Abonnementen omgeving van LeisureKing


LeisureKing is dé gamechanger als het gaat om verkoop van abonnementen of strippenkaarten. In plaats dat we iedereen de hele dag denken welkom te heten blijken ze gemiddeld een aantal uren in je overdekte speelhal, je dierentuin, je speeltuin, je attractiepark of museum aanwezig te zijn. Met deze gegevens zijn veel klanten van LeisureKing anders naar hun bedrijf gaan kijken en kwamen ze tot de conclusie dat je abonnementenhouders je in de weg kunnen zitten in je piekuren of piekdagen. Het uitgavepatroon van een abonnementhouder is immers anders dan een bezoeker die eenmalig je activiteit, attractie of locatie bezoekt. Een abonnement van LeisureKing geeft je meer omzet en andere bezetting.

Strippenkaart voor je activiteit

Je kent je piekmomenten, waarop het hollen is en al je activiteiten weg zijn. Deze piekmomenten kun je makkelijk in LeisureKing zien, maar je weet zelf ook wel dat het veelal drukker in de middag is dan om 9uur in de ochtend. Of is het in het weekend drukker dan maandagochtend? Wel jammer natuurlijk. Je activiteit staat dan te schitteren terwijl deze gewoon verhuurd hoort te worden. Als je deze activiteit nu goedkoper aanbiedt of in een daluren strippenkaart wegzet, dan heb jij meer omzet, betere bezetting en de hele dag door gezellige klanten om je heen. Jij bepaald de dagen of tijdstippen dat de strippenkaart of abonnement geldig is. Eureka.


LeisureKing abonnement

Goed plan toch?

Dat begrijpen wij! Jij wil namelijk meer omzet, meer stabiele bezetting en een ticketsysteem dat gewoon doet wat jouw wensen zijn. LeisureKing heeft ruim 400 Nederlandse bedrijven als klant, is specialist in ticketing en is gratis omdat het systeem wordt betaald door jouw klant. Zij betalen een klein bedrag over de reservering, waardoor jij een gratis systeem hebt. Daarnaast zitten er veel functies in die het ondernemen nog leuker en makkelijker maakt. Maak hier een afspraak voor een demo op locatie!Neem contact op

Meld u hier aan voor meer informatie