Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
Het laatste nieuws over
LeisureKing ontvangen?

Partners


LeisureKing heeft meerdere samenwerkingen met uiteenlopende marketingplatforms, apps en boekingssites. Uw activiteiten worden direct onder de aandacht gebracht bij de juiste doelgroep en dit vergroot het bereik van uw bedrijf. Innovatief als LeisureKing is staan wij altijd open voor nieuwe ontwikkelingen en samenwerkingen.Logo Front Office App

Front Office App

Via de Front Office App kunnen gasten van een hotel, bungalowpark of camping direct aan de receptie reserveringen plaatsen voor tal van activiteiten en attracties. In het aanbodoverzicht ziet de receptionist in één overzicht wat er te doen is en met één muisklik kan de gast geholpen worden met het huren van een fiets en een ticket voor een attractiepark.

Logo Ticketsplus

Ticketsplus

Ticketsplus maakt, net zoals de Front Office App, het mogelijk om direct tickets voor een activiteit te kopen bij de receptionist van een hotel, bungalowpark of camping. Zij hebben zicht echter jarenlang gericht op de attractieparken, wellness en musea. En de Front Office App op de kleine lokale activiteiten. Ticketsplus en de Front Office App zijn daarom samen gegaan zodat de gasten aan de receptie uit een completer aanbod van activiteiten kunnen kiezen. Een mooie samenwerking!

Logo helloGO

helloGo

Vervoersbedrijf Syntus is een nieuw initiatief gestart, helloGo. Alle manieren van vervoer (trein, tram, bus, taxi, deelauto, huurauto en huur- en deelfiets) en reiskeuzes aan elkaar geknoopt in 1 handige app. Oftewel de alles-in-één-reisapp, waarin o.a. fietsverhuurders die LeisureKing gebruiken hun fietsen kunnen aanbieden.

Logo Nu...Huren.nl

Boekingsites Nu…huren.nl

Onder andere NuSloephuren.nl, NuFietshuren.nl en NuRondvlucht.nl zijn onderdeel van deze formule. Subsites die inzetbaar zijn voor specifieke branches. Op deze site biedt u heel gericht uw activiteiten aan en zijn deze direct online boekbaar voor uw doelgroep.


Logo Go-Kids

Go-kids

Go-Kids.nl is een website waar u per regio allerlei activiteiten kan vinden voor kinderen. Van een klimpark tot aan een yoga centrum. Allerlei kinderactiviteiten die ook direct te boeken zijn. LeisureKing maakt het mogelijk dat deze activiteiten direct te boeken en betalen zijn.

Logo RentSeeDo

RentSeeDo

RentSeeDo.com is dé verzamelplek voor activiteiten, events, musea en attractieparken in uw regio. Bedrijven kunnen gratis hun diensten aanbieden op de website. Bent u geïnteresseerd in een uitje? Dan kunt u direct online tickets reserveren en betalen. LeisureKing zorgt ervoor dat de activiteiten online boekbaar zijn.


Logo Arrangementenweb

Arrangementenweb

De naam zegt het al, arrangementenweb, een website waarbij arrangementen door heel Nederland, Duitsland en België worden aangeboden. Van een dagje uit tot aan meerdaagse activiteiten, alles is er te vinden. LeisureKing maakt het ook hier mogelijk dat deze activiteiten direct te boeken en betalen zijn.

Logo uitjes.nl

Uitjes.nl

Uitjes.nl is een website waar uitjes door het heel Nederland te vinden zijn. Van schaatsen tot aan suppen of een zeskamp, er is voor elke aangelegenheid wel een leuk uitje te vinden! Door deze samenwerking kunnen de activiteiten die gebruik maken van LeisureKing direct via deze overzichtelijke website geboekt en betaald worden.

Logo vrijgezellenfeest.nl

vrijgezellenfeest.nl

Dé website waar je moet zijn om een origineel vrijgezellenfeest te organiseren is wel vrijgezellenfeest.nl. Erotische, sportieve, culinaire of creatieve vrijgezellenfeesten. Het is allemaal te vinden op vrijgezellenfeest.nl. LeisureKing maakt het mogelijk dat deze vrijgezellenfeesten ook direct te boeken zijn via deze website.

Logo kinderuitje.nl

kinderuitje.nl

Voor een origineel kinderfeestje of dagje weg met de kinderen kan je voor de leukste inspiratie terecht op kinderuitje.nl. Van een echte brandweer spelen tot aan virtual reality feestje. Het is allemaal te vinden op kinderuitje.nl! Daarbij zijn de activiteiten die gebruik maken van LeisureKing direct op de website te boeken en betalen.

Logo Bluetrace

Bluetrace

Bluetrace is een bedrijf de WiFi faciliteert bij onder andere campings en recreatieparken. Nadat de gasten verbonden zijn met de WiFi komen ze direct op een pagina terecht met leuke activiteiten uit de omgeving. LeisureKing maakt dit mogelijk en door het gebruik hiervan kunnen de gasten ook direct deze activiteiten boeken en betalen.
Logo www...specialist.nl

HollandSpecialist.nl

Onder andere VeluweSpecialist.nl, WaddenSpecialist.nl, KustSpecialist.nl, LimburgSpecialist.nl en nog vele andere gebieden in Nederland, zijn onderdeel van deze formule (HollandSpecialist.nl). Subsites die inzetbaar zijn voor specifieke regio’s. Op deze sites biedt u heel gericht uw activiteiten aan en zijn deze direct online te boeken.

Dit zeggen onze klanten over ons:

De volgende bedrijven maken o.a. gebruik van LeisureKing