Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Last minute acties? LeisureKing is jouw ideale partner!

Geplaatst op maandag 22 februari 2021


Een dikke week geleden zaten we in een waar winterwonderland. Mensen gingen lekker naar buiten om te langlaufen en schaatsen. Iedereen was heerlijk aan het genieten van het witte landschap. Super om te zien hoe velen van jullie direct van deze kans gebruik hebben gemaakt. We willen graag even stilstaan bij deze last minute acties waarin ons reserveringssysteem vele partijen heeft geholpen.

De schaatsbanen in Nederland mochten open! Geweldig natuurlijk, maar in dit rare coronajaar wel even een hoop gedoe. Tijdsloten, maximum aantal deelnemers en dan ook nog eens enkel voor leden. LeisureKing heeft meerdere schaatsbanen binnen één dag online weten te krijgen. En zodra het licht op groen stond en de baan open kon werden de tickets gretig gekocht. Binnen een half uur werden er soms meer dan 1000 kaarten verkocht! Heel goed, en wat fijn dat wij hierin een rol mochten spelen.

Daarnaast hebben we voor een aantal klanten de activiteit langlaufen online gezet. Ook dit waren weer last minute acties. Snel meedenken, regelen en alles binnen een paar uur online. Zo konden diverse LeisureKing klanten profiteren van de ongewone sneeuwval en zo, in deze moeilijke tijd, toch nog een mooie bonus omzet meepakken.

Fantastisch natuurlijk, maar wat kun jij met deze informatie hoor ik je denken… LeisureKing wordt vaak gezien als reserveringstool, waar alles standaard is en waar je dus af en toe omheen moet werken. Maar het tegendeel is juist waar! LeisureKing zorgt er juist voor dat jij snel kunt schakelen.

Ben je bijvoorbeeld als ondernemer betrokken bij een lokaal evenement van één of meerdere dagen? En heb je hier straks een bezoekersregistratie voor nodig? Wij kunnen dit voor je regelen! Want naast het online reserveren van fietsen, sloepen, bowlingbanen en vele andere activiteiten, heeft LeisureKing ook een volledig ticketsysteem. Van klantregistratie tot het scannen van tickets met je mobiele telefoon, alles van A tot Z geregeld.

Dus, ben jij betrokken bij (lokale) evenementen of ben je vanuit je eigen bedrijf altijd actief met nieuwe snelle acties? LeisureKing is hiervoor jouw ideale partner!

Deel dit artikel

Vragen of opmerkingen over dit artikel? U kunt ons altijd bereiken op info@leisureking.nl.
Meld u hier aan voor meer informatie