Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

LeisureKing in de Rai!

Geplaatst op maandag 1 februari 2016


Ontmoet ons daar, wij hebben GRATIS kaarten voor je.

Op 18 februari a.s. staat LeisureKing in de Rai te Amsterdam op de beurs EvenementContact.. Wil je weten of LeisureKing geschikt is voor jouw bedrijf of ben je toe aan een update? Er zijn diverse ontwikkelingen gaande waar we graag meer over vertellen. Bezoek onze stand en bestel hier gratis kaarten De toegangscode is: zsX544YUAV. We zien je graag de 18e!

ZEER GESCHIKT VOOR TICKETS!

Steeds meer musea en speeltuinen gebruiken LeisureKing als ticketssysteem. Het voordeel is dat er QR-codes met de tickets worden meegestuurd welke makkelijk bij de toegangscontrole gescand kunnen worden. Na het scannen schrijft LeisureKing automatisch de reservering weg waardoor een tweede scan niet mogelijk is. Het scannen kan gewoon vanaf de smartphone worden gedaan, printen is verleden tijd!

ONDERZOEK SAXION HOGESCHOOL BEWIJST TREND

LeisureKing heeft HTRO Saxion Deventer opdracht gegeven om een onderzoek te doen onder boekers van activiteiten. Hieruit is gebleken dat over 2 jaar 78% van de boeker online wil reserveren. Wil je het totale onderzoek lezen? Klik dan hier!

GRATIS DEMO DAGEN!

Ben je niet in de gelegenheid om ons te bezoeken tijdens de EvenementContact beurs, meld je dan gratis aan voor een van onze demodagen. Er is er altijd wel eentje bij je in de buurt en in 1 ½ uur tijd wordt je geheel bijgespijkerd over LeisureKing en de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Kijk op www.leisureking.eu wat we voor je kunnen betekenen.

BOWLINGBANEN EN ESCAPE ROOMS OVERSTAG

Ondertussen melden zich wekelijks bowlingbanen en escape rooms aan om LeisureKing als online reserveringssysteem te gebruiken. Neem gerust contact met ons op als jij ook morgen online boekbaar wilt zijn!

HOT NEWS! * HOT NEWS! * HOT NEWS!

LeisureKing is met een aantal grote sites bezig waarbij jij als gebruiker veel voordeel van krijgt. Bekijk met regelmaat onze site en mis de nieuwsbrieven niet! Kortom hou LeisureKing in de gaten!

Deel dit artikel

Vragen of opmerkingen over dit artikel? U kunt ons altijd bereiken op info@leisureking.nl.
Meld u hier aan voor meer informatie