Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

LeisureKing: koppelbaar aan uw website

Geplaatst op maandag 13 juli 2015


De klant boekt direct, via uw eigen website, het materiaal of activiteit en betaalt online!


Het gratis systeem van LeisureKing is te koppelen aan uw website. De klant boekt en betaalt in een geheel vertrouwde omgeving met de service die zij gewend zijn. Dit gebeurt allemaal binnen uw eigen website, met het systeem van LeisureKing. Alles in the cloud, maar uiteraard beheert u als gebruiker de wachtwoorden. Daarnaast is het betaalgedeelte geregeld via Pay.nl, een van de grootste partijen van Nederland met een officiële bankvergunning. En staat daarmee onder toezicht van de Nederlandse Bank.

Een van onze klanten, Erik van Leijenhorst van Leijenhorst 2wielers, deelt graag zijn ervaringen over het werken met LeisureKing.

Waarom ben je overgestapt naar een online reserveringssysteem?
"Ik zocht een online reserveringssysteem die bij mij past. Ik wil namelijk alleen betalen voor de periode dat ik ook daadwerkelijk fietsen verhuur. Voor veel systemen moet je een maandbedrag betalen, terwijl LeisureKing je alleen laat betalen wanneer je ook echt handel hebt. Op no- cure no- pay basis. Daarnaast levert het me nu simpelweg geld op bij elke online reservering en betaling. Ja je leest het goed; ik krijg geld toe wanneer er transacties zijn. Daarnaast heb ik overal inzichtelijk hoeveel reserveringen ik heb staan, dus thuis op mijn tablet zie ik direct de reserveringen voor de aankomende tijd in het systeem staan. Door het gebruik van LeisureKing heb ik overzicht en scheelt het heel veel tijd. Misschien wel het belangrijkste voordeel is dat mijn klant mij nu niet meer belt of mailt om een fiets te huren waardoor ik meer tijd over heb om te sleutelen in de werkplaats."

Hoe makkelijk en snel is het te realiseren?
"Het invoeren van je voorraad in het systeem van LeisureKing is even een werk, maar daar ontkom je niet aan. Ik had LeisureKing snel door. Het is zo gemaakt dat je stap voor stap met duidelijke uitleg precies weet wat je moet invullen. Met een dag werk heb je alles inzichtelijk in het systeem staan. Daarna heb ik mezelf echt moeten leren om te werken vanuit het systeem, maar dat went snel hoor!"

Hoe werkt het online reserveren eigenlijk?
"Ik heb mijn verschillende soorten fietsen in het systeem LeisureKing gezet inclusief de verhuurprijs. Deze gegevens zie je direct terug op mijn website. Ook kan de klant een korte omschrijving lezen en daarbij gelijk een reservering plaatsen door de dag in te vullen en de gewenste huurtermijn. Daarnaast kan je makkelijk reserveringen maken en terugvinden in het overzicht inclusief klantgegevens. Uiteraard kan ik ook nog rechtstreeks reserveringen invoeren in het systeem."

Hoe is de service van LeisureKing?
"Dat zit wel goed bij LeisureKing. Het systeem van LeisureKing blijft continu in ontwikkeling. En er zijn vele extra voordelen. Zo heb ik bijvoorbeeld nu ook mijn omzetten per maand, per dag of per fiets inzichtelijk. Ik heb direct een lijst met mailadressen beschikbaar van al mijn boekers die ik ook nog eens een nieuwsbrief kan sturen. Daarnaast wordt er vanuit LeisureKing digitaal een enquête verstuurd, zodat ik ook naderhand weet wat ze van mijn fietsen vonden. De recensies komen straks ook online te staan op mijn site, allemaal automatisch."

Ja, ik wil ook graag tijd overhouden! "Door het gebruik van LeisureKing heb ik alle reserveringen, voorraden en omzetten overzichtelijk.

De tijd die ik win door het automatiseren van mijn werkzaamheden, besteed ik aan reparaties in de werkplaats. En uiteraard stap ik graag zo nu en dan zelf op de fiets!"

- Erik Leijenhorst
Leijenhorst 2wielers, Voorthuizen
LeisureKing is het snelst groeiende reserverings- en voorraadsysteem, geschikt voor ondernemingen die zich bezighouden met leisure-activiteiten. LeisureKing werkt juist heel goed voor het midden- en kleinbedrijf! Als u al eens gedacht heeft aan het digitaliseren van uw huidige reserveringssysteem, dan is nu het moment om de stap te zetten. Bent u ook toe aan een online systeem waar u direct kunt zien wat u morgen gaat omzetten?

Zet de stap met LeisureKing, maak een afspraak en wordt ook online-proof!

Deel dit artikel

Vragen of opmerkingen over dit artikel? U kunt ons altijd bereiken op info@leisureking.nl.
Meld u hier aan voor meer informatie