Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Jouw activiteiten op Activi, zo werkt het

Geplaatst op maandag 24 juli 2023


Wij zijn Fatih & Tolga van Activi, twee enthousiaste jonge ondernemers die hun passie voor recreatie en de nieuwste technologieën hebben samengebracht om iets buitengewoons te creëren. Op dit moment zijn we de pioniers en de enigen in Nederland met een uitgebreid platform waarbij direct boeken mogelijk is.

Hoe het is begonnen

Sinds onze jeugd hebben we altijd grote groepsuitjes georganiseerd voor onze vrienden en familie. Bovendien heeft Fatih ook gefungeerd als instructeur voor verschillende outdoor activiteiten. Naast het beoefenen van onze recreatieve hobby, hebben we samen IT gestudeerd en gewerkt voor verschillende grote bedrijven. Zowel in de private als de overheidssector. We waren allebei actief in de personeelsvereniging, waar we verantwoordelijk waren voor het organiseren van bedrijfsuitjes.

Het was tijdens deze periode dat het idee voor Activi ontstond. We kwamen steeds weer dezelfde obstakels tegen: lange wachttijden voor offertes en moeite met het vinden van de ideale activiteit in Nederland. We realiseerden ons dat dit beter kon en dat er verandering nodig was.

Wij willen de grootste uitjes aanbieder in Nederland worden

Vijf jaar geleden is Activi ontstaan uit onze passie voor technologie als recreatie. Als enige in Nederland hebben we dit jaar de mogelijkheid gecreëerd om diverse reserveringssystemen te integreren in één platform, waardoor je in slechts twee stappen kunt boeken.

Onze droom is om een breed scala aan activiteiten aan te bieden, zodat onze klanten voldoende keuze hebben en gemakkelijk een leuk dagje uit kunnen plannen. Op dit moment hebben we al meer dan 200 direct boekbare activiteiten en we streven ernaar om dit aantal verder uit te breiden. Onze visie is om de grootste aanbieder in Nederland te worden, waar iedereen eenvoudig een dagje uit kan boeken!

We hebben ook een gebruiksvriendelijk systeem speciaal ontworpen voor bedrijven, waarmee ze snel en gemakkelijk bedrijfsuitjes kunnen organiseren. Ons team besteedt persoonlijke aandacht aan elke zakelijke klant.

Wat kost het jou en wat kan je van ons verwachten?

Ons verdienmodel is voornamelijk gericht is op zakelijke klanten. Voor reguliere activiteiten vragen wij een commissiebijdrage van 10% inclusief btw per boeking. Gebruik je Activi via LeisureKing dan komt hier nog 3,9% inclusief btw per boeking bij voor de API-koppeling (de reguliere transactiekosten vervallen dan wel). We willen benadrukken dat we een 'no cure, no pay' bedrijf zijn. Bovendien bieden we geen contracten aan. Als je bijvoorbeeld Activi gedurende 3 maanden wilt uitproberen, dan is dat zeker mogelijk! Onze partners zitten nergens aan vast!

Als tegenprestatie voor de commissiebijdrage biedt Activi een uitgebreid bereik en genereert het ook talloze boekingen. We organiseren ook diverse evenementen met influencers, wat zorgt voor een brede exposure. Bovendien voeren we verschillende marketingcampagnes uit, waaronder Google AdWords, TikTok, Instagram en Facebook om een nog groter bereik te realiseren.

We bezoeken ook onze huidige partners om professionele foto's en video's te maken. Deze media gebruiken we vervolgens voor onze sociale kanalen en om gerichte advertenties naar onze klanten te sturen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Met betrekking tot onze ambitie streven we ernaar om op korte termijn meer dan 600 tot 1000 activiteiten aan te bieden! Gedurende de afgelopen twee maanden hebben we onophoudelijk gewerkt om alle 200 activiteiten nauwkeurig op ons platform te plaatsen. Voor de komende twee weken zitten we al bijna volgeboekt met videomeetings! Gelukkig hebben we een jong en dynamisch team dat gedreven is om alle activiteiten bij te houden en te publiceren.

In augustus en september staat er een uitgebreide marketingcampagne op de planning, waarbij we een aanzienlijk aantal boekingen verwachten. Daarom willen we alle recreatieve ondernemers uitnodigen om deel te nemen aan Activi.

Heb je interesse in een samenwerking met Activi?

Ben je geïnteresseerd in Activi en wil je met ons samenwerken? Stuur dan een e-mail naar info@activi.nl met daarin ‘Ik doe mee’ en de naam van jouw bedrijf. Na ontvangst zullen wij een affiliatiedeal vanuit de LeisureKing-omgeving naar je toesturen, waarna je zelf binnen LeisureKing kunt aangeven welke activiteiten je wilt aanbieden. Zodra dit is afgerond, gaan we direct aan de slag!

Het enige wat we nog vragen van onze partners, is om via WeTransfer enkele foto's en video's te sturen die we kunnen gebruiken voor de activiteiten. Voor de rest is het wachten tot alles met betrekking tot de aangeven activiteiten klaar staat, waarna we een partner account zullen aanmaken en dit zullen terugkoppelen.

Heb je nog vragen? Stuur gerust een mail naar info@activi.nl of plan online een kennismakingsgesprek met Activi! Wees snel, want vol = vol!

Deel dit artikel

Vragen of opmerkingen over dit artikel? U kunt ons altijd bereiken op info@leisureking.nl.
Meld u hier aan voor meer informatie