Marco, Droomparken:

"Naast een erg gebruiksvriendelijk systeem vind ik de evenementenkalender bij de Front Office App ook een echte meerwaarde."


Als marketeer moet je ervoor zorgen dat het bedrijf waar je werkt op unieke manieren in beeld komt bij de consument. Maar je moet ook zorgen dat het verhaal dat je vertelt klopt. Bij Droomparken zetten we alles op gastbeleving en innovatie. Wat we overigens al jaren succesvol doen.

En ook ons nieuwe concept Tiny Houses is een enorme hit. Door dit unieke verblijf te combineren met leuke activiteiten in de directe omgeving kunnen wij onze gasten een fantastische beleving geven. Daarom maken wij op ons park in Otterlo gebruik van de Front Office App. Met deze app kunnen wij onze gasten heel gemakkelijk en direct toegangskaarten voor het Nationale Park De Hoge Veluwe verkopen. Vroeger moesten we nog van tevoren voucherboekjes aanschaffen. Maar dit gaf altijd gedoe aan de receptie. En soms waren we zelfs een boekje kwijt, waardoor we letterlijk geld verloren. Met de Front Office App kopen we de tickets pas wanneer gasten bij ons aan de receptie staan. En zij kunnen de tickets dan direct afrekenen. Als service drukken wij de tickets gratis af en vanuit de app kunnen we de tickets desgewenst ook doorsturen naar het e-mailadres van de gast. Ideaal! Daarnaast verkopen we ook andere activiteiten in de omgeving, zoals fiets- en scooterverhuur. Maar ook tickets voor attractieparken en zelfs voor onze eigen activiteiten. Alle informatie kunnen onze receptiemedewerkers gemakkelijk terugvinden in de gebruiksvriendelijke app.

Wat ik ook een meerwaarde vind van de Front Office App is dat er nu een regionale evenementenkalender in zit. Hierdoor kunnen we bij de receptie in één oogopslag zien welke lokale evenementen er plaatsvinden. LeisureKing, de ontwikkelaar van de app, denkt graag met ons mee. Zo zijn er nu plannen om de activiteiten als upsell toe te voegen aan onze Droomparken App. En als gasten eenmaal op het park zijn, dat zij via narrowcasting zien welke activiteiten en attracties in de directe omgeving te doen zijn. Op deze manier zorgen we voor een nog betere gastbeleving en daar is het allemaal om te doen!

Lees al onze reviews
Meld u hier aan voor meer informatie