Uitbreidingen


Met LeisureKing beheert u al uw reserveringen eenvoudig. Daarnaast kunt u het reserverings- en ticketsysteem naar wens uitbreiden, om het jezelf nóg makkelijker te maken. Hieronder vindt u alle beschikbare uitbreidingen. Meer weten over een specifieke uitbreiding? Neem gerust contact met ons op.
Kom in contact Bekijk hardware

Scan & Go

scan en go

Scan de QR codes op uw materiaal die gekoppeld zijn aan LeisureKing. Zo checkt u eenvoudig de reparatiegeschiedenis of koppelt u materiaal aan een reservering.

Borg pinnen

borg toevoegen

Laat uw klant de borg pinnen, na afloop kunt u de gepinde borg eenvoudig terugstorten via retourpinnen.

Koppeling met pinapparaat

koppeling met pinapparaat

Pinbetalingen worden direct aan de juiste reservering gekoppeld binnen LeisureKing. Wij leveren ook het pinapparaat.

Ticketscan

ticketscan

Scan de toegangsbewijzen makkelijk met uw mobiel zodat u gegevens van uw bezoeker kan inzien. Zo houdt u overzicht wie er aanwezig is op uw locatie.

Bonnenprinter

bonnenprinter

Print met één druk op de knop een kassabon of toegangskaartje voor de boeker. Handig voor als u de kassa op een andere locatie dan de entree heeft of als u op meerdere plekken de toegang wilt controleren.

Abonnementen / Strippenkaarten

Bied abonnementen of strippenkaarten aan. Kies bijvoorbeeld enkel voor de daluren, zo worden uw piekuren niet belast met abonnementhouders. Alles werkt volledig digitaal, zonder pasjes.

Incheck- en bestelzuilen

Bespaar op je personeelskosten met volledig automatische incheck- en bestelzuilen. Door de koppeling met LeisureKing krijgt u alles in één overzicht.

Snelkassa

Uw extra’s zoals ijsjes, drankjes of een extra ticket verkoopt u makkelijk via de snelkassa. Deze is gekoppeld aan het pinapparaat en de reservering.

Event manager

Maak voor groepsreserveringen in LeisureKing een dagplanning, draaiboek, logboek of horecaplanning. Of voeg eigen bestanden aan de reservering toe.

Offertes opstellen en beheren

Maak offertes in LeisureKing op maat en beheer ze in een handig overzicht. Het versturen van de offertes kan eenvoudig met één druk op de knop.

Ruimte planbord

Heeft u verschillende ruimtes of locaties en wilt u overzicht? De reserveringen komen automatisch op het planbord en u kunt ze makkelijk verplaatsen.

E-maillijst synchroniseren

Synchroniseer e-mailadressen en verstuur makkelijk nieuwsberichten naar uw klanten of koppel deze aan MailChimp, MailCampaigns of een ander e-mailprogramma.

Data exporteren

Exporteer rapportages van uw reserveringen, dag overzichten, omzet, btw, naw gegevens en andere specifieke klantgegevens naar een CSV- of PDF-bestand.

Agenda koppeling

Exporteer uw reserveringen makkelijk en snel naar uw eigen digitale agenda. Zo is uw agenda volledig automatisch altijd up-to-date.

SMS-tool

Stuur uw boeker automatisch een sms als reserveringsbevestiging. Via de unieke beveiligde link in de sms is alle reserveringsinformatie te bekijken.


Hardware


Pinapparaat

Koppeling met pinapparaat

Met het pinapparaat van LeisureKing worden pinbetalingen voor een activiteit, ticket of horecaproduct automatisch aan de juiste reservering gekoppeld. Borg pinnen en retour pinnen zijn ook mogelijk.

Bonnenprinter

de bonnenprinter

Print aan de kassa een kassabon of toegangskaartje als bewijs van betaling. Zo weet uw collega verderop dat de klant heeft betaald voor zijn reservering. Op elk bonnetje staat ook een scanbare QR-code.

RFDI/tag reader en tag

het vergrendelen en ontgrendelen met een druppel

Het systeem van LeisureKing vergrendeld automatisch als u even niet actief bent. Met de RFID/tag reader en tag kunt u uw account snel weer ontgrendelen. Leg de tag op de reader en ga verder waar u gebleven was.

QR-handscanner

De QR handscanner optie

De QR-handscanner bevestigt u eenvoudig aan de computer. De boeker laat vervolgens aan de kassa zijn reserveringsbevestiging met ticket en QR-code zien. Deze hoeft u enkel te scannen om de klant in te checken.

Zebra scanner

Zebra scanner optie

De mobiele Zebra scanner neem je gewoon mee in je broekzak. Scan snel toegangstickets en koppel eenvoudig verhuuritems aan een reservering. Ideaal op locatie zonder vaste computer of als er geen Wifi beschikbaar is.

Incheck- en bestelzuil

Zebra scanner optie

Plaats de incheck- en bestelzuil bij uw locatie. Bestel, betaal of check in zonder personeelsinzet! Door een naadloze koppeling met LeisureKing werkt u in één overzicht.

Meld u hier aan voor meer informatie