Systeem voor ticketverkoop


Persoonlijke tickets met een unieke QR-code
Groter bereik door boekingen via verschillende platforms zoals Booking.com
Eenvoudige boekhouding
Bekijk hier al onze handige functies

Verkoopt u tickets voor bijvoorbeeld uw museum, rondvaart of attractiepark, maar verkoopt u deze tickets nog niet via uw website? Of zoekt u een systeem om dit nog makkelijker te maken? Probeer dan het reserveringssysteem van LeisureKing. In 3 stappen zijn uw tickets morgen al online te bestellen! De klant kan dan direct bij u online boeken en betalen waardoor u veel minder e-mails en telefoontjes hoeft te beantwoorden. U houdt dus tijd over!

Alle boekingen komen in een gemakkelijk overzicht te staan zodat u in één oogopslag kan zien hoeveel groepen/mensen er in een bepaalde tijdsperiode hebben geboekt. En omdat de klant vooraf betaalt, heeft u ook geen last meer van no-shows. Maar wees gerust, niet alles hoeft online. Als er een klant belt of binnen komt lopen kunt u heel gemakkelijk handmatig een boeking toevoegen.

Hoe werkt het dan precies?

Vooraf bepaalt u per tijdsperiode (bv. per uur of per dagdeel) een maximum aantal deelnemers. Als er vervolgens een reservering wordt geplaatst, wordt de beschikbaarheid voor die tijdsperiode automatisch bijgewerkt. De klant ontvangt dan via de mail een persoonlijk ticket met een unieke barcode. Het ontwerp van de tickets kunt u helemaal zelf bepalen.

Verder hoeft u met LeisureKing niet de hele website aan te passen om uw tickets online te verkopen. Er hoeft namelijk alleen maar een klein venster te worden toegevoegd. Dit venster kunt u bovendien vormgeven in de stijl van uw website. Geen grote veranderingen dus! Het opzetten van de online verkoop van uw tickets hoeft u natuurlijk niet helemaal zelf te doen, wij helpen u daar persoonlijk bij.

Extra's van LeisureKing

Het is mogelijk om kosteloos meerdere vestigingen en/of gebruikers toe te voegen. Zo kunt u in één systeem alles overzien, en kunnen ook al uw medewerkers zien wat er geboekt is. Verder worden uw tickets ook automatisch aangeboden op verschillende externe websites en platforms. Zo zijn uw tickets te boeken aan de receptie van hotels, campings, bungalowparken en VVV’s in uw omgeving, via de Front Office app. Hierdoor bereikt u dus gemakkelijk een veel groter publiek.

Voordelen van LeisureKing

Betaling vooraf, dus minder no-shows
Geen overvolle mailbox, minder telefoontjes en dus meer tijd
Geen maandelijkse kosten
Eenvoudige boekhouding
Groter bereik door boekingen via verschillende platforms
Snellere afhandeling aan de kassa met de LeisureKing barcode scanners
Persoonlijke hulp bij het opzetten / inrichten van het systeem
Meld u hier aan voor meer informatie