Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Checklist voor jouw nieuwe seizoen

Geplaatst op vrijdag 9 april 2021


Met onderstaande checklist willen wij jou als LeisureKing-gebruiker helpen om optimaal aan het nieuwe seizoen te beginnen.

Zijn jouw tijdsloten goed aangemaakt?
Kijk goed of jouw tijdsloten juist zijn ingesteld. Met tijdsloten kun je reguleren dat het nooit te druk wordt op je locatie. Maar heb je er ook wel eens aan gedacht om tijdsloten in te zetten om jouw boot, fiets of E-chopper, twee, drie, of misschien wel vier keer per dag te verhuren? Het is zelfs mogelijk om tussen de tijdsloten door tijd over te houden om je accu’s te wisselen of je verhuuritem schoon te maken.

Zijn jouw automatische mails goed ingesteld?
Jouw mailplannen zorgen ervoor dat je gast extra goed geïnformeerd is over de reserveringsstatus. Maar wist je dat je deze momenten ook kunt gebruiken om van tevoren te ‘upsellen’? Attendeer jij je gast er van tevoren automatisch op dat je bijvoorbeeld lunchpakketjes verkoopt? En wist je dat je ook achteraf een mailtje kunt sturen om je gast kennis te laten maken met alle andere activiteiten die je aanbiedt? Je kunt zelfs een kortingscode aan de mail toevoegen om herhaalbezoek van je gast te stimuleren!

Is jouw personeel goed getraind?
Zoals je weet organiseren wij maandelijks verschillende gratis webinars. Schrijf jezelf en jouw collega’s in om optimaal aan het nieuwe seizoen te beginnen! Maar wist jij dat LeisureKing ook trainingen op maat verzorgt? Wij maken speciaal voor jouw bedrijf een training en zorgen ervoor dat je collega’s met een leuk en interactief programma het optimale uit het LeisureKing-systeem en een klantbezoek leren halen. Wil je meer weten? Bel of mail ons eens!

Ben jij al wegwijs in de nieuwe Front-Desk gebruikersomgeving?
Speciaal voor jou heeft LeisureKing sinds dit jaar een nieuwe, makkelijke kassa-omgeving beschikbaar. Nieuwsgierig geworden? Log hier in en bekijk het zelf! Deze gebruikersomgeving is volledig gebouwd voor mobiele apparaten. Hiermee heb je dus altijd en overal toegang tot de kassa-omgeving op jouw mobiel, tablet of gewoon jouw computer. Wist je dat je LeisureKing ook aan een pinapparaat kunt koppelen of een QR-scanner kunt installeren? Zo kun je jouw gast nog sneller helpen, in nog minder handelingen. Lijkt dat je wat? Laat het ons weten, dan vertellen we je alles over de mogelijkheden.

Deel dit artikel

Vragen of opmerkingen over dit artikel? U kunt ons altijd bereiken op info@leisureking.nl.
Meld u hier aan voor meer informatie