Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Snel schakelen is de key

Geplaatst op maandag 8 februari 2021


Afgelopen week was er weer een persconferentie rondom de coronamaatregelen. Wederom werden er diverse punten besproken waar jij als bedrijf mee te maken krijgt. Dan is het belangrijk dat je snel kunt schakelen binnen je bedrijf.

Hopelijk mag je straks weer open en kunnen de mensen weer heerlijk genieten van een dagje uit met jouw activiteit en bijvoorbeeld een BBQ als afsluiting. Maar het kan natuurlijk ook gebeuren dat je de eerste paar weken maar een minimale bezetting mag hebben. Dan is het handig als je een systeem hebt waarin je zelf alles kunt instellen, zodat je snel kunt schakelen wanneer dat nodig is. Zaken als de beschikbaarheid moeten gewoon direct kunnen worden aangepast. Snel kunnen schakelen is essentieel!

Met LeisureKing hou je de vrijheid van het ondernemen. Wij leveren enkel het systeem. Jij krijgt alle vrijheid om aan alle knoppen te draaien, zoveel je wil. Je prijs aanpassen aan de weersomstandigheden? Extra verhuurmogelijkheid instellen om in te spelen op de vraag? Extra mogelijkheden met speciale acties tijdens vakanties en feestdagen? Dat kun je allemaal zelf regelen, en binnen één minuut is het ook online aangepast. Je hoeft hiervoor geen contact met ons op te nemen. Vind je het toch wel spannend om wijzigingen door te voeren? Dan helpen we je natuurlijk, zodat ook jij morgen zorgeloos kunt ondernemen.

En komt de overheid weer met een nieuwe maatregel? Dan helpen wij je met het instellen van tijdsblokken en maximaal aantal bezoekers per blok. Alles online en scanbaar. LeisureKing is de tool, je klanten kunnen makkelijk online reserveren en betalen, en jij krijgt de vrijheid!

Wil je ook snel kunnen schakelen? De vrijheid van het ondernemen behouden? En alles in eigen beheer hebben? Je bent er slechts één telefoontje van verwijderd. Neem dus snel contact met ons op.

Deel dit artikel

Vragen of opmerkingen over dit artikel? U kunt ons altijd bereiken op info@leisureking.nl.
Meld u hier aan voor meer informatie