Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Verkoop jij al cadeaubonnen of tegoedbonnen?

Geplaatst op woensdag 22 september 2021


Bied jij cadeaubonnen aan? Of heb je er weleens aan gedacht om tegoedbonnen te verkopen? Daar kunnen wij jou met LeisureKing bij helpen!

Hoe leuk is het om een verjaardagscadeau te krijgen dat ingezet kan worden voor een actieve middag? Fantastisch natuurlijk, dat weet jij als geen ander! Met LeisureKing heb je nu de mogelijkheid om je eigen cadeaubonnen en tegoedbonnen te verkopen. Uiteraard in een leuke digitale ‘cadeauverpakking’ in je eigen huisstijl.

Hoe werkt het dan precies? Eigenlijk heel simpel! Op jouw website kan men de cadeaubon kopen. Gewoon in een online venster van LeisureKing zoals je hem al kent. Zodra er is betaald, wordt er binnen LeisureKing een kortingscode aangemaakt. Deze kortingscode zetten wij op de cadeaubon, die jouw klant vervolgens binnen een paar minuten als PDF-bestand in de mail ontvangt. Geen extra werk voor jou dus, want dit gaat allemaal automatisch.

De gelukkige ontvanger van de cadeaubon kan de kortingscode vervolgens gebruiken om een uitje te reserveren via je website. De kortingscodes die met de cadeaubonnen worden uitgegeven kunnen slechts één keer worden gebruikt. Wel zo handig ;).

Door cadeaubonnen te verkopen kun je in de winter ook omzet krijgen. En dit kun je extra stimuleren met bijvoorbeeld een leuke winteractie, waarbij je klanten cadeaubonnen met 10% korting kunnen kopen. Voor een cadeaubon t.w.v. 50 euro hoeven ze dan maar 45 euro af te rekenen. Zo heb jij in de winter toch omzet, en kan je klant in het seizoen een leuk uitje bij je boeken.

Wil jij dit ook? Neem contact met ons op, dan infomeren wij je graag over de mogelijkheden!

Deel dit artikel

Vragen of opmerkingen over dit artikel? U kunt ons altijd bereiken op info@leisureking.nl.
Meld u hier aan voor meer informatie