Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Nieuwe kassa-omgeving waarmee je tijd en geld bespaart

Geplaatst op maandag 15 maart 2021


We mogen weer een nieuwe update onthullen! Speciaal voor jou als LeisureKing gebruiker presenteren wij vol trots onze nieuwe Front Desk Kassa-omgeving!

Front Desk Kassa-omgeving
Wij zijn continu bezig om LeisureKing verder te ontwikkelen. En regelmatig ontvangen wij van jou als gebruiker feedback over hoe we het systeem nog beter kunnen maken. Bedankt daarvoor! LeisureKing zorgt er uiteraard voor dat jouw tickets, verhuuritems en producten eenvoudig online te boeken zijn, met de tijdsloten en prijzen die jij als ondernemer bepaalt. Echter, kregen we in het verlengde hiervan regelmatig de vraag of het wel nodig is dat jij als ondernemer in exact dezelfde LeisureKing-omgeving werkt als je collega die aan de kassa staat.

De nieuwe Front Desk Kassa-omgeving staat los van de bekende omgeving en is speciaal gebouwd voor de operationele tak binnen jouw bedrijf. De nieuwe omgeving gebruik je om snel een reservering te maken, een reservering aan te passen, een QR-code te scannen die verbonden is met een reservering of om alleen een ijsje te verkopen aan het loket. Slechts een paar functies die het werk van jouw uitvoerende collega makkelijker en overzichtelijker maken. Bovendien hebben we deze omgeving speciaal ontwikkeld voor smartphones en tablets. Verhuur je dus boten en heb je geen laptop aan de kade staan? Heb je een eendaags evenement en mogen 20 vrijwilligers tegelijkertijd de toegangstickets scannen? Geen probleem, een smartphone is voldoende!

Pinnen? Ja graag!
Met de nieuwe Front Desk Kassa-omgeving gekoppeld aan onze pinapparaten wordt het proces helemaal geautomatiseerd. Stel, je collega staat bij de kassa en er wordt een ijsje verkocht. Doordat we een slimme koppeling hebben tussen de nieuwe kassa-omgeving en het pinapparaat, verschijnt het bedrag direct op het pinapparaat, en wordt het verwerkt in LeisureKing. Op deze manier is niet alleen de pinbetaling aan de kassa geregeld, maar zie je ook snel en makkelijk hoeveel ijsjes er op een dag zijn verkocht. Je administratie is daarmee op orde en voor het bestellen van nieuwe ijsjes kijk je gewoon in LeisureKing naar wat er is verkocht. Bovendien kunnen we deze omgeving ook makkelijk koppelen aan een mobiel pinapparaat, zodat je deze functie op iedere plek kunt gebruiken. Is het contract van je huidige pinapparaat verlopen? Of ben je ondertussen toe aan een pinapparaat van deze tijd? Wij verhuren en verkopen pinapparaten inclusief een koppeling met je LeisureKing account.

Met deze nieuwe kassa-omgeving kun je dus veel tijd besparen, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere zaken, zoals gastvrijheid en aandacht voor de klant. LeisureKing maakt ondernemen weer leuk!

Deel dit artikel

Vragen of opmerkingen over dit artikel? U kunt ons altijd bereiken op info@leisureking.nl.
Meld u hier aan voor meer informatie