Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Deze nieuwe functies wil je gebruiken!

Geplaatst op vrijdag 8 januari 2021


Allereerst natuurlijk de beste wensen voor 2021! Dat dit jaar maar gewoon lekker normaal mag worden. Wij hebben er ontzettend veel zin in, want er staan weer mooie dingen bij LeisureKing op de planning.

Maar laten we beginnen met de laatste update, want in december hebben we nog een aantal verbeteringen doorgevoerd. Eén daarvan gaat over het open- en dichtzetten van tijdsloten. Dat kun je nu voor een bepaalde periode instellen, in plaats van per blok. Voor een hele week een specifiek tijdsblok open- of dichtzetten is nu dus al met één muisklik geregeld. Handig!

Ook nieuw is de mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel tijd er zit tussen een online boeking en de automatische annulering wanneer de boeking niet betaald is. Voorheen zat hier altijd 2 uur tussen. Wil je een onbetaalde boeking liever al na bijvoorbeeld een half uur laten vervallen? Dan is dat vanaf heden zelf in te stellen.

Ook op het gebied van betalingen is er nieuws te melden. Samen met onze partner Pay.nl is het nu mogelijk om alle betalingen die binnen Pay.nl worden geregistreerd te koppelen met je boekhoudsoftware. De betalingen worden dan automatisch netjes in je boekhoudsysteem geplaatst. Dit werkt per direct met Exact, Yuki, Twinfield & E-boekhouden.

We trappen het jaar dus af met een aantal mooie nieuwe functies. Wil jij ook een vliegende start maken en deze functies in jouw eigen LeisureKing omgeving gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op. Dan weet je zeker dat jij helemaal klaar bent voor een top jaar!

Like dit nieuws


Vragen of opmerkingen over dit item? Je kunt ons altijd bereiken op info@leisureking.nl.
Meld u hier aan voor meer informatie
....