Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Laten we 2020 positief afsluiten

Geplaatst op vrijdag 11 december 2020


Het jaar 2020 zit er bijna op. Een jaar dat we niet snel zullen vergeten,  en velen van ons maar wat graag achter zich laten. Maar er zijn ook positieve dingen gebeurd. Bijvoorbeeld in de wereld van online reserveren, en dat hebben wij ook gemerkt bij LeisureKing.

Afgelopen jaar hebben we maar liefst 143 nieuwe bedrijven mogen verwelkomen als klant. En omdat consumenten activiteiten en uitjes vaak van te voren moesten reserveren, hebben we een recordaantal reserveringen mogen verwerken via ons systeem. Ruim 335.000 reserveringen in 12 maanden tijd! Dat is een groei van 265% ten opzichte van vorig jaar.

Ook was er in 2020 een duidelijke toename van het percentage online boekingen te zien. Waar vorig jaar consumenten nog in 71% van de gevallen hun reservering online deden is dat in 2020 gestegen naar 84%. Online boeken en betalen is dus populairder dan ooit. En wist je dat veel reserveringen op het laatste moment worden gedaan? 63% gebeurt maximaal 2 dagen van tevoren.

Dit jaar hebben we LeisureKing niet alleen als (online) reserveringssysteem, maar ook als ticketsysteem op de kaart gezet. Zo’n 43 musea profiteren inmiddels van het gemak van entreetickets, en de tijdsloten die daaraan gekoppeld kunnen worden. Nu met corona is het belangrijker dan ooit dat musea het aantal bezoekers beheersbaar houden. LeisureKing houdt dan ook slim bij hoeveel bezoekers er maximaal in bepaalde tijdsblokken welkom zijn.

Mooie cijfers, waar we enorm trots op zijn! Maar we kijken ook vooruit, wat mag jij van ons verwachten in het nieuwe jaar? Uiteraard een goede service, waarbij je altijd de mogelijkheid hebt om ons kosteloos te benaderen bij vragen. En gratis webinars, waarin wij onze kennis over online boeken en betalen graag met je delen.

Maar er komen ook nieuwe updates van het systeem aan. Zo gaan we o.a. een nieuwe werkomgeving voor de kassamedewerkers ontwikkelen. Verschillende LeisureKing gebruikers hebben aangegeven hier behoefte aan te hebben, en daar spelen wij graag op in. Op het gebied van snelheid en capaciteit gaan we ook flink uitbreiden, zodat je zeker bent en blijft van een stabiel boekingssysteem.

2021, wij kijken ernaar uit en hebben er vertrouwen in dat er aankomend jaar weer mooie evenementen mogen worden gehouden. Regel je ticketing dus op tijd met LeisureKing, dan zorgen we er samen voor dat jij klaar bent voor al je bezoekers!

Namens het hele team wensen wij je mooie feestdagen en een fantastisch 2021!

Bart & Ernest

Deel dit artikel

Vragen of opmerkingen over dit artikel? U kunt ons altijd bereiken op info@leisureking.nl.
Meld u hier aan voor meer informatie