Geld verdienen doet u met uw site

Een website is een investering, maar levert u domweg ook gewoon omzet op. Zonder goedwerkende website zal uw klant niet bij u boeken en mist u omzet. Wist u trouwens dat 91% van de jongeren tot 30 jaar het liefst niet willen bellen of mailen? Zij willen gewoon online kunnen reserveren zonder hiervoor met in contact te komen. Nog een reden om snel uw site te laten checken met onze website service.

Gratis advies

Laat ons advies geven over uw website. Laagdrempelig, vrijblijvend en duidelijk. Zelfs als u erg tevreden bent met uw website, weten wij met kleine details te zorgen voor enorme verbeteringen. Meer bezoekers en meer online boekingen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende check.

Nieuwe site nodig?

Bent u toe aan een nieuwe site, en wilt u dat alles klopt? Dan heeft u voor €39,00 per maand via LeisureKing een site die gebouwd is volgens de huidige wensen. Uiteraard in uw bedrijfskleuren en uw eigen aanbod. Uiteraard is LeisureKing geïntrigeerd waardoor u een plug en play website hebt. Uiteraard helpen we u ook hierbij met de juiste invulling en advies.

Neem contact op

Meld u hier aan voor meer informatie