Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Je mag nog niet open, en nu?

Geplaatst op vrijdag 15 januari 2021


Een nog langere periode van gesloten deuren. De persconferentie van afgelopen dinsdag gaf weer weinig hoop. Juist in de periode dat het geld moet worden verdiend blijven de deuren dicht. Een moeilijke periode waarin meer geld uit de lade vliegt, dan dat er binnenkomt. We begrijpen dat kijken naar een (nieuw) boekingssysteem nu niet direct hetgeen is waar je aan denkt. Toch is het juist LeisureKing die kan zorgen voor kostenbesparing in deze vreemde tijd.

Bij LeisureKing betaal je geen vaste maandlasten en zit je niet vast aan een abonnement. Heb je geen boekingen en blijven de deuren gesloten? Dan betaal je ook niets voor het gebruik van ons reserveringsysteem. No cure no pay, wel zo eerlijk.

Daarnaast hebben we een aantal mooie functies ontwikkeld die in deze periode toch nog voor omzet kunnen zorgen. Verkoop bijvoorbeeld waardebonnen, die de klant op een later moment bij je kan besteden. Deze bon, met unieke kortingscode, wordt automatisch vanuit Leisureking verstuurd en uiteraard via je eigen website verkocht. Na de betaling ontvangt de klant jouw unieke voucher. Leuk om te geven en leuk om te krijgen. Bied jouw unieke uitje dus aan als cadeautje en zorg, met een beetje hulp van LeisureKing, toch voor omzet in deze lastige tijden.

Wil je meer weten over LeisureKing? Laat het ons weten, dan plannen we een moment in om ons systeem geheel vrijblijvend aan je te laten zien. Zo kunnen we jouw wensen bespreken en bekijken hoe LeisureKing je kan helpen. We horen graag van je, dan zorgen we er samen voor dat ondernemen weer leuk wordt!

Like dit nieuws


Vragen of opmerkingen over dit item? Je kunt ons altijd bereiken op info@leisureking.nl.
Meld u hier aan voor meer informatie
....