LeisureKing website-service

Hoe oud is uw website? 2, 3, 5 of misschien al wel 10 jaar? Technologie verandert, dat weten we. Google bepaalt hoe goed uw website is en plaatst uw website hoger in zoekresultaten wanneer zij bepalen dat u een goede site hebt. Wist u dat 85% van uw klanten een reservering maakt of een ticket koopt via zijn Smartphone? Daarom is het enorm belangrijk dat uw website mobielvriendelijk is. Daarnaast kan het zijn dat Google uw website niet als veilig beoordeelt, waardoor uw klant hier last van ondervindt als hij eenmaal uw site wil bezoeken. Allemaal issues die u voor wil zijn, en het liefst morgen. Maar ja. Waar begint u?

Geld verdienen doet u met uw site

Een website is een investering, maar levert u domweg ook gewoon omzet op. Zonder goedwerkende website zal uw klant niet bij u boeken en mist u omzet. Wist u trouwens dat 91% van de jongeren tot 30 jaar het liefst niet willen bellen of mailen? Zij willen gewoon online kunnen reserveren zonder hiervoor met in contact te komen. Nog een reden om snel uw site te laten checken met onze website service.

Gratis advies

Laat ons advies geven over uw website. Laagdrempelig, vrijblijvend en duidelijk. Zelfs als u erg tevreden bent met uw website, weten wij met kleine details te zorgen voor enorme verbeteringen. Meer bezoekers en meer online boekingen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende check.

Nieuwe site nodig?

Bent u toe aan een nieuwe site, en wilt u dat alles klopt? Dan heeft u voor €39,00 per maand via LeisureKing een site die gebouwd is volgens de huidige wensen. Uiteraard in uw bedrijfskleuren en uw eigen aanbod. Uiteraard is LeisureKing geïntrigeerd waardoor u een plug en play website hebt. Uiteraard helpen we u ook hierbij met de juiste invulling en advies. Bekijk in de video een preview hoe .

Neem contact op

Meld u hier aan voor meer informatie
....