Reserveringssysteem voor bowlingbanen


Overzichtelijk planbord voor banen en combi-uitjes
Arrangemententool voor bowlen en eten
Eenvoudig een baan 'in onderhoud' zetten
Bekijk hier al onze handige functies

Heeft u een bowlingbaan maar is dit nog niet gemakkelijk online te boeken via uw website? Of maakt u gebruik van een systeem, maar kunt u daar niet alles mee wat u zou willen? Probeer dan het CRM systeem van LeisureKing. In 3 stappen zijn al uw bowlingbanen morgen al online te reserveren! De klant kan dan direct bij u online boeken en betalen waardoor u veel minder e-mails en telefoontjes hoeft te beantwoorden. U houdt dus tijd over!

Alle reserveringen komen in een gemakkelijk overzicht te staan zodat u in één oogopslag kan zien wie, welke baan, wanneer heeft gereserveerd. En omdat de klant vooraf betaalt, heeft u ook geen last meer van no-shows. Maar wees gerust, niet alles hoeft online. Als er een klant belt of binnen komt lopen kunt u heel gemakkelijk handmatig een reservering toevoegen.

Hoe werkt het dan precies?

U koppelt eerst de tijdsblokken aan de beschikbare banen. Als er vervolgens een reservering wordt geplaatst , is er een baan minder beschikbaar voor andere reserveringen. Zo is uw aanbod altijd up-to-date en zijn dubbele boekingen verleden tijd. En met het handige planbord kunt u gemaakte reserveringen gemakkelijk verplaatsen naar een specifieke baan. Zo kunt u voor de grotere groepen gemakkelijk 2 of meer banen naast elkaar inplannen, wel zo gezellig!

Verder hoeft u met LeisureKing niet de hele website aan te passen om online boekbaar te worden. Er hoeft namelijk alleen maar een klein venster te worden toegevoegd. Dit venster kunt u bovendien vormgeven in de stijl van uw website. Geen grote veranderingen dus! Het online boekbaar maken van uw bowlingbaan hoeft u natuurlijk niet helemaal zelf te doen, uiteraard helpen wij u daar persoonlijk bij.

Extra's van LeisureKing

Het is mogelijk om kosteloos meerdere vestigingen en/of gebruikers toe te voegen. Zo kunt u in één systeem alles overzien, en kunnen ook al uw medewerkers zien wat er geboekt is. Verder worden uw bowlingbanen ook automatisch aangeboden op verschillende externe websites en platforms. Hierdoor kunnen gasten van hotels, campings, bungalowparken en VVV’s in uw omgeving gemakkelijk uw bowlingbaan aan de receptie boeken, via de Front Office app van de receptioniste. Hierdoor bereikt u dus gemakkelijk een veel groter publiek.

Voordelen van LeisureKing

Betaling vooraf, dus minder no-shows
Geen overvolle mailbox, minder telefoontjes en dus meer tijd
Geen maandelijkse kosten
Eenvoudige boekhouding
Groter bereik door boekingen via verschillende platforms
Snellere afhandeling van reserveringen in de winkel
Persoonlijke hulp bij het opzetten / inrichten van het systeem
Meld u hier aan voor meer informatie