Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Hét GRATIS online reserverings- en betaalsysteem dat hét verschil gaat maken in uw organisatie, groot of klein.

Geplaatst op maandag 12 januari 2015


Het verschil tussen een ouderwetse bedrijfsvoering waarbij klanten niet online kunnen reserveren en betalen of een bedrijf die klaar is voor de moderne consument. Een organisatie die voldoet aan de vraag van de klant en deze snel, eenvoudig en gericht kan bedienen. LeisureKing: Geboekt, Betaald, Geregeld!

Groot voordeel is dat het automatiseren van uw reserverings- en voorraadsysteem uw aanzienlijk veel tijd bespaart, tijd die u weer kunt investeren in het bedenken van nieuwe activiteiten en evenementen. Kortom datgene waar u goed in bent! Op deze manier bent u de concurrent een (digitale) stap voor! Nog een mooie bijkomstigheid: omdat de klant van te voren reserveert en betaalt is de kans veel groter dat de klant ook daadwerkelijk komt opdagen, dus realiseert u een betere omzet.

Met LeisureKing krijgt u inzicht. Bijvoorbeeld: u heeft meerdere vestigingen maar de voorraad is niet in één oogopslag zichtbaar? U wilt weten welke omzetten er daadwerkelijk worden gegenereerd per vestiging? U wilt zien welke activiteiten de échte hardlopers zijn? LeisureKing maakt online inzichtelijk welke reserveringen er zijn, welke materialen beschikbaar zijn en of er betalingen zijn binnen gekomen. Door het gebruik van LeisureKing genereert u meer omzet en bespaart u ook nog eens op personeelskosten. Een efficiënt doeltreffend systeem voor iedereen in de mooiste branche ter wereld: de vrijetijdsbranche!

Door het invoeren van uw voorraad, materialen en activiteiten is het vervolgens een fluitje van een cent om overzicht te houden in de boekingen, betalingen en omzetcijfers. Maar ook het versturen van automatische bevestigingen, facturen uitdraaien en enquêtes van de klant te bekijken. Kortom LeisureKing zorgt voor efficiëntie in uw bedrijfsvoering!

LeisureKing is het snelst groeiende reserverings- en voorraadsysteem, geschikt voor ondernemingen die zich bezighouden met leisure-activiteiten. LeisureKing werkt juist heel goed voor het midden- en kleinbedrijf! Als u al eens gedacht heeft aan het digitaliseren van uw huidige werkwijze dan is nu het moment om de stap te zetten. Bent u ook toe aan een online systeem waar u direct kunt zien wat u morgen gaat omzetten? Zet de stap met LeisureKing, maak een afspraak en boek tijdswinst!

Like dit nieuws


Vragen of opmerkingen over dit item? Je kunt ons altijd bereiken op info@leisureking.nl.
Meld u hier aan voor meer informatie
....