Partners


LeisureKing heeft meerdere samenwerkingen met uiteenlopende marketingplatforms, apps en boekingssites. Uw activiteiten worden direct onder de aandacht gebracht bij de juiste doelgroep en dit vergroot het bereik van uw bedrijf. Innovatief als LeisureKing is staan wij altijd open voor nieuwe ontwikkelingen en samenwerkingen.

Betalingsplatform

PAY.

PAY.

PAY. is een betrouwbare, slimme, gedreven partner die dagelijks honderdduizenden betalingen in de Benelux en daarbuiten in goede banen leidt. Ze timmeren hard aan de weg om de grootste full-service omnichannel betaalverwerker in de markt te worden. Alle betalingen via LeisureKing worden afgehandeld door het betrouwbare systeem van PAY.

Reserveringssysteem

Logo Booking Experts

Booking Experts

Booking Experts is hét reserveringssysteem voor vakantieparken. Door de unieke koppeling tussen LeisureKing en Booking Experts brengen we twee recreatiewerelden samen in één systeem. Hierdoor kunt u voortaan dag- en nachtverhuur combineren binnen een complete omgeving. Zowel de frontoffice medewerker als de gast zelf kan de boeking beheren en uitbreiden met activiteiten in de omgeving.

Marketingbureau

Logo Clickables

Clickables

Clickables hoef je niet meer uit te leggen hoe leisure werkt. Wij hebben onze blueprints al klaarliggen voor meer bereik en meer boekingen. Of je nu een speelparadijs, kartbaan of klimpark hebt; met onze bewezen campagnes en winnende marketingmix laten we jouw formule groeien op alle fronten, van naamsbekendheid tot nieuwe bezoekers. En jij volgt alles op de voet in jouw 24/7 dashboard.

Appmaker

Logo Great Stay

De ultieme gastbeleving met een eigen app

Great Stay maakt een eigen app voor jouw vakantiepark, camping, verhuurorganisatie, hotel of dagrecreatiebedrijf. Zo creëer je een unieke beleving voor de gast of klant. In één oogopslag heeft de gast alle informatie, reserveringen en activiteiten bij de hand. Met een app zijn geprinte brochures en mappen verleden tijd, kan de gast direct online inchecken, zijn reservering bekijken en broodjes bestellen. De koppeling met LeisureKing zorgt ervoor dat jouw gast direct zijn fiets, bowlingbaan of entreeticket kan reserveren binnen zijn app. Bundel alle relevante informatie in een app van Great Stay!

Mailbedrijf

Logo MailCampaigns

MailCampaigns

MailCampaigns is onze samenwerkingspartners als het gaat om e-mailmarketing. De software die zij hebben ontwikkeld is gebruiksvriendelijk en vol handige functies. Bovendien zorgt de koppeling tussen MailCampaigns en LeisureKing ervoor dat u met één klik op de knop e-mailadressen kunt synchroniseren, waardoor uw ontvangerslijst altijd up-to-date is.

Kassasoftware

Logo MplusKASSA

MplusKASSA

MplusKASSA is de meest gebruiksvriendelijke en flexibele kassasoftware op de Nederlandse markt. U kiest en betaalt voor de functionaliteiten die u nodig heeft hierdoor betaalt u nooit teveel. Doordat MplusKASSA verkocht wordt door gecertificeerde kassa dealers is er altijd een specialist bij u in de buurt die u kan helpen. MplusKASSA heeft een open API omgeving, hierdoor is het een zeer koppelbaar kassasysteem. Op dit moment zijn er al meer dan zestig gekoppelde apps.

Dealplatform

Logo Social Deal

Social Deal

Met Social Deal bent u altijd op de hoogte van leuke aanbiedingen en lokale deals. Een mooi platform om uw eigen activiteiten onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. LeisureKing heeft met Social Deal een slimme koppeling gemaakt. Hierdoor worden boekingen via dit platform volledig automatisch in het reserveringssysteem verwerkt.

Activiteitenplatform

Logo Activi

Activi

Activi is het ultieme platform waarbij u allerlei professionele activiteiten in heel Nederland direct kunt boeken. Activi.nl beschikt over een ruim en divers aanbod aan activiteiten zoals Virtual Reality Lasergamen, waterskiën, exclusieve escape rooms tot verschillende klimparken. Bent u ook geïnteresseerd in ons platform en wilt u ook uw activiteiten aanbieden via Activi? Neem dan contact op met LeisureKing voor meer informatie.

Kinderactiviteiten

Logo Go-Kids

Go-kids

Go-Kids.nl is een website waar u per regio allerlei activiteiten kan vinden voor kinderen. Van een klimpark tot aan een yoga centrum. Allerlei kinderactiviteiten die ook direct te boeken zijn. LeisureKing maakt het mogelijk dat deze activiteiten direct te boeken en betalen zijn.

Ticketplatform

Logo DagjeWeg.NL Tickets

DagjeWeg.NL Tickets

Heeft u een mooie bestemming of activiteit voor een dagje weg? Bied dan uw tickets aan op DagjeWeg.NL Tickets en profiteer van het bereik van dit ticketplatform. Jaarlijks bereiken zij zo’n 13 miljoen mensen die een dagje weg willen. En die houden wel van tickets met korting of een leuk extraatje! Ziet u een samenwerking met DagjeWeg.NL wel zitten? Neem dan even contact op met LeisureKing voor meer informatie over de mogelijkheden.

Uitjesplatform

Logo uitjes.nl

Uitjes.nl

Uitjes.nl is een website waar uitjes door het heel Nederland te vinden zijn. Van schaatsen tot aan suppen of een zeskamp, er is voor elke aangelegenheid wel een leuk uitje te vinden! Door deze samenwerking kunnen de activiteiten die gebruik maken van LeisureKing direct via deze overzichtelijke website geboekt en betaald worden.

Vehuurwebsite

Logo Flean

Flean

Flean helpt vakantieparken, VVV's en verhuurorganisaties met een alles-in-1 verhuurwebsite. Met als doel meer online boekingen. Het is mogelijk om naast de verhuur van accommodaties ook dagrecreatie op de website aan te bieden dankzij een makkelijke integratie met LeisureKing. Bezoekers vinden uw website online, worden enthousiast door de online beleving en boeken met één druk op de knop.

Uitjessite

Logo vrijgezellenfeest.nl

Vrijgezellenfeest.nl

Dé website waar u moet zijn om een origineel vrijgezellenfeest te organiseren is wel vrijgezellenfeest.nl. Erotische, sportieve, culinaire of creatieve vrijgezellenfeesten. Het is allemaal te vinden op vrijgezellenfeest.nl. LeisureKing maakt het mogelijk dat deze vrijgezellenfeesten ook direct te boeken zijn via deze website.

Uitjessite

Logo kinderuitje.nl

Kinderuitje.nl

Voor een origineel kinderfeestje of dagje weg met de kinderen kunt u voor de leukste inspiratie terecht op kinderuitje.nl. Van een echte brandweer spelen tot aan virtual reality feestje. Het is allemaal te vinden op kinderuitje.nl! Daarbij zijn de activiteiten die gebruik maken van LeisureKing direct op de website te boeken en betalen.

Internetinstallateurs

Logo Bluetrace

Bluetrace

Bluetrace is een bedrijf de WiFi faciliteert bij onder andere campings en recreatieparken. Nadat de gasten verbonden zijn met de WiFi komen ze direct op een pagina terecht met leuke activiteiten uit de omgeving. LeisureKing maakt dit mogelijk en door het gebruik hiervan kunnen de gasten ook direct deze activiteiten boeken en betalen.
Meld u hier aan voor meer informatie