Reserveringssysteem voor outdoor activiteiten


Verkoop eenvoudig online groepsarrangementen
Geen overvolle mailbox, minder telefoontjes en dus meer tijd
Verkoop gemakkelijk een barbecue als upsell
Bekijk hier al onze handige functies

Heeft u een outdoor bedrijf en biedt u diverse activiteiten aan, maar zijn deze nog niet online te boeken via uw website? Of zoekt u een systeem om dit nog makkelijker te maken? Probeer dan het reserveringssysteem van LeisureKing. In 3 stappen zijn bijvoorbeeld uw paintball, bumper voetbal of andere outdoor activiteiten morgen al online te reserveren! De klant kan dan direct bij u online boeken en betalen waardoor u veel minder e-mails en telefoontjes hoeft te beantwoorden. U houdt dus tijd over!

Alle reserveringen komen in een gemakkelijk overzicht te staan zodat u in één oogopslag kan zien wie, wat, wanneer heeft gereserveerd. En omdat de klant vooraf betaalt, heeft u ook geen last meer van no-shows. Maar wees gerust, niet alles hoeft online. Als er een klant belt of binnen komt lopen kunt u heel gemakkelijk handmatig een reservering toevoegen.

Hoe werkt het dan precies?

Vooraf bepaalt u per activiteit, de tijdsperiode (bv. per uur of per dagdeel) en de bijbehorende voorraad. Als er vervolgens een reservering wordt geplaatst, wordt de voorraad automatisch bijgewerkt en neemt de beschikbaarheid van deze activiteit af. Zo is de beschikbaarheid van uw activiteit altijd up-to-date, heeft u altijd voldoende voorraad en zijn dubbele boekingen verleden tijd.

Verder hoeft u met LeisureKing niet de hele website aan te passen om online boekbaar te worden. Er hoeft namelijk alleen maar een klein venster te worden toegevoegd. Dit venster kunt u bovendien vormgeven in de stijl van uw website. Geen grote veranderingen dus! Het online boekbaar maken van uw activiteiten hoeft u natuurlijk niet helemaal zelf te doen, uiteraard helpen wij u daar persoonlijk bij.

Extra's van LeisureKing

Het is mogelijk om kosteloos meerdere vestigingen en/of gebruikers toe te voegen. Zo kunt u in één systeem alles overzien, en kunnen ook al uw medewerkers zien wat er geboekt is. Verder worden uw activiteiten ook automatisch aangeboden op verschillende externe websites en platforms. Zo zijn uw activiteiten ook te boeken aan de receptie van hotels, campings, bungalowparken en VVV’s in uw omgeving, via de Front Office app. Hierdoor bereikt u dus gemakkelijk een veel groter publiek. En hoe zit het dan met combi arrangementen en upsell mogelijkheden? Uiteraard is ook daar aan gedacht!

Voordelen van LeisureKing

Betaling vooraf, dus minder no-shows
Geen overvolle mailbox, minder telefoontjes en dus meer tijd
Geen maandelijkse kosten
Eenvoudige boekhouding
Groter bereik door boekingen via verschillende platforms
Snellere afhandeling van reserveringen in de winkel
Persoonlijke hulp bij het opzetten / inrichten van het systeem
Het systeem is ontwikkeld uit eigen ervaring
Meld u hier aan voor meer informatie