Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
Het laatste nieuws over
LeisureKing ontvangen?

Partners


LeisureKing heeft meerdere samenwerkingen met uiteenlopende marketingplatforms, apps en boekingssites. Uw activiteiten worden direct onder de aandacht gebracht bij de juiste doelgroep en dit vergroot het bereik van uw bedrijf. Innovatief als LeisureKing is staan wij altijd open voor nieuwe ontwikkelingen en samenwerkingen.PAY.

PAY.

PAY. is een betrouwbare, slimme, gedreven partner die dagelijks honderdduizenden betalingen in de Benelux en daarbuiten in goede banen leidt. Ze timmeren hard aan de weg om de grootste full-service omnichannel betaalverwerker in de markt te worden. Alle betalingen via LeisureKing worden afgehandeld door het betrouwbare systeem van PAY.

Logo Ticketsplus

Ticketsplus

Ticketsplus maakt, net zoals de Front Office App, het mogelijk om direct tickets voor een activiteit te kopen bij de receptionist van een hotel, bungalowpark of camping. Zij hebben zicht echter jarenlang gericht op de attractieparken, wellness en musea. En de Front Office App op de kleine lokale activiteiten. Ticketsplus en de Front Office App zijn daarom samen gegaan zodat de gasten aan de receptie uit een completer aanbod van activiteiten kunnen kiezen. Een mooie samenwerking!


Logo MplusKASSA

MplusKASSA

MplusKASSA is de meest gebruiksvriendelijke en flexibele kassasoftware op de Nederlandse markt. U kiest en betaalt voor de functionaliteiten die u nodig heeft hierdoor betaalt u nooit teveel. Doordat MplusKASSA verkocht wordt door gecertificeerde kassa dealers is er altijd een specialist bij u in de buurt die u kan helpen. MplusKASSA heeft een open API omgeving, hierdoor is het een zeer koppelbaar kassasysteem. Op dit moment zijn er al meer dan zestig gekoppelde apps.


Logo Activi

Activi

Activi is het ultieme platform waarbij je allerlei professionele activiteiten in geheel Nederland direct kunt boeken. Activi.nl beschikt over een ruim en divers aanbod aan activiteiten zoals Virtual Reality Lasergamen, waterskiën, exclusieve escape rooms tot verschillende klimparken. Ben je ook geïnteresseerd in ons platform en wil jij ook je activiteiten aanbieden via Activi? Neem dan contact op met LeisureKing voor meer informatie.


Logo Go-Kids

Go-kids

Go-Kids.nl is een website waar u per regio allerlei activiteiten kan vinden voor kinderen. Van een klimpark tot aan een yoga centrum. Allerlei kinderactiviteiten die ook direct te boeken zijn. LeisureKing maakt het mogelijk dat deze activiteiten direct te boeken en betalen zijn.

Logo DagjeWeg.NL Tickets

DagjeWeg.NL Tickets

Heeft u een mooie bestemming of activiteit voor een dagje weg? Bied dan uw tickets aan op DagjeWeg.NL Tickets en profiteer van het bereik van dit ticketplatform. Jaarlijks bereiken zij zo’n 13 miljoen mensen die een dagje weg willen. En die houden wel van tickets met korting of een leuk extraatje! Ziet u een samenwerking met DagjeWeg.NL wel zitten? Neem dan even contact op met LeisureKing voor meer informatie over de mogelijkheden.

Logo uitjes.nl

Uitjes.nl

Uitjes.nl is een website waar uitjes door het heel Nederland te vinden zijn. Van schaatsen tot aan suppen of een zeskamp, er is voor elke aangelegenheid wel een leuk uitje te vinden! Door deze samenwerking kunnen de activiteiten die gebruik maken van LeisureKing direct via deze overzichtelijke website geboekt en betaald worden.

Logo Flean

Flean

Flean helpt vakantieparken, VVV's en verhuurorganisaties met een alles-in-1 verhuurwebsite. Met als doel meer online boekingen. Het is mogelijk om naast de verhuur van accommodaties ook dagrecreatie op de website aan te bieden dankzij een makkelijke integratie met LeisureKing. Bezoekers vinden uw website online, worden enthousiast door de online beleving en boeken met één druk op de knop.

Logo vrijgezellenfeest.nl

vrijgezellenfeest.nl

Dé website waar u moet zijn om een origineel vrijgezellenfeest te organiseren is wel vrijgezellenfeest.nl. Erotische, sportieve, culinaire of creatieve vrijgezellenfeesten. Het is allemaal te vinden op vrijgezellenfeest.nl. LeisureKing maakt het mogelijk dat deze vrijgezellenfeesten ook direct te boeken zijn via deze website.

Logo kinderuitje.nl

kinderuitje.nl

Voor een origineel kinderfeestje of dagje weg met de kinderen kunt u voor de leukste inspiratie terecht op kinderuitje.nl. Van een echte brandweer spelen tot aan virtual reality feestje. Het is allemaal te vinden op kinderuitje.nl! Daarbij zijn de activiteiten die gebruik maken van LeisureKing direct op de website te boeken en betalen.

Logo Bluetrace

Bluetrace

Bluetrace is een bedrijf de WiFi faciliteert bij onder andere campings en recreatieparken. Nadat de gasten verbonden zijn met de WiFi komen ze direct op een pagina terecht met leuke activiteiten uit de omgeving. LeisureKing maakt dit mogelijk en door het gebruik hiervan kunnen de gasten ook direct deze activiteiten boeken en betalen.

Dit zeggen onze klanten over ons:

De volgende bedrijven maken o.a. gebruik van LeisureKing

Overige links

CONTACT

@: info@leisureking.nl
T: 088-730 7676 (ma-vr 09:00-17:00)
..