Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
Het laatste nieuws over
LeisureKing ontvangen?

Wat kan LeisureKing voor u betekenen?


Kost het beantwoorden van alle e-mailtjes en telefoontjes u te veel tijd? Met het reserverings- en voorraadsysteem van LeisureKing krijgt u weer tijd voor de leuke kant van ondernemen. LeisureKing is hèt systeem voor de vrijetijdsbranche. Verhuurt u bijvoorbeeld sloepjes, fietsen, scooters of heeft u een escape room, bowlingbaan of klimpark? Dan is LeisureKing het systeem wat u veel tijd gaat besparen!

Met LeisureKing zijn uw activiteiten of tickets online te boeken en vooraf te betalen via uw eigen website. Na de boeking krijgen zij automatisch een reserveringsbevestiging met de benodigde informatie en u kun in één overzicht de reserveringen van de dag of week terug zien. En daarbij wordt u eventuele voorraad ook nog eens automatisch aangepast. Heeft u specifieke wensen? Dan kunnen wij ook maatprogramma’s samenstellen. Verder kunt u bij LeisureKing altijd terecht voor vragen, en staat persoonlijk contact centraal.

Met LeisureKing heeft u geen extra maandelijkse kosten. Zodra u met LeisureKing aan de slag gaat krijgt u een testaccount die u één maand gratis mag gebruiken. Daarbij krijgt u, waar nodig, onbeperkt gratis persoonlijke hulp van onze accountmanager. Zo ervaart u zelf hoeveel werk LeisureKing u uit handen neemt. Na deze testperiode vragen wij éénmalig 199 euro per vestiging. Daarna rekenen wij alleen kosten voor online reserveringen. Deze zogenoemde transactiekosten zijn 2% van de online reservering met een minimum van 0,99 euro en een maximum van 3,99 euro. De klant betaalt deze kosten, maar u kunt er eventueel voor kiezen om de transactiekosten zelf voor rekening te nemen.

Klik hier voor het kostenoverzicht van LeisureKingLeisureKing ook voor uw branche?


LeisureKing is voor verschillende bedrijven in de vrijetijdsbranche te gebruiken. Bent u in één van onderstaande sectoren actief? Klik dan snel verder en kom erachter hoe LeisureKing ook voor uw bedrijf een toegevoegde waarde zal zijn. Staat die er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we samen kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.

Dit zeggen onze klanten over ons:

De volgende bedrijven maken o.a. gebruik van LeisureKing

Overige links

CONTACT

@: info@leisureking.nl
T: 088-730 7676 (ma-vr 09:00-17:00)
..