Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Rij voor de kassa voor altijd verleden tijd!

Geplaatst op maandag 22 maart 2021


✔ Jouw activiteiten zijn online boekbaar
✔ De klant krijgt een automatische bevestiging na boeking
✔ Jouw park, escape room, museum of bowlingbanen staan klaar
✔ Je personeel staat te trappelen om klanten (weer) te verwelkomen

We zien het helemaal voor ons, en jij bent er al helemaal klaar voor om straks je klanten (weer) te mogen verwelkomen.

Er is alleen nog één nadeel: je weet dat het een drukke dag gaat worden en hoe creëer je dan een overzichtelijke weergave van alle reserveringen van vandaag? Daarnaast zou het erg handig zijn als je op het piekmoment met een aantal collega’s tegelijk gasten kunt inchecken, en niet vastzit aan één computer. En wat te denken van de rij voor de kassa? Zeker in deze coronatijden niet echt wenselijk.

Dat kan makkelijker dachten wij bij LeisureKing. Daarom hebben wij een nieuwe Front Desk Kassa-omgeving voor op jouw eigen mobiele telefoon ontwikkeld! Je klant meldt zich, waar jij je ook bevindt. Je scant de QR-code die de klant heeft ontvangen en ziet direct wat de klant heeft gereserveerd en welk tijdslot daarbij hoort. Een simpele en eenvoudige gebruikersomgeving, puur en alleen voor jouw medewerkers. Er zit geen limiet op het aantal mobiele telefoons dat je kunt inzetten. Dat is service!

Ben jij benieuwd naar deze nieuwe omgeving? Laat het ons weten, dan plannen we een moment in om het geheel vrijblijvend aan je te laten zien en toe te lichten.

Deel dit artikel

Vragen of opmerkingen over dit artikel? U kunt ons altijd bereiken op info@leisureking.nl.
Meld u hier aan voor meer informatie