Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Recreatie Vakbeurs 16, 17 en 18 november 2021

Geplaatst op maandag 1 november 2021


Helaas hebben we het in 2020 moeten overslaan, maar dit jaar zijn we dubbel en dwars terug! Wat kun jij van ons verwachten op de Recreatie Vakbeurs stand 259 in hal 2?

LeisureKing is hét reserveringssysteem voor de recreatiebranche. Wij zijn continue in beweging om onszelf te verbeteren en verder te ontwikkelen. Daarom laten wij jou kennismaken met de nieuwste functies van het afgelopen jaar, maar wij geven je ook graag de kans om als eerste onze allernieuwste functionaliteiten te zien. Zo zijn we bezig met nieuwe online venster structuren en sluiten steeds meer partijen bij ons aan om samen te werken. Zo zijn jouw diensten straks nog beter te verkopen.

Op de recreatievakbeurs zijn een aantal van onze partners ook met een stand aanwezig zoals:

MplusKASSA – Hoe combineer jij jouw horeca-locatie nou met online reserveringen van je dagrecreatie? Heel simpel: door LeisureKing te laten praten met bijvoorbeeld MplusKASSA. Zo werk je dagelijks binnen één systeem voor je reserveringen en horeca. Wil je een LeisureKing-reservering koppelen aan een restauranttafel? Wij laten je graag zien hoe je dat doet! Wij staan met een kassasysteem op de beurs, en op 16 en 17 november verwelkomen we onze partners van LEZA (het bedrijf achter MplusKASSA) op onze stand om daar meer over te vertellen!

Booking Experts – Het reserveringssysteem voor twee recreatiewerelden. Waar jij LeisureKing kent als hét reserveringssysteem voor de dagrecreatie, zo is Booking Experts dat graag voor vakantieparken en hotels. In augustus is onze koppeling met Booking Experts live gegaan, en nu kan een vakantieparkgast moeiteloos zijn vakantie verrijken met leuke dagactiviteiten (via de Mijn-Omgeving). Je vindt de stand van Booking Experts op nummer 223.

PAY – PAY is vanaf dag 1 betrokken bij LeisureKing. Pay.nl is onze payment provider en als partners blijven wij ons continue inzetten om de systemen nog beter met elkaar te laten samenwerken. Ook dit demonstreren we je graag op de beursvloer.

Dagjeweg.nl – Jouw uitjes aanbieden via dagjeweg.nl? Dat kan met de koppeling die DagjeWeg heeft met LeisureKing. Door onze totale integratie komen boekingen die worden gemaakt en betaald via DagjeWeg direct in jouw LeisureKing-omgeving. Je vindt DagjeWeg op stand 248. We laten jou graag zien hoe deze koppeling werkt, maar ook de koppelingen met andere bookingsplatforms zoals Booking.com, GetYourGuide en TUI.

Kom langs voor koffie in de ochtend, lunch tussen de middag of de borrel aan het einde van de dag! Vraag je entreekaarten gratis aan via onze beurspagina en dan zien we je daar!

Deel dit artikel

Vragen of opmerkingen over dit artikel? U kunt ons altijd bereiken op info@leisureking.nl.
Meld u hier aan voor meer informatie