Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Een kijkje in de wereld van LeisureKing

Geplaatst op maandag 2 maart 2015


Neem een kijkje in de wereld van online reserveren en betalen. In een korte promo ziet u hoe eenvoudig het systeem van LeisureKing is in te richten. Vul de gegevens stap voor stap in met behulp van de wizard en in een handomdraai voert u uw materialen en voorraad in. Vervolgens koppelt u deze aan de te boeken activiteiten. Zo bent u klaar om de moderne consument te bedienen van het gemak van online reserveren en betalen. Klaar voor de nieuwe wereld!

Door het invoeren van uw voorraad, materialen en activiteiten is het vervolgens een fluitje van een cent om overzicht te houden in de boekingen, betalingen en omzetcijfers. Maar ook het versturen van automatische bevestigingen, facturen uitdraaien en enquêtes van de klant te bekijken. Kortom LeisureKing zorgt voor efficiëntie in uw bedrijfsvoering!

LeisureKing is het snelst groeiende reserverings- en voorraadsysteem, geschikt voor ondernemingen die zich bezighouden met leisure-activiteiten. LeisureKing werkt juist heel goed voor het midden- en kleinbedrijf! Als u al eens gedacht heeft aan het digitaliseren van uw huidige werkwijze dan is nu het moment om de stap te zetten. Bent u ook toe aan een online systeem waar u direct kunt zien wat u morgen gaat omzetten? Zet de stap met LeisureKing, maak een afspraaken boek tijdswinst!

"Een partij die het waar maakt"

- Eric, Hotel Panoramablick, Sauerland -

In het mooie Sauerland runnen Sonja en Eric een goedlopend hotel, de gedreven ondernemers hebben te maken met veel soorten reserveringen en arrangementen. Om dit goed te managen hebben zij al vele systemen gebruikt, maar nooit naar tevredenheid.

"Eindelijk is er een partij die het wel waarmaakt!De reserveringen van o.a. skiverhuur en hotelkamers verlopen allemaal automatisch via het systeem van LeisureKing. Makkelijk zelf in te richten en alles efficiënt en overzichtelijk in één systeem". Aldus Eric. "Wij hebben nu tijd om nieuwe plekken te ontdekken voor onze gasten! Dat maakt het ondernemen weer leuk.

Ook partner worden van LeisureKing?

Neem contact op met LeisureKing en ontdek alle voordelen.

Boek tijdwinst!

Tijd over voor het echte ondernemen

Een van de grote voordelen van het gebruik van LeisureKing is dat het automatiseren van uw reserverings- en voorraadsysteem u aanzienlijk veel tijd bespaart. Tijd die u weer kunt investeren in het bedenken van nieuwe activiteiten en evenementen. Of zoals Sonja en Eric; ontdekken van nieuwe plekjes en routes.

Regelmatig deelt LeisureKing informatie over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van online boeken en betalen. Lees ook eens onze blogs!

Ook tijdwinst boeken? Neem contact op met Ernest van Veldhuizen. Hij is te bereiken (tijdens kantooruren) via: 06 4591 5817 of 088 730 7676. Natuurlijk ook via de mail: ernest@leisureking.eu of info@leisureking.eu.

Benieuwd naar het systeem? Maak een afspraak!

Deel dit artikel

Vragen of opmerkingen over dit artikel? U kunt ons altijd bereiken op info@leisureking.nl.
Meld u hier aan voor meer informatie