Reserveringssysteem voor vervoersmiddelen


Stel makkelijk een 'pauze' in om accu's te herladen
Maak elk vervoersmiddel uniek met een QR-code
Groter bereik door boekingen via verschillende platforms zoals Social Deal
Bekijk hier al onze handige functies

Verhuurt u scooters, steppen of andere vervoersmiddelen?

Verhuurt u verschillende vervoersmiddelen maar zijn deze nog niet online te boeken via uw website? Of zoekt u een systeem om dit nog makkelijker te maken? Probeer dan het reserveringssysteem van LeisureKing. In 3 stappen zijn bijvoorbeeld uw tandems, E-scooters of Tuk Tuk’s morgen al online te reserveren! De klant kan dan direct bij u online boeken en betalen waardoor u veel minder e-mails en telefoontjes hoeft te beantwoorden. U houdt dus tijd over!

Alle reserveringen komen in een gemakkelijk overzicht te staan zodat u in één oogopslag zien wie, wat, wanneer heeft gereserveerd. En omdat de klant vooraf betaalt, heeft u ook geen last meer van no-shows. Maar wees gerust, niet alles hoeft online. Als er een klant belt of binnen komt lopen kunt u heel gemakkelijk handmatig een reservering toevoegen.

Hoe werkt het dan precies?

Vooraf bepaalt u de beschikbare voorraad per vervoersmiddel, en de tijdsperiode (bv. per uur of per dagdeel) die u hieraan wil koppelen. Als er vervolgens een reservering wordt geplaatst, wordt de voorraad automatisch bijgewerkt. Zo is uw voorraad altijd up-to-date en zijn dubbele boekingen verleden tijd.

Verder hoeft u met LeisureKing niet de hele website aan te passen om online boekbaar te worden. Er hoeft namelijk alleen maar een klein venster te worden toegevoegd. Dit venster kunt u bovendien vormgeven in de stijl van uw website. Geen grote veranderingen dus! Het online boekbaar maken van uw vervoersmiddelen hoeft u natuurlijk niet helemaal zelf te doen, uiteraard helpen wij u daar persoonlijk bij.

Extra's van LeisureKing

Het is mogelijk om kosteloos meerdere vestigingen en/of gebruikers toe te voegen. Zo kunt u in één systeem alles overzien, en kunnen ook al uw medewerkers zien wat er geboekt is. Verder worden uw vervoersmiddelen ook automatisch aangeboden op verschillende externe websites en platforms. Zo zijn bijvoorbeeld uw scooters te boeken aan de receptie van hotels, campings, bungalowparken en VVV’s in uw omgeving, via de Front Office app. Hierdoor bereikt u dus gemakkelijk een veel groter publiek. En hoe zit het dan met de borg en upsell mogelijkheden? Uiteraard is ook daar aan gedacht!

Review Fred's Verhuur

Voordelen van LeisureKing

Betaling vooraf, dus minder no-shows
Geen overvolle mailbox, minder telefoontjes en dus meer tijd
Geen maandelijkse kosten
Eenvoudige boekhouding
Groter bereik door boekingen via verschillende platforms
Snellere afhandeling van reserveringen in de winkel
Persoonlijke hulp bij het opzetten / inrichten van het systeem
Het systeem is ontwikkeld uit eigen ervaring

Meld u hier aan voor meer informatie