Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Snelle en goede gratis service, waar vind je dat tegenwoordig nog? - BLOG

Geplaatst op dinsdag 1 december 2020


Afgelopen week vond de eerste gratis webinar van LeisureKing plaats, over hoe je omzetcijfers en statistieken uit het ticket- en reserveringssysteem kunt halen. Zo'n 35 deelnemers kregen in ongeveer drie kwartier tijd een snelcursus over alle ins en outs. Wel handig om zo tegen het einde van het jaar te weten hoe je de juiste financiële informatie uit LeisureKing kunt halen.

Elke maand verzorgt LeisureKing een gratis webinar voor gebruikers, met iedere keer een ander thema. Uiteraard gericht op de periode waarin we dan zitten. Deze informatieve webinars zijn onderdeel van onze gratis service. Daarnaast krijgen gebruikers ook feedback op hun website en online vindbaarheid. Zijn de activiteiten of tickets online goed vindbaar? Worden de juiste reserveerknoppen gebruikt? En staan ze op de juiste plekken op de website? Het lijken misschien kleine dingen, maar ze kunnen een groot verschil maken om het maximale uit je bedrijf te halen. Bij LeisureKing hebben we mensen in huis die deze onderwerpen tot hun expertise hebben gemaakt en jou van waardevol advies kunnen voorzien. Als gebruiker van LeisureKing profiteer je, naast een goed systeem, dus ook direct van goede kennis!

We denken met je mee, kijken naar mogelijkheden en passen waar nodig items voor je aan. Ons servicelevel is hoog. Wellicht zelfs 'te' hoog als je kijkt naar hoe andere systemen dit doen. Toch gaan we hier gewoon mee door. Want we weten dat een (nieuw) boekingssysteem in gebruik nemen niet altijd gemakkelijk is. En dat het misschien net even anders werkt dan hoe je gewend was. Daarom kun je bij ons terecht met al je vragen over ons systeem, en dan helpen we je graag verder. Nog altijd gratis en met een persoonlijke touch, wel zo leuk!

Benieuwd of LeisureKing iets voor jouw organisatie is? Meld je aan en probeer het nu 30 dagen gratis!

Deel dit artikel

Vragen of opmerkingen over dit artikel? U kunt ons altijd bereiken op info@leisureking.nl.
Meld u hier aan voor meer informatie