Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Weten wat u morgen omzet? Zelfs op vakantie heeft u overzicht!

Geplaatst op donderdag 12 februari 2015


Als echte ondernemer is het moeilijk om de zaken los te laten, zeker op vakantie of tijdens een korte onderbreking van uw werkzaamheden. Natuurlijk vertrouwt u op uw medewerkers en laat u de zaak in goede handen achter. Maar stelt u zich eens voor als u toch mee kunt kijken? Hoe fijn is dat! Aan de rand van het zwembad, op een bergtop of gewoon op de bank. Altijd en overal inzicht in de boekingen, voorraad en betalingen. Een systeem waar uw complete voorraad in staat en waarbij deze gekoppeld is aan uw (online) kassa en website. De klant boekt makkelijk en snel via uw online systeem terwijl u geniet van een drankje of de ondergaande zon. Uiteraard wordt de klant vriendelijk en correct geholpen, na de boeking ontvangt zij een bevestiging via de mail en het is geregeld! Zowel voor uw klant als voor u een fluitje van een cent!

Nog zo'n handig voorbeeld: met het gratis online systeem van LeisureKing kunt u ook nog eens gericht uw marketing inzetten. Omdat u online de boekingen kunt inzien, weet u wat er de komende dagen gepland staat. Vallen de boekingen tegen of is er onverwachts materiaal voorhanden? Dan kunt u snel schakelen; een Facebook-actie of Twitter-bericht is snel gemaakt om ook de laatste materialen te verhuren! Zo laat u geen moment onbenut zonder extra personeel of kosten te maken. Weer zo'n win-win situatie!

We hebben het al vaker gezegd: LeisureKing werkt juist heel goed voor het midden- en kleinbedrijf! Als u al eens gedacht heeft aan het digitaliseren van uw huidige werkwijze dan is nu het moment om de stap te zetten. Bent u ook toe aan een online systeem waar u direct kunt zien wat u morgen gaat omzetten? Zet de stap met LeisureKing, maak een afspraak en boek tijdswinst!

"Tijd over om te sleutelen"

Essie Tweewielers

Edwin Essenstam is een echte vakman, het liefste is hij aan het sleutelen in de reparatieafdeling. Natuurlijk moeten de zaken wel goed verlopen en is verhuur een groot onderdeel van zijn handel.

"Door het gebruik van LeisureKing zijn de boekingen en betalingen online geregeld. De klant wordt makkelijk en snel op haar wenken bediend en ik kan lekker sleutelen om de fietsen weer tip top in orde te maken voor de volgende reservering! Er is tijd om nieuwe dingen te bedenken, het maakt het ondernemen zoveel leuker!" Aldus Edwin.

Wilt u net als Edwin efficiënter werken? Neem contact op met LeisureKing en ontdek alle voordelen.

Ons gemist op de beurs?


Boek een demo! Vandaag hebben wij velen enthousiast gemaakt tijdens EvenementContact! Wellicht bent u een van de gelukkigen die de demo live heeft kunnen bekijken. Zo niet, niet getreurd! LeisureKing komt graag langs om het systeem aan u te demonstreren.

Even voorstellen: Ernest van Veldhuizen kan u alles over LeisureKing vertellen. Hij is te bereiken (tijdens kantooruren) via: 06 4591 5817 of 088 730 7676. Natuurlijk ook via de mail: ernest@leisureking.eu of info@leisureking.eu.

We zien u graag!

Benieuwd naar het systeem?
Maak een afspraak met LeisureKing voor een demo!


Like dit nieuws


Vragen of opmerkingen over dit item? Je kunt ons altijd bereiken op info@leisureking.nl.
Meld u hier aan voor meer informatie
....