IT Stage lopen bij LeisureKing


LeisureKing is een uniek bedrijf in Nederland en Europa. LeisureKing BV is officieel opgericht in 2013 en heeft als doelstelling dat iedereen die iets met leisure activiteiten onderneemt (van klein tot groot, van verhuur, attractiepark tot events), met LeisureKing online boekbaar kan worden. LeisureKing zorgt er tevens voor dat leisure bedrijven via verschillende online platforms vindbaar en boekbaar worden. LeisureKing is ervan overtuigd dat het aantal activiteiten dat online geboekt en betaald wordt alleen maar blijft stijgen. LeisureKing heeft totaal 12 personeelsleden in dienst variërend van ontwikkelaars, webbouwers, marketeers, en accountmanagers.Stagiair(e) Website Ontwikkeling, van A tot Z


Leisure King is het snelst groeiende online reserverings- en voorraadsysteem voor elke onderneming die zich bezighoudt met leisure activiteiten. Dit mooie systeem hebben wij in zijn geheel zelf ontwikkeld en blijft continue in ontwikkeling om aan de wensen van onze klanten te blijven voldoen en voor te blijven op actuele ontwikkelingen.

Gedurende je stage draai je mee in een klein, maar zeer productief team. Van de developers, Arjan, Nick en Jeroen, krijg je veel vrijheid en ondersteuning. Arjan en Nick weten als geen ander wat je bij ons komt leren aangezien zij allebei met succes hun stage bij ons volbracht hebben en afgestudeerde CMD´ers zijn die fulltime bij ons werken. Naast Arjan en Nick werk je nauw samen met onze marketeers Marieke, Monique en Arjan, onze accountmanagers Ernest en Bart, en onze baas Erik. Samen met dit team ga jij ervoor zorgen dat LeisureKing blijft groeien. Daarnaast help je mee met het maken van unieke content en beeldmateriaal voor onze websites. Kortom een veelzijdige stage waar je jouw opgedane theoretische kennis kan gaan toepassen in de praktijk!

Wij vragen
Je volgt de opleiding Communication & Multimedia Design (Interaction Design / Content Design)
Je hebt kennis van HTML(5), CSS(3) en Javascript (Libraries)
Kennis van PHP en MySQL is een pre. Tevens is kennis van Adobe Photoshop / InDesign / Illustrator wenselijk
Je vertaalt een technisch vraagstuk perfect naar een werkende oplossing
Je bent communicatief vaardig
Daarnaast ben je enthousiast en een echte teamplayer

Wij bieden
Een interessante opdracht, waar daadwerkelijke wat mee gedaan gaat worden
Een leuke stagevergoeding
Een hele goede werksfeer: wekelijkse vrijdagmiddagborrel aan onze eigen bar, legendarische personeelsfeesten, de leukste teamactiviteiten en een informele sfeer
Een platte, informele organisatie

Ja, ik wil!
Ben je enthousiast geworden en wil je in aanmerking komen voor deze stageplaats? Stuur dan jouw sollicitatie naar patricia@leisureking.eu of reageer dan via onderstaand formulier!


SollicitatieformulierMeld u hier aan voor meer informatie
....