Reserveringssysteem voor rondleidingen


Gratis in gebruik voor u als ondernemer
Online reserveren en betalen via uw eigen website
Automatisch voorraadbeheer en eigen tijdsloten mogelijk
Bekijk hier al onze handige functies

Geeft u rondleidingen door bijvoorbeeld een mooie stad of bierbrouwerij, maar is dit nog niet online te boeken via uw website? Of zoekt u een systeem om dit nog makkelijker te maken? Probeer dan het reserveringssysteem van LeisureKing. In 3 stappen zijn uw rondleidingen online te reserveren! De klant kan dan direct bij u online boeken en betalen waardoor u veel minder e-mails en telefoontjes hoeft te beantwoorden. U houdt dus tijd over!

Alle boekingen komen in een gemakkelijk overzicht te staan zodat u in één oogopslag kan zien hoeveel mensen er per rondleiding hebben geboekt. En omdat de klant vooraf betaalt, heeft u ook geen last meer van no-shows. Maar wees gerust, niet alles hoeft online. Als er een klant belt of aan komt lopen kunt u heel gemakkelijk handmatig een boeking toevoegen.

Hoe werkt het dan precies?

Vooraf bepaalt u per rondleiding de tijdsperiode (bv. per uur of per dagdeel) en een maximum aantal deelnemers. Als er vervolgens een reservering wordt geplaatst, wordt de beschikbaarheid voor die rondleiding automatisch bijgewerkt. De klant ontvangt dan via de mail een bevestiging met een persoonlijk reserveringsnummer of ticket.

Verder hoeft u met LeisureKing niet de hele website aan te passen om uw rondleidingen online aan te bieden. Er hoeft namelijk alleen maar een klein venster te worden toegevoegd. Dit venster kunt u bovendien vormgeven in de stijl van uw website. Geen grote veranderingen dus! Het opzetten van het online boekbaar maken van uw rondleidingen hoeft u natuurlijk niet helemaal zelf te doen, wij helpen u daar persoonlijk bij.

Extra's van LeisureKing

Het is mogelijk om kosteloos meerdere vestigingen en/of gebruikers toe te voegen. Zo kunt u in één systeem alles overzien, en kunnen ook al uw medewerkers zien wat er geboekt is. Verder worden uw tickets ook automatisch aangeboden op verschillende externe websites en platforms. Zo zijn uw tickets te boeken aan de receptie van hotels, campings, bungalowparken en VVV’s in uw omgeving, via de Front Office app. Hierdoor bereikt u dus gemakkelijk een veel groter publiek. En heeft u bijvoorbeeld een bierbrouwerij of wijngaard en wilt u de rondleiding combineren met een proeverij? Ook daar is aan gedacht!

Review van Bierbrouwerij de UddelaerVoordelen van LeisureKing

Betaling vooraf, dus minder no-shows
Geen overvolle mailbox, minder telefoontjes en dus meer tijd
Geen maandelijkse kosten
Eenvoudige boekhouding
Groter bereik door boekingen via verschillende platforms
Snellere afhandeling bij de start van de rondleiding
Persoonlijke hulp bij het opzetten / inrichten van het systeem
Meld u hier aan voor meer informatie