Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Morgen kunnen jouw tickets online boekbaar zijn - BLOG

Geplaatst op maandag 9 november 2020


De boodschap van onze minister-president in mei 2020 was duidelijk, ook in tijden van corona kun je heel goed een bezoek brengen aan een museum. Maar… dan moet je wel van tevoren reserveren. Het is nu namelijk belangrijker dan ooit dat het niet te druk wordt en de 1,5-meter richtlijn goed gewaarborgd kan worden. Maar hoe regel je dat nou precies? En kan het ook geautomatiseerd worden? Jazeker, met LeisureKing is het een fluitje van een cent! Maar een online reserveringssysteem heeft nog meer voordelen: meer verkoop, automatische bezoekersregistratie (naar de richtlijnen van het RIVM) en een 24/7 reserveringsmogelijkheid. Handig!

Bij LeisureKing merken we dat musea en attractieparken het toch nog een grote stap vinden om over te gaan op een ticket- en reserveringssysteem. Voor ons reden genoeg om de overstap voor deze en andere bedrijven zo simpel mogelijk te maken. Dit doen wij door het aanbieden van verschillende starterspakketten, waarbij je zelf kunt kiezen hoeveel werk wij jou uit handen nemen.

LeisureKing werkt eenvoudig. Jij bepaalt jouw openingstijden, mogelijke tijdsloten en maximale aantal bezoekers in dat tijdslot, zonder dat je de richtlijnen van het RIVM overschrijdt. Nadat wij dit samen met jou hebben afgestemd en ingesteld, plaats je een boekingsscherm op jouw eigen website. De klant kiest een datum, ziet welke tijdsblokken er nog beschikbaar zijn en bestelt de kaartjes. Na de betaling, bijvoorbeeld via iDEAL, worden de toegangskaartjes automatisch via de mail naar je klant gestuurd.

Wat je net hebt gelezen, zit allemaal in Starterspakket A. Met dit pakket zetten we dus een LeisureKing-account voor je klaar dat je direct kunt gebruiken. Je betaalt eenmalig aansluitkosten en daarna gaat LeisureKing gratis voor jou aan het werk! Klinkt goed toch?!

De overige pakketten bieden jou extra opties om het ticketsysteem nog completer in te richten. Denk bijvoorbeeld aan een ticket-scanner, training voor je personeel, LeisureKing-pinapparaat of website op maat. Je kunt dus echt een pakket kiezen dat aansluit op de wensen en behoeften van jouw bedrijf.

Wij helpen je graag, ook in deze tijd. Dus heb je vragen over onze starterspakketten of ben je benieuwd wat LeisureKing jouw organisatie te bieden heeft? Neem even contact met ons op, dan plannen we een afspraak in om alles door te nemen. Tot snel!

Deel dit artikel

Vragen of opmerkingen over dit artikel? U kunt ons altijd bereiken op info@leisureking.nl.
Meld u hier aan voor meer informatie