Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Nieuwe updates nu beschikbaar

Geplaatst op woensdag 22 maart 2023


Goed nieuws! Achter de schermen zijn wij druk bezig geweest met het optimaliseren van het Reserveringsoverzicht en de Reserveringspagina binnen de LeisureKing omgeving. Beiden zijn compacter en functioneler geworden. Log in en ervaar het gebruiksgemak zelf. Hieronder vind je een overzicht van de wijzigingen die wij hebben gedaan.

Screenshot Overzichtspagina


Updates Reserveringsoverzicht

1. Responsive design

De nieuwe LeisureKing omgeving is volledig responsive en kan je nu ook optimaal gebruiken op je mobiel.

2. Nieuwe gebruikershandleiding

De gebruikershandleiding kan op iedere pagina in het OMS geopend worden en brengt je direct naar het hoofdstuk over de pagina waarop je je bevindt. Zo kan je altijd antwoord op een specifieke vraag vinden.

3. QR-code scannen

Heeft je klant een QR-code in de mail ontvangen? Scan deze dan eenvoudig met de camera van je smartphone of een computerscanner. Je reservering wordt zo razendsnel geopend of je ticket wordt direct afgescand.

4. Afgehandelde reserveringen

Een afgehandelde reservering is voortaan herkenbaar aan de nieuwe paarse kleur.

5. Compacter overzicht

Om het overzicht compact te houden zijn alleen de basisdetails van de reservering zichtbaar. Wil je exact weten welke items er bij een reservering horen? Gebruik het pijltje om de reservering open te klappen. Direct alle details van alle reserveringen zien? Selecteer in de filterbalk: Toon Details.

6. Product reserveringen

Reserveringen waar uitsluitend een product aan is toegevoegd, worden in eerste instantie niet getoond. Een reservering waarin je alleen een flesje frisdrank hebt verkocht en direct hebt afgehandeld staat zo niet tussen de reserveringen met activiteiten. Wil je ze toch zien? Selecteer in de filterbalk: Toon product reserveringen.

7. Snelacties

Voortaan hoef je niet meer helemaal een reservering in om borg toe te voegen aan de boeking, een openstaande betaling op te starten of de reservering op Actief of Afgehandeld te zetten. Dit kan nu gewoon vanuit het reserveringsoverzicht.

8. Terug naar het overzicht

Als je vanuit een geopende reservering teruggaat naar het overzicht kom je niet meer automatisch bovenaan het overzicht terecht. Je wordt nu gepositioneerd waar je gebleven was.

9. Keuze in sortering reserveringen

De weergave opties van het reserveringsoverzicht zijn uitgebreid. Zo kan je nu bijvoorbeeld ook sorteren op klantnaam en reserveringen per dag, week of maand laten zien.

10. Snelkassa positionering

De snelkassa is voortaan een vast onderdeel van het menu.

11. Kies zelf je vestigingen

Het is nu mogelijk om reserveringen van verschillende vestigingen in één overzicht te tonen. Selecteer hiervoor in de filterbalk: Filteren. En voeg de gewenste vestigingen toe.Updates Reserveringspagina

12. Uiterlijk

Strakker, overzichtelijker en sneller. Dat is de nieuwe reserveringspagina in een notendop.

13. Meerdere reserveringsregels op dezelfde datum

Heeft de reservering al een reserveringsregel op een bepaalde datum? Dan wordt deze datum gekopieerd naar elke nieuwe reserveringsregel die je toevoegt.

14. Snelle berekening van reserveringswaarde en betalingen

Op de reserveringspagina kan je nu in één oogopslag zien hoeveel de klant nog moet betalen. Ook is het verschil tussen het betaalde bedrag en het bedrag uit de reserveringsregels direct zichtbaar.

15. Materiaal scannen in je OMS

Met de Scan&Go functie kan je elk verhuuritem uniek maken met een QR-code. Het verhuuritem koppel je vervolgens eenvoudig aan een reservering door de QR-code te scannen.Heb je vragen over de updates? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel

Vragen of opmerkingen over dit artikel? U kunt ons altijd bereiken op info@leisureking.nl.
Meld u hier aan voor meer informatie