Functieoverzicht

Boekingsmodule voor op uw eigen website

De boekingsmodule van LeisureKing is eenvoudig op uw eigen website te plaatsen. Uiteraard kan het design volledig aangepast worden naar uw huisstijl. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een iframe zijn er geen grote website aanpassingen nodig, en kunt u binnen één dag alles inregelen. Zo kan uw klant gemakkelijk online boeken op de gewenste datum.

Automatisch e-mails versturen

Nadat de klant een boeking heeft gemaakt gaat er met LeisureKing direct een e-mailplan van start. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om binnen enkele minuten een reserveringsbevestiging te versturen. Twee dagen van tevoren een mail te versturen met extra informatie en upsell mogelijkheden. En natuurlijk na afloop een enquête om een goede review te scoren. Het moment van sturen en de inhoud van de mails kunt u helemaal zelf bepalen.

Direct online betalen met een betaalmethode naar keuze

Bij een online boeking betaalt uw klant direct online met een betaalmethode naar keuze. Hierdoor heeft u voor aanvang al het geld op de rekening, waardoor no-shows verleden tijd zijn! U kunt zelf bepalen welke betaalmethodes u beschikbaar stelt. Daarnaast zorgt LeisureKing voor een overzichtelijke administratie en boekhouding. Hierdoor wordt de jaarlijkse belastingaangifte ook een stuk leuker!

Meerdere vestigingen en gebruikers mogelijk

Heeft u een grote onderneming met meerdere vestigingen en een grote groep medewerkers? Met LeisureKing kunt u gemakkelijk schakelen tussen verschillende vestigingen. Zo heeft u met één account inzicht in alle reserveringen, statistieken en financiële gegevens. Daarnaast krijgen alle medewerkers een eigen inlog. Per medewerker kunnen er verschillende rechten toebedeeld worden zodat niet iedereen overal toegang tot heeft.

Scan & Go via smartphones of tablet

De Scan & Go functie van LeisureKing kan op twee manieren worden ingezet. U kunt er voor kiezen om een QR-code op de entreetickets te plaatsen. Hiermee kunnen de bezoekers bij aankomst snel ingecheckt worden. Daarnaast kunt u ook QR-codes plaatsen op uw materiaal. Na het scannen van de code kunt u gemakkelijk de onderhoudshistorie inzien, aanpassen en waar nodig uit de voorraad halen. Dat alles kan gewoon met een eigen smartphone of tablet!

Koppelingen met andere systemen

LeisureKing heeft diverse koppelingen met andere systemen. Hierdoor kunnen uw activiteiten bijvoorbeeld ook geboekt worden op andere platforms zoals Dagjeweg.nl, Social Deal en Booking.com. Zo bereikt u nog meer potentiële klanten! Heeft u ook verblijfslocaties? Dan kan het LeisureKing reserveringssysteem ook gekoppeld worden met Booking Experts. Wel zo handig! Check voor meer informatie hierover ook onze partners pagina.

Kassamodule

Naast het online reserveringssysteem heeft LeisureKing ook een kassamodule ontwikkeld. Hierin kunt u gemakkelijk de reserveringen en beschikbaarheid van de dag inzien, maar daarnaast ook horeca, entreetickets, parkeertickets en andere upsell activiteiten verkopen. Perfect voor locaties die eten & drinken combineren met leuke activiteiten. Dit zorgt voor minder lange rijen aan de kassa. Daarnaast koppelen wij graag uw pinapparaat aan uw LeisureKing systeem!

Overige Functies


Veilig betalen via PAY.
Facturen versturen
Statistiekenoverzicht
Arrangemententool
Overzichtelijk planbord
Review overzicht
Kortingscodes en cadeaubonnen
Affiliate marketing
Koppeling met Google Agenda
Nieuwsbrieven
Boekingen via Facebook
Betaalverzoeken versturen
Tarieven per seizoen
SMS functie
Facebook pixel & Google Analytics
Retourpinnen
Offerte functie
Speciale ticketing omgeving
Meld u hier aan voor meer informatie