Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Bied jij je materiaal al aan voor verschillende prijzen - BLOG

Geplaatst op vrijdag 21 september 2018


Je kent het wel, sommige dagdelen of dagen is het gewoon wat minder druk. Dan kan het maar zo dat je de hele dag op de zaak aanwezig bent, maar dat het merendeel van je fietsen stilstaat, de sloepjes aan de kade liggen, je escape rooms niet verhuurd zijn of er nog veel bowlingbanen vrij zijn. Geen kip te bekennen. Ga jij dan zitten wachten op de klant of probeer je de klant naar je toe te halen door je tarieven hierop aan te passen?

Verschillende tarieven per activiteit
Binnen het online reserveringssysteem van LeisureKing kun je heel gemakkelijk verschillende tarieven per activiteit instellen. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je gebruikmaakt van volwassen- en kinderprijzen. Maar je kunt bijvoorbeeld ook lagere tarieven hanteren voor doordeweekse dagen vergeleken met het weekend. Want als je in het weekend toch wel vol zit dan hoef je geen korting te geven toch?! Terwijl lagere tarieven de klant doordeweeks misschien wel kunnen overhalen om die ene activiteit bij jou te boeken. Online natuurlijk, want dat scheelt jou enorm veel tijd. En al die extra boekingen, dat merk je zeker in je omzet!

Verschillende tarieven per seizoen
Daarnaast kun je met LeisureKing ook verschillende tarieven per seizoen, hoogseizoen en laagseizoen hanteren. Zodra het zonnetje weer begint te schijnen gaan mensen op zoek naar leuke dingen om te doen, vaak buiten. Daar zit je dan met je bowlingbaan of binnenspeeltuin. Een seizoensprijs is voor jou dan ideaal! Geef de klant een paar euro korting om de prijs aantrekkelijk te maken en zelfs met hoge temperaturen willen ze dan bij jou een leuke middag hebben. Maar andersom geldt natuurlijk ook. Met een beetje frisse wind in het voor- of najaar kun je prima sloepje varen, met een beetje korting dan natuurlijk...

Ook omzet genereren in rustige tijden?
Wil jij ook per activiteit diverse prijzen hanteren voor verschillende doelgroepen, dagen of bijvoorbeeld dagdelen? Meld je vandaag nog aan voor LeisureKing en ervaar zelf het gemak van online reserveren. En heb je vragen tijdens het instellen van je account? Dan helpen wij je natuurlijk graag!

Deel dit artikel

Vragen of opmerkingen over dit artikel? U kunt ons altijd bereiken op info@leisureking.nl.
Meld u hier aan voor meer informatie