Reserveringssysteem voor eendaags evenementen


Ticketverkoop op basis van maximale beschikbaarheid
Bepaal zelf de grafische vormgeving van de tickets
Eenvoudig en snel bezoekers inchecken met Scan & Go
Bekijk hier al onze handige functies

Organiseert u een evenement en bent u op zoek naar een efficiënte en goedkope manier voor de ticketverkoop? Of zoekt u een systeem om dit nog makkelijker te maken? Probeer dan het reserveringssysteem van LeisureKing! In 3 stappen zijn uw tickets morgen al online te bestellen! Perfect voor bijvoorbeeld een jaarlijks buurtfeest, een beurs, congres of ander eendaags evenement. Zonder extra hoge kosten, want de betaling is per ticket die doorberekend wordt aan de bezoekers.

Alle boekingen komen in een gemakkelijk overzicht te staan zodat u in één oogopslag kan zien hoeveel tickets er voor de specifieke dag zijn verkocht. En omdat de klant vooraf betaalt, heeft u ook geen last meer van no-shows. Maar wees gerust, niet alles hoeft online. Als er een klant belt of op de dag zelf binnen komt lopen kunt u gemakkelijk handmatig een boeking toevoegen zodat alles overzichtelijk blijft.

Hoe werkt het dan precies?

Vooraf bepaalt u een maximaal aantal bezoekers voor het evenement. Als er vervolgens een ticket wordt aangeschaft, neemt het totaal aantal beschikbare tickets automatisch af. De klant ontvangt dan via de mail een persoonlijk ticket met een unieke barcode. Het ontwerp van de tickets kunt u helemaal zelf bepalen.

Verder hoeft u met LeisureKing niet uw hele website aan te passen om uw tickets online te verkopen. Er hoeft namelijk alleen maar een klein venster te worden toegevoegd. Dit venster kunt u bovendien vormgeven in de stijl van uw website. Geen grote veranderingen dus! Het opzetten van de online verkoop van uw tickets hoeft u natuurlijk niet helemaal zelf te doen, wij helpen u daar persoonlijk bij.

Extra's van LeisureKing

Het is mogelijk om kosteloos meerdere evenementen en/of gebruikers toe te voegen. Zo kunt u in één systeem alles overzien, en kunnen ook al uw medewerkers zien wat er geboekt is. Verder worden uw tickets ook automatisch aangeboden op verschillende externe websites en platforms. Zo zijn uw tickets ook te boeken aan de receptie van hotels, campings, bungalowparken en VVV’s in uw omgeving, via de Front Office app. Hierdoor bereikt u dus gemakkelijk een veel groter publiek. En met de LeisureKing barcode scanners kunt u de tickets gemakkelijk scannen en ziet u direct hoeveel bezoekers uw evenement heeft aangetrokken.

Voordelen van LeisureKing

Betaling vooraf, dus minder no-shows
Geen rommelige lijstjes en Excel sheets meer
Geen maandelijkse kosten
Eenvoudige boekhouding
Groter bereik door boekingen via verschillende platforms
Snellere afhandeling bij de entree met de LeisureKing barcode scanners
Persoonlijke hulp bij het opzetten / inrichten van het systeem
Meld u hier aan voor meer informatie