Stage lopen bij LeisureKing


LeisureKing is een uniek bedrijf in Nederland en Europa. LeisureKing BV is officieel opgericht in 2013 en heeft als doelstelling dat iedereen die iets met leisure activiteiten onderneemt (van klein tot groot, van verhuur, attractiepark tot events), met LeisureKing online boekbaar kan worden. LeisureKing zorgt er tevens voor dat leisure bedrijven via verschillende online platforms vindbaar en boekbaar worden. LeisureKing is ervan overtuigd dat het aantal activiteiten dat online geboekt en betaald wordt alleen maar blijft stijgen. LeisureKing heeft totaal 12 personeelsleden in dienst variërend van ontwikkelaars, webbouwers, marketeers, vloggers en accountmanagers in Nederland en Europa.Stagiair(e) Marketing & Communicatie & Social Media


Ben jij een enthousiast persoon die het leuk vindt teksten te schrijven en graag op Instagram of Facebook zit? Vind je het leuk om met het totale proces, van bedenken tot realiseren van teksten en concepten, bezig te zijn? Wil je werken in een jong team met een platte structuur? Wil jij je commerciële en creatieve talent aan heel Nederland showen? Met onze vlogger en marketeers word je wegwijs gemaakt in de wereld van online marketing.

Tijdens je stage zul je druk bezig zijn met het onderhouden van websites (zoals www.RentSeeDo.com, www.NuFietshuren.nl en www.VeluweSpecialist.nl) en het zoeken van geschikt beeldmateriaal bij je geschreven stukken. Tevens zijn wij zeer actief op sociale media en lopen er diverse Google Adwords en Facebook campagnes. De veelzijdigheid van je werkzaamheden maken je stage divers. Kortom: er is op ieder gebied iets te leren!

Ben je enthousiast geworden en wil je in aanmerking komen voor deze stageplaats? Stuur dan jouw sollicitatie naar patricia@leisureking.eu of reageer dan via onderstaand formulier!


Sollicitatieformulier


Meld u hier aan voor meer informatie
....