Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Profiteren van korting? - BLOG

Geplaatst op maandag 24 september 2018


Het is algemeen bekend dat iedereen van korting houdt, vooral Hollanders! Voor veel mensen is dit, al dan niet onbewust, toch een reden om een aankoop door te zetten. Dit geldt voor elk product of dienst, en dus ook voor jouw bedrijf! Maar hoe kan je hier nou het beste van profiteren?

Een leuke korting in het naseizoen
Het naseizoen zit er aan te komen en dus krijgen we de ene dag regen, en de andere dag weer een heerlijk zonnetje te zien. Leuk die variatie, maar in deze periode reserveren mensen minder snel vooraf. Maak daarom eens gebruik van kortingscodes! Zet bijvoorbeeld een kortingscode op je website die tot eind oktober geldig is, of laat de klant doordeweeks tegen een lagere prijs reserveren. Vaak is dit het laatste duwtje in de rug die jouw toekomstige klant nodig heeft.

Beloon je klanten
Een korting weggeven is natuurlijk ook de ideale manier om klanten te belonen. Jij vindt het toch fijn als ze vooraf online reserveren? Beloon ze hier dan ook voor! Geef bijvoorbeeld 5% korting op alle online reserveringen. Zo nemen de online reserveringen toe. En de verwerking hiervan gaat automatisch, dus het kost jou geen extra tijd. Klanten reserveren toch net iets sneller als ze korting krijgen, echt!

Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van de talloze manieren waarvoor je kortingscodes kan inzetten. Maak je gebruik van LeisureKing, maar weet je niet goed hoe je kortingscodes het beste kan inzetten? Neem dan gerust eens contact met ons op! Wij helpen je graag verder en delen graag onze tips over het invoeren van leuke kortingen voor jouw klanten.

Deel dit artikel

Vragen of opmerkingen over dit artikel? U kunt ons altijd bereiken op info@leisureking.nl.
Meld u hier aan voor meer informatie