Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

U beseft ook dat de wereld aan het veranderen is?

Geplaatst op donderdag 5 februari 2015


Het internet heeft steeds meer invloed op branches en bedrijven, groot of klein, en de impact wordt alsmaar groter. Er is een digitale transformatie gaande in het bedrijfsleven. Dit is voelbaar in ons dagelijks leven, de consument wil het graag allerlei zaken snel en online geregeld zien. Van boeken, betalen tot aan de bevestiging ontvangen, alles het liefst digitaal. Er treden steeds meer verschuivingen op binnen de wereld van de leisure-activiteiten. Het traditionele reserveringstraject roept om een nieuwe aanpak. Kunt u zich voorstellen dat uw smartphone of smartwatch straks uw portemonnee gaat worden? De moderne consument gaat mee in de snelheid van het online aanbod en wil ook graag op die manier aankopen doen en activiteiten boeken. Er komt geen telefoontje of mail meer aan te pas, dat is de toekomst, ook binnen uw branche.

Als ondernemer bent u natuurlijk op de hoogte van ontwikkelingen binnen uw branche. U heeft er vast weleens over nagedacht om aanpassingen aan te brengen in uw werkwijze rondom het reserveren en het betaalproces. Maar waar te beginnen? En de snelheid van de digitale wereld houdt u wellicht tegen om de stap te zetten. Geen nood, LeisureKing biedt uitkomst en brengt uw bedrijf verder in beweging! En denk nou niet dat dit alleen voor de grotere partijen in uw branche handig is, LeisureKing werkt juist heel goed voor het midden- en kleinbedrijf! Als u al eens gedacht heeft aan het digitaliseren van uw huidige werkwijze dan is nu het moment om de stap te zetten. Zo blijft u de concurrent voor en komt u uw klant tegemoet in het reserverings- en betaalgemak waar zij al aan gewend zijn. Een typische win-win situatie.

Door een online systeem bespaart u op personeelskosten!
Stelt u eens voor dat u 25% kunt reduceren op personeelskosten doordat u een beter boekingssysteem heeft, gekoppeld aan uw voorraad, gekoppeld aan uw facturatie en online bevestigingsmail. Er komt geen verkoper meer aan te pas, alles gaat digitaal. Uiteraard is klantcontact belangrijk, daar heeft u juist meer tijd voor door het reserveringsproces te versnellen! Ook bouwt u gemakkelijk een database op met mailadressen wat eventueel gebruikt kan worden voor de marketing. U heeft alle NAW gegevens van de klant voor een offline mailing, u kunt gemakkelijk zien wat uw bestsellers zijn en u heeft inzicht in de omzet per activiteit. U kunt zelfs de voorraad van andere 'collega- ondernemers' inzien, wanneer hij dit ook wenst, zodat u elkaar niet hoeft te bellen voor een reservering. U kunt uw activiteiten of verhuurmaterialen verwerken in het systeem van LeisureKing waardoor alles gestandaardiseerd is en de klant al binnen een paar minuten geboekt en betaald heeft!

Volgende week kunt u LeisureKing live ontmoeten!

U heeft een mooie uitnodiging ontvangen van LeisureKing. Op 12 februari a.s. staan wij met een demonstratie van ons systeem op de beurs: Evenementcontact. Bent u enthousiast of nieuwsgierig geworden, kom dan naar d&eac dag voor de totale evenementenbranche. De toegang is gratis, u dient alleen een e-ticket te downloaden.

Even voorstellen!

Wilt u meer weten over LeisureKing en bent u geïnteresseerd in de werking van het systeem? Maak vrijblijvend een afspraak met Ernest van Veldhuizen. Ernest is te bereiken via ernest@leisureking.eu of telefonisch op 06 4591 5817. Ontdek de voordelen van LeisureKing zelf en ervaar de meerwaarde voor uw organisatie!

Like dit nieuws


Vragen of opmerkingen over dit item? Je kunt ons altijd bereiken op info@leisureking.nl.
Meld u hier aan voor meer informatie
....