Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

LeisureKing overtuigt de leisure branche!

Geplaatst op vrijdag 20 maart 2015


De digitale transformatie dringt steeds dieper door in het bedrijfsleven. Vele branches zijn hier al van op de hoogte en vaak ook al online & mobile-proof. Langzaamaan begint die ontwikkeling zich ook in de wereld van de leisure-activiteiten te ontplooien.

De leisure branche in Nederland, raakt steeds meer overtuigd van het feit dat de moderne consument online wil boeken en betalen. LeisureKing gaat daarom het hele land door: van de Randstad, Zeeland en de Veluwe tot aan het hoge Noorden, inmiddels hebben wij al vele ondernemers gesproken met uiteenlopende leisure-activiteiten en enthousiast gemaakt met het gratis systeem van LeisureKing.

Het kan zijn dat LeisureKing nog niet bij uw bedrijf is geweest. Wellicht twijfelt u nog? Niet doen! U wilt toch niet achterblijven? Nu is het moment daar om de stap te zetten naar een online boekings- en betalingssysteem zodat ook uw klant online kan boeken en betalen. Maar hoe pak je dat aan, op welke manier zet je jouw huidige systeem, voor zover daar sprake van is, of de papieren agenda om tot een digitaal, inzichtelijk en eenvoudig reserverings-traject voor de klant die precies weet hoe de online wereld in elkaar steekt?

Kijk, dat is waar LeisureKing om de hoek komt kijken. Wij hebben dat helemaal voor u uitgedacht en met de kennis van de digitale ontwikkelingen en ervaring binnen de leisure branche, weet LeisureKing het verschil te maken binnen uw bedrijfsvoering. Met uw aanbod aan activiteiten en het GRATIS online boek- en betaalsysteem van LeisureKing, sluit u perfect aan bij de wensen van de klant, zonder extra moeite en ook nog eens met een besparing op personeelskosten.

Wellicht denkt u dat uw verhuur-items een te complexe structuur hebben voor het digitaliseren van boekingen. Dit is zeker niet het geval, LeisureKing komt vrijblijvend langs om te kijken wat de wensen zijn en op welke manier het systeem voor u ingericht kan worden.

LeisureKing is het snelst groeiende reserverings- en voorraadsysteem, geschikt voor ondernemingen die zich bezighouden met leisure-activiteiten. LeisureKing werkt juist heel goed voor het midden- en kleinbedrijf! Als u al eens gedacht heeft aan het digitaliseren van uw huidige reserveringssysteem, dan is nu het moment om de stap te zetten. Bent u ook toe aan een online systeem waar u direct kunt zien wat u morgen gaat omzetten? Zet de stap met LeisureKing, maak een afspraak en wordt ook online-proof!

Alle activiteiten in het gareel

-Henk, Beachclub 't Gorsje, Ouddorp -

Dit is Henk, een sportieve ondernemer die nu dankzij LeisureKing al zijn activiteiten en evenementen netjes en overzichtelijk heeft geregeld.

"Bij Beachclub 't Gorsje hebben we te maken met veel verschillende boekingen van o.a. het kitesurfen, blokarten en het raften en de vele andere strandactiviteiten. Dit blijkt, vooral in het hoogseizoen,altijd weer een tijdrovende en nauwkeurige bezigheid.

LeisureKing maakt dat dit allemaal automatisch verloopt, het scheelt enorm veel tijd! En helemaal ideaal: Ik kan dit van afstand monitoren! Als ik bijvoorbeeld zelf sta te genieten van de ondergaande zon op het strand!".

Wilt u net als Henk efficiënter werken? Neem contact op met LeisureKing en ontdek alle voordelen.

LeisureKing on tour!

Binnenkort uw adres in onze navigatie?

Zoals gezegd is LeisureKing momenteel actief in het land. Ernest is de man die u alles over LeisureKing kan vertellen. Hij heeft inmiddels vele enthousiaste ondernemers gesproken, steeds meer bedrijven gebruiken LeisureKing. Wilt u zelf ervaren hoe aanstekelijk zo'n gesprek werkt? En bent u benieuwd wat LeisureKing allemaal biedt en dan met name kan betekenen voor uw bedrijf? Ernest stapt in de auto en komt graag uw kant op, om te vertellen over de mogelijkheden.

Neem contact op met Ernest van Veldhuizen. Hij is te bereiken (tijdens kantooruren) via: 06 4591 5817 of 088 730 7676. Natuurlijk ook via de mail: ernest@leisureking.eu of info@leisureking.eu.

Benieuwd naar het gratis systeem, maatwerk of gewoon nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Deel dit artikel

Vragen of opmerkingen over dit artikel? U kunt ons altijd bereiken op info@leisureking.nl.
Meld u hier aan voor meer informatie