Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

LeisureKing en Booking Experts slaan handen ineen

Geplaatst op vrijdag 25 juni 2021


Dat LeisureKing het ideale reserveringssysteem is voor de dagrecreatie, dat ervaar jij als gebruiker elke dag. Booking Experts is dát reserveringssysteem voor vakantieparken.

Door de unieke koppeling tussen LeisureKing en Booking Experts brengen wij deze twee recreatiewerelden samen in één systeem. Hierdoor kun jij voortaan dag- en nachtverhuur combineren binnen een complete omgeving.

De vakantieparkbezoeker ontvangt nadat deze een huisje heeft geboekt een unieke Mijn-Gastomgeving. Hier kan hij/zij de eigen boeking beheren, maar ook uitbreiden met bijvoorbeeld een bezoekje aan de bowlingbaan, huurfietsen, een ticket voor een nabijgelegen museum of een Escape Tour in de dichtstbijzijnde stad. Alles overzichtelijk op één plek en direct te reserveren dus!

Maar er is meer! De Frontoffice kan binnen de reservering van een gast namelijk ook direct dit ticket, de sloep of de bowlingbaan bijboeken, zonder dat LeisureKing opgestart hoeft te worden. De gast ontvangt ter plekke een betaalverzoek per e-mail of SMS en betaalt deze met iDEAL. Snel, efficiënt en makkelijk dus!

Gebruik jij Booking Experts? Heb je een vakantiepark en ben je op zoek naar een nieuw systeem voor jouw accommodaties? Of ligt jouw scooterverhuurpunt vlakbij een vakantiepark dat Booking Experts gebruikt? Wij zetten de spreekwoordelijke puntjes nog even op de i en dan is de koppeling snel in te regelen! Neem even contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Deel dit artikel

Vragen of opmerkingen over dit artikel? U kunt ons altijd bereiken op info@leisureking.nl.
Meld u hier aan voor meer informatie