Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Online tickets verkopen?

Geplaatst op maandag 4 juli 2016


Bezoekers van evenementen, attractieparken, zwembaden, speeltuinen en musea verwachten tegenwoordig dat zij hun toegangskaarten ook online kunnen kopen. Niet meer in de rij staan bij de kassa, gemakkelijk thuis online reserveren en betalen, én verzekerd zijn van een geldig toegangskaartje. Dat is wat je bezoeker wil!

Het online verkopen van tickets biedt nieuwe mogelijkheden voor je bedrijf. Zo kunnen jouw tickets of toegangskaarten ook via andere kanalen worden verkocht, waardoor je meer afzetkanalen hebt zonder extra inspanning. Daarnaast is je administratie met een online ticketsysteem digitaal inzichtelijk en geordend. Bovendien heb je met online verkoop minder contanten in huis, omdat de betalingen van tevoren worden gedaan.

LeisureKing is een ticket- en reserveringssysteem waarmee het mogelijk is om tickets of toegangskaarten online, via jouw eigen site, te verkopen. Wij zorgen voor een correcte afhandeling, barcodes en administratie. LeisureKing biedt zelfs de mogelijkheden om je tickets te verkopen via andere kanalen. Wil jij ook online tickets gaan verkopen? Neem contact op via info@leisureking.eu of bezoek de demodagen van LeisureKing door het hele land.

Deel dit artikel

Vragen of opmerkingen over dit artikel? U kunt ons altijd bereiken op info@leisureking.nl.
Meld u hier aan voor meer informatie