NieuwsDoor:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Jouw activiteiten op Activi, zo werkt het

Geplaatst op: maandag 24 juli 2023


Wij zijn Fatih & Tolga van Activi, twee enthousiaste jonge ondernemers die hun passie voor recreatie en de nieuwste technologieën hebben samengebracht om iets buitengewoons te creëren. Op dit moment zijn we de pioniers en de enigen in Nederland met een uitgebreid platform waarbij direct boeken mogelijk is.

Hoe het is begonnen

Sinds onze jeugd hebben we altijd grote groepsuitjes georganiseerd voor onze vrienden en familie. Bovendien heeft Fatih ook gefungeerd als instructeur voor verschillende outdoor activiteiten. Naast het beoefenen van onze recreatieve hobby, hebben we samen IT gestudeerd en gewerkt voor verschillende grote bedrijven. Zowel in de private als de overheidssector. We waren allebei actief in de personeelsvereniging, waar we verantwoordelijk waren voor het organiseren van bedrijfsuitjes.

Het was tijdens deze periode dat het idee voor Activi ontstond. We kwamen steeds weer dezelfde obstakels tegen: lange wachttijden voor offertes en moeite met het vinden van de ideale activiteit in Nederland. We realiseerden ons dat dit beter kon en dat er verandering nodig was.

Wij willen de grootste uitjes aanbieder in Nederland worden

Vijf jaar geleden is Activi ontstaan uit onze passie voor technologie als recreatie. Als enige in Nederland hebben we dit jaar de mogelijkheid gecreëerd om diverse reserveringssystemen te integreren in één platform, waardoor je in slechts twee stappen kunt boeken.

Onze droom is om een breed scala aan activiteiten aan te bieden, zodat onze klanten voldoende keuze hebben en gemakkelijk een leuk dagje uit kunnen plannen. Op dit moment hebben we al meer dan 200 direct boekbare activiteiten en we streven ernaar om dit aantal verder uit te breiden. Onze visie is om de grootste aanbieder in Nederland te worden, waar iedereen eenvoudig een dagje uit kan boeken!

We hebben ook een gebruiksvriendelijk systeem speciaal ontworpen voor bedrijven, waarmee ze snel en gemakkelijk bedrijfsuitjes kunnen organiseren. Ons team besteedt persoonlijke aandacht aan elke zakelijke klant.

Wat kost het jou en wat kan je van ons verwachten?

Ons verdienmodel is voornamelijk gericht is op zakelijke klanten. Voor reguliere activiteiten vragen wij een commissiebijdrage van 10% inclusief btw per boeking. Gebruik je Activi via LeisureKing dan komt hier nog 3,9% inclusief btw per boeking bij voor de API-koppeling (de reguliere transactiekosten vervallen dan wel). We willen benadrukken dat we een 'no cure, no pay' bedrijf zijn. Bovendien bieden we geen contracten aan. Als je bijvoorbeeld Activi gedurende 3 maanden wilt uitproberen, dan is dat zeker mogelijk! Onze partners zitten nergens aan vast!

Als tegenprestatie voor de commissiebijdrage biedt Activi een uitgebreid bereik en genereert het ook talloze boekingen. We organiseren ook diverse evenementen met influencers, wat zorgt voor een brede exposure. Bovendien voeren we verschillende marketingcampagnes uit, waaronder Google AdWords, TikTok, Instagram en Facebook om een nog groter bereik te realiseren.

We bezoeken ook onze huidige partners om professionele foto's en video's te maken. Deze media gebruiken we vervolgens voor onze sociale kanalen en om gerichte advertenties naar onze klanten te sturen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Met betrekking tot onze ambitie streven we ernaar om op korte termijn meer dan 600 tot 1000 activiteiten aan te bieden! Gedurende de afgelopen twee maanden hebben we onophoudelijk gewerkt om alle 200 activiteiten nauwkeurig op ons platform te plaatsen. Voor de komende twee weken zitten we al bijna volgeboekt met videomeetings! Gelukkig hebben we een jong en dynamisch team dat gedreven is om alle activiteiten bij te houden en te publiceren.

In augustus en september staat er een uitgebreide marketingcampagne op de planning, waarbij we een aanzienlijk aantal boekingen verwachten. Daarom willen we alle recreatieve ondernemers uitnodigen om deel te nemen aan Activi.

Heb je interesse in een samenwerking met Activi?

Ben je geïnteresseerd in Activi en wil je met ons samenwerken? Stuur dan een e-mail naar info@activi.nl met daarin ‘Ik doe mee’ en de naam van jouw bedrijf. Na ontvangst zullen wij een affiliatiedeal vanuit de LeisureKing-omgeving naar je toesturen, waarna je zelf binnen LeisureKing kunt aangeven welke activiteiten je wilt aanbieden. Zodra dit is afgerond, gaan we direct aan de slag!

Het enige wat we nog vragen van onze partners, is om via WeTransfer enkele foto's en video's te sturen die we kunnen gebruiken voor de activiteiten. Voor de rest is het wachten tot alles met betrekking tot de aangeven activiteiten klaar staat, waarna we een partner account zullen aanmaken en dit zullen terugkoppelen.

Heb je nog vragen? Stuur gerust een mail naar info@activi.nl of plan online een kennismakingsgesprek met Activi! Wees snel, want vol = vol!

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Nieuwe updates nu beschikbaar

Geplaatst op: woensdag 22 maart 2023


Goed nieuws! Achter de schermen zijn wij druk bezig geweest met het optimaliseren van het Reserveringsoverzicht en de Reserveringspagina binnen de LeisureKing omgeving. Beiden zijn compacter en functioneler geworden. Log in en ervaar het gebruiksgemak zelf. Hieronder vind je een overzicht van de wijzigingen die wij hebben gedaan.

Screenshot Overzichtspagina


Updates Reserveringsoverzicht

1. Responsive design

De nieuwe LeisureKing omgeving is volledig responsive en kan je nu ook optimaal gebruiken op je mobiel.

2. Nieuwe gebruikershandleiding

De gebruikershandleiding kan op iedere pagina in het OMS geopend worden en brengt je direct naar het hoofdstuk over de pagina waarop je je bevindt. Zo kan je altijd antwoord op een specifieke vraag vinden.

3. QR-code scannen

Heeft je klant een QR-code in de mail ontvangen? Scan deze dan eenvoudig met de camera van je smartphone of een computerscanner. Je reservering wordt zo razendsnel geopend of je ticket wordt direct afgescand.

4. Afgehandelde reserveringen

Een afgehandelde reservering is voortaan herkenbaar aan de nieuwe paarse kleur.

5. Compacter overzicht

Om het overzicht compact te houden zijn alleen de basisdetails van de reservering zichtbaar. Wil je exact weten welke items er bij een reservering horen? Gebruik het pijltje om de reservering open te klappen. Direct alle details van alle reserveringen zien? Selecteer in de filterbalk: Toon Details.

6. Product reserveringen

Reserveringen waar uitsluitend een product aan is toegevoegd, worden in eerste instantie niet getoond. Een reservering waarin je alleen een flesje frisdrank hebt verkocht en direct hebt afgehandeld staat zo niet tussen de reserveringen met activiteiten. Wil je ze toch zien? Selecteer in de filterbalk: Toon product reserveringen.

7. Snelacties

Voortaan hoef je niet meer helemaal een reservering in om borg toe te voegen aan de boeking, een openstaande betaling op te starten of de reservering op Actief of Afgehandeld te zetten. Dit kan nu gewoon vanuit het reserveringsoverzicht.

8. Terug naar het overzicht

Als je vanuit een geopende reservering teruggaat naar het overzicht kom je niet meer automatisch bovenaan het overzicht terecht. Je wordt nu gepositioneerd waar je gebleven was.

9. Keuze in sortering reserveringen

De weergave opties van het reserveringsoverzicht zijn uitgebreid. Zo kan je nu bijvoorbeeld ook sorteren op klantnaam en reserveringen per dag, week of maand laten zien.

10. Snelkassa positionering

De snelkassa is voortaan een vast onderdeel van het menu.

11. Kies zelf je vestigingen

Het is nu mogelijk om reserveringen van verschillende vestigingen in één overzicht te tonen. Selecteer hiervoor in de filterbalk: Filteren. En voeg de gewenste vestigingen toe.Updates Reserveringspagina

12. Uiterlijk

Strakker, overzichtelijker en sneller. Dat is de nieuwe reserveringspagina in een notendop.

13. Meerdere reserveringsregels op dezelfde datum

Heeft de reservering al een reserveringsregel op een bepaalde datum? Dan wordt deze datum gekopieerd naar elke nieuwe reserveringsregel die je toevoegt.

14. Snelle berekening van reserveringswaarde en betalingen

Op de reserveringspagina kan je nu in één oogopslag zien hoeveel de klant nog moet betalen. Ook is het verschil tussen het betaalde bedrag en het bedrag uit de reserveringsregels direct zichtbaar.

15. Materiaal scannen in je OMS

Met de Scan&Go functie kan je elk verhuuritem uniek maken met een QR-code. Het verhuuritem koppel je vervolgens eenvoudig aan een reservering door de QR-code te scannen.Heb je vragen over de updates? Neem dan contact met ons op.

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Veranderingen in het OMS per 8 maart

Geplaatst op: woensdag 23 februari 2022


Log je vanaf 8 maart in bij LeisureKing, dan ziet de software er anders uit dan je gewend bent. Hieronder vertellen we je meer over de grote veranderingen en wat dit voor jou betekent.Lockscreen

De eerste keer dat je inlogt krijg je een melding te zien over jouw nieuwe deblokkeercode. De deblokkeercode heb je nodig om LeisureKing te ontgrendelen na een korte periode van inactiviteit. Hiermee wordt je account veiliger. Want laat je je account per ongeluk onbeheerd open staan, dan wordt het systeem automatisch vergrendeld.

Standaard is je deblokkeercode de eerste 4 letters van je username (hoofdlettergevoelig). Maar je kunt de code ook aanpassen naar een 4-cijferige code. Dit kun je wijzigen via Instellingen > Gebruikers.

Screenshot inlogscherm


Gebruikersrechten

Je medewerkers zijn allemaal verschillend. Via de nieuwe rechtenstructuur kan een gebruikersaccount worden gespecificeerd op basis van meer dan 25 verschillende gebruikersrechten. De gebruikersrechten vind je bij Instellingen > Gebruikers.

Let op! Al je huidige gebruikers krijgen standaard 'alleen lezen' rechten. Zorg ervoor dat je alle gebruikersrechten direct opnieuw instelt wanneer je op 8 maart 2022 inlogt.

Screenshot Gebruikersrechten


Assortiment

Assortiment is de nieuwe benaming voor Tools. Hier vind je alle informatie die met jouw activiteiten te maken heeft. Ook de Beschikbaarheid vind je hier terug. Bij Assortiment > Aanbod > Activiteiten vind je nu een Winkelwagen en Potlood icoontje. Klik op de winkelwagen om foto's en online teksten te beheren. Via het potloodje kun je jouw tarieven en tijdsblokken wijzigen.

Screenshot Assortiment


Klanten

Via het menu kom je bij de gegevens van je Klanten. Binnen het Klantenoverzicht kun je voortaan eenvoudig zoeken op alle bezoekers die jouw bedrijf hebben bezocht. Ook handig, je kunt met één klik op de knop een nieuwe klant toevoegen.

Screenshot Klanten


Service

De Service-pagina helpt jou met al je vragen omtrent LeisureKing. Hier kun je de online gebruikershandleiding inzien en kom je snel in contact met een supportmedewerker via Support aanvraag. Is er een LeisureKing Add-on die je graag wil gebruiken? Ook die kun je hier aanvragen.

Screenshot Service


Zoals je kan lezen gaat er dus een hoop veranderen in het OMS. Wij hopen dat jij er net zo enthousiast van wordt als wij zijn! Kun je niet wachten om de nieuwe functies te gebruiken? Neem dan contact met ons op.

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

De nieuwe boekingsmodule van LeisureKing

Geplaatst op: woensdag 23 februari 2022


Klantbeleving, dat woord stond centraal tijdens de ontwikkeling van de nieuwe boekingsmodule van LeisureKing. Hoewel jouw activiteiten via je website goed boekbaar zijn, gaan wij voor dat stapje extra! Nog sneller, overzichtelijker, efficiënter... Hieronder vertellen we je meer over de voordelen en hoe jij gebruik kunt maken van de nieuwe boekingsmodule.

In het menu vind je voortaan Boekingsmodules. Hier vind je al jouw huidige online vensters. Maar je kan ook direct aan de slag om de nieuwe boekingsmodule aan te maken. De insluitcode kun je vervolgens naar je websitebeheerder sturen zodat het boekingsvenster op je website zichtbaar wordt.Nieuwe boekingsmodule

De nieuwe boekingsmodule heeft veel mooie aanpassingen ten opzichte van de oude. Zo is de module voorzien van een winkelwagentje, zodat jouw klant eenvoudig zijn dag kan volplannen met verschillende activiteiten. Verder wordt de beschikbaarheid sneller en overzichtelijker getoond en hebben we hard gewerkt aan een fraaie en moderne uitstraling. Upsell items zijn makkelijker bij te boeken, gewenste NAW-gegevens kun je zelf instellen en analytische gegevens kun je eenvoudig opvangen.

Screenshot nieuwe boekingsmodule


Aanmaken nieuwe boekingsmodule

Bij het aanmaken van een nieuwe boekingsmodule kan je veel zelf instellen. Zo kies je bijvoorbeeld het type module, geef je aan of je klant een kortingscode mag invoeren, op welke manier er betaald moet worden, welke NAW-gegevens je nodig hebt en welke activiteiten er in je nieuwe boekingsmodule moeten worden getoond.

Screenshot aanmaken nieuwe boekingsmodule


Stijlen en thema's

De boekingsmodules zijn volledig op maat te maken. Voortaan kun je jouw eigen kleurcode van de website eenvoudig invullen bij het aanmaken van een nieuwe huisstijl. Maar dat is niet alles, want elk lettertype dat je kan vinden op Google Fonts kun je ook gebruiken in de nieuwe boekingsmodule. Zo wordt de boekingsmodule nog meer onderdeel van je website.

Oh, en ken of ben jij een CSS Developer? Maak dan een eigen thema aan.

Screenshot stijlen en thema's


Insluitcodes

Om jouw huidige online venster te vervangen voor de nieuwe boekingsmodule, kun je in elke module eenvoudig je nieuwe insluitcode ophalen. Je vindt deze onderin bij de boekingsmodule-instelling. Ook kun je met de insluitcode voortaan los een Winkelwagen op jouw website plaatsen. Daarnaast hebben we alvast een script voor je klaargezet waarmee je eenvoudig Google Analytics kunt opvangen.

Screenshot insluitcodesDoor:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Recreatie Vakbeurs 16, 17 en 18 november 2021

Geplaatst op: maandag 1 november 2021


Helaas hebben we het in 2020 moeten overslaan, maar dit jaar zijn we dubbel en dwars terug! Wat kun jij van ons verwachten op de Recreatie Vakbeurs stand 259 in hal 2?

LeisureKing is hét reserveringssysteem voor de recreatiebranche. Wij zijn continue in beweging om onszelf te verbeteren en verder te ontwikkelen. Daarom laten wij jou kennismaken met de nieuwste functies van het afgelopen jaar, maar wij geven je ook graag de kans om als eerste onze allernieuwste functionaliteiten te zien. Zo zijn we bezig met nieuwe online venster structuren en sluiten steeds meer partijen bij ons aan om samen te werken. Zo zijn jouw diensten straks nog beter te verkopen.

Op de recreatievakbeurs zijn een aantal van onze partners ook met een stand aanwezig zoals:

MplusKASSA – Hoe combineer jij jouw horeca-locatie nou met online reserveringen van je dagrecreatie? Heel simpel: door LeisureKing te laten praten met bijvoorbeeld MplusKASSA. Zo werk je dagelijks binnen één systeem voor je reserveringen en horeca. Wil je een LeisureKing-reservering koppelen aan een restauranttafel? Wij laten je graag zien hoe je dat doet! Wij staan met een kassasysteem op de beurs, en op 16 en 17 november verwelkomen we onze partners van LEZA (het bedrijf achter MplusKASSA) op onze stand om daar meer over te vertellen!

Booking Experts – Het reserveringssysteem voor twee recreatiewerelden. Waar jij LeisureKing kent als hét reserveringssysteem voor de dagrecreatie, zo is Booking Experts dat graag voor vakantieparken en hotels. In augustus is onze koppeling met Booking Experts live gegaan, en nu kan een vakantieparkgast moeiteloos zijn vakantie verrijken met leuke dagactiviteiten (via de Mijn-Omgeving). Je vindt de stand van Booking Experts op nummer 223.

PAY – PAY is vanaf dag 1 betrokken bij LeisureKing. Pay.nl is onze payment provider en als partners blijven wij ons continue inzetten om de systemen nog beter met elkaar te laten samenwerken. Ook dit demonstreren we je graag op de beursvloer.

Dagjeweg.nl – Jouw uitjes aanbieden via dagjeweg.nl? Dat kan met de koppeling die DagjeWeg heeft met LeisureKing. Door onze totale integratie komen boekingen die worden gemaakt en betaald via DagjeWeg direct in jouw LeisureKing-omgeving. Je vindt DagjeWeg op stand 248. We laten jou graag zien hoe deze koppeling werkt, maar ook de koppelingen met andere bookingsplatforms zoals Booking.com, GetYourGuide en TUI.

Kom langs voor koffie in de ochtend, lunch tussen de middag of de borrel aan het einde van de dag! Vraag je entreekaarten gratis aan via onze beurspagina en dan zien we je daar!

Meld u hier aan voor meer informatie
....