NieuwsDoor:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Recreatie Vakbeurs 16, 17 en 18 november 2021

Geplaatst op: maandag 1 november 2021


Helaas hebben we het in 2020 moeten overslaan, maar dit jaar zijn we dubbel en dwars terug! Wat kun jij van ons verwachten op de Recreatie Vakbeurs stand 259 in hal 2?

LeisureKing is hét reserveringssysteem voor de recreatiebranche. Wij zijn continue in beweging om onszelf te verbeteren en verder te ontwikkelen. Daarom laten wij jou kennismaken met de nieuwste functies van het afgelopen jaar, maar wij geven je ook graag de kans om als eerste onze allernieuwste functionaliteiten te zien. Zo zijn we bezig met nieuwe online venster structuren en sluiten steeds meer partijen bij ons aan om samen te werken. Zo zijn jouw diensten straks nog beter te verkopen.

Op de recreatievakbeurs zijn een aantal van onze partners ook met een stand aanwezig zoals:

MplusKASSA – Hoe combineer jij jouw horeca-locatie nou met online reserveringen van je dagrecreatie? Heel simpel: door LeisureKing te laten praten met bijvoorbeeld MplusKASSA. Zo werk je dagelijks binnen één systeem voor je reserveringen en horeca. Wil je een LeisureKing-reservering koppelen aan een restauranttafel? Wij laten je graag zien hoe je dat doet! Wij staan met een kassasysteem op de beurs, en op 16 en 17 november verwelkomen we onze partners van LEZA (het bedrijf achter MplusKASSA) op onze stand om daar meer over te vertellen!

Booking Experts – Het reserveringssysteem voor twee recreatiewerelden. Waar jij LeisureKing kent als hét reserveringssysteem voor de dagrecreatie, zo is Booking Experts dat graag voor vakantieparken en hotels. In augustus is onze koppeling met Booking Experts live gegaan, en nu kan een vakantieparkgast moeiteloos zijn vakantie verrijken met leuke dagactiviteiten (via de Mijn-Omgeving). Je vindt de stand van Booking Experts op nummer 223.

PAY – PAY is vanaf dag 1 betrokken bij LeisureKing. Pay.nl is onze payment provider en als partners blijven wij ons continue inzetten om de systemen nog beter met elkaar te laten samenwerken. Ook dit demonstreren we je graag op de beursvloer.

Dagjeweg.nl – Jouw uitjes aanbieden via dagjeweg.nl? Dat kan met de koppeling die DagjeWeg heeft met LeisureKing. Door onze totale integratie komen boekingen die worden gemaakt en betaald via DagjeWeg direct in jouw LeisureKing-omgeving. Je vindt DagjeWeg op stand 248. We laten jou graag zien hoe deze koppeling werkt, maar ook de koppelingen met andere bookingsplatforms zoals Booking.com, GetYourGuide en TUI.

Kom langs voor koffie in de ochtend, lunch tussen de middag of de borrel aan het einde van de dag! Vraag je entreekaarten gratis aan via onze beurspagina en dan zien we je daar!

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Verkoop jij al cadeaubonnen of tegoedbonnen?

Geplaatst op: woensdag 22 september 2021


Bied jij cadeaubonnen aan? Of heb je er weleens aan gedacht om tegoedbonnen te verkopen? Daar kunnen wij jou met LeisureKing bij helpen!

Hoe leuk is het om een verjaardagscadeau te krijgen dat ingezet kan worden voor een actieve middag? Fantastisch natuurlijk, dat weet jij als geen ander! Met LeisureKing heb je nu de mogelijkheid om je eigen cadeaubonnen en tegoedbonnen te verkopen. Uiteraard in een leuke digitale ‘cadeauverpakking’ in je eigen huisstijl.

Hoe werkt het dan precies? Eigenlijk heel simpel! Op jouw website kan men de cadeaubon kopen. Gewoon in een online venster van LeisureKing zoals je hem al kent. Zodra er is betaald, wordt er binnen LeisureKing een kortingscode aangemaakt. Deze kortingscode zetten wij op de cadeaubon, die jouw klant vervolgens binnen een paar minuten als PDF-bestand in de mail ontvangt. Geen extra werk voor jou dus, want dit gaat allemaal automatisch.

De gelukkige ontvanger van de cadeaubon kan de kortingscode vervolgens gebruiken om een uitje te reserveren via je website. De kortingscodes die met de cadeaubonnen worden uitgegeven kunnen slechts één keer worden gebruikt. Wel zo handig ;).

Door cadeaubonnen te verkopen kun je in de winter ook omzet krijgen. En dit kun je extra stimuleren met bijvoorbeeld een leuke winteractie, waarbij je klanten cadeaubonnen met 10% korting kunnen kopen. Voor een cadeaubon t.w.v. 50 euro hoeven ze dan maar 45 euro af te rekenen. Zo heb jij in de winter toch omzet, en kan je klant in het seizoen een leuk uitje bij je boeken.

Wil jij dit ook? Neem contact met ons op, dan infomeren wij je graag over de mogelijkheden!

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

LeisureKing en Booking Experts slaan handen ineen

Geplaatst op: vrijdag 25 juni 2021


Dat LeisureKing het ideale reserveringssysteem is voor de dagrecreatie, dat ervaar jij als gebruiker elke dag. Booking Experts is dát reserveringssysteem voor vakantieparken.

Door de unieke koppeling tussen LeisureKing en Booking Experts brengen wij deze twee recreatiewerelden samen in één systeem. Hierdoor kun jij voortaan dag- en nachtverhuur combineren binnen een complete omgeving.

De vakantieparkbezoeker ontvangt nadat deze een huisje heeft geboekt een unieke Mijn-Gastomgeving. Hier kan hij/zij de eigen boeking beheren, maar ook uitbreiden met bijvoorbeeld een bezoekje aan de bowlingbaan, huurfietsen, een ticket voor een nabijgelegen museum of een Escape Tour in de dichtstbijzijnde stad. Alles overzichtelijk op één plek en direct te reserveren dus!

Maar er is meer! De Frontoffice kan binnen de reservering van een gast namelijk ook direct dit ticket, de sloep of de bowlingbaan bijboeken, zonder dat LeisureKing opgestart hoeft te worden. De gast ontvangt ter plekke een betaalverzoek per e-mail of SMS en betaalt deze met iDEAL. Snel, efficiënt en makkelijk dus!

Gebruik jij Booking Experts? Heb je een vakantiepark en ben je op zoek naar een nieuw systeem voor jouw accommodaties? Of ligt jouw scooterverhuurpunt vlakbij een vakantiepark dat Booking Experts gebruikt? Wij zetten de spreekwoordelijke puntjes nog even op de i en dan is de koppeling snel in te regelen! Neem even contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Waarom online boekbaar?

Geplaatst op: maandag 19 april 2021


Helaas hebben we corona nog niet achter ons gelaten. We hebben nog steeds te maken met beperkingen, waardoor jij je werkwijze hebt moeten aanpassen. Misschien ben je gedeeltelijk open, of nog helemaal niet. Mag je minder gasten ontvangen dan normaal en heb je te maken met een maximaal bezoekersaantal. Hoe heb jij dat aangepakt? Heb je je werkwijze inmiddels geautomatiseerd? Of je hebt nooit bedacht om online boekbaar te zijn, omdat je het nut er niet van inziet. Het gaat toch al jaren goed zo?

LeisureKing is een online reserveringssysteem dat je ontzorgt en je meer geld laat verdienen. Zonder extra arbeid, dat moet je toch aanspreken?! Wist je dat ruim 62% van je websitebezoekers weigert een online formulier in te vullen en je website verlaat als online reserveren niet mogelijk is? Wist je dat ruim 80% van de jongeren tot 30 jaar geen telefonisch contact wenst bij het plaatsen van een reservering? Als klanten bij jou dus nog niet online kunnen reserveren en betalen, zal jij steeds minder reserveringen krijgen in de toekomst.

Het zijn harde cijfers, maar nu je dit weet kun je vandaag nog actie ondernemen. Wij kunnen snel schakelen en ervoor zorgen dat jij binnen 24 uur een optimaal ingericht online reserveringssysteem op jouw website hebt staan. Worden er in de komende periode dus versoepelingen aangekondigd die ook gelden voor jouw bedrijf, dan is dit fijn om te weten. Bel ons en dan richten wij jouw LeisureKing-account in volgens de laatste RIVM-richtlijnen.

Om LeisureKing te gebruiken heb je geen dure hardware of website plug-ins nodig. Ons systeem werkt volledig online en daardoor kun je overal ter wereld inloggen via jouw eigen mobiele telefoon, computer of tablet. Wanneer je maar wil: op je werk, thuis of zelfs tijdens je vakantie. Ook handig om te weten, de online boekingsmodule (waarmee je gast een reservering kan plaatsen) wordt met een makkelijke code op jouw website gezet. Uiteraard in de kleuren van je huisstijl.

Bovendien kun je met LeisureKing je bezoekers automatisch in specifieke tijdsloten laten reserveren, met een maximum aantal bezoekers per tijdslot. Zo kun je jouw bedrijf zo efficiënt mogelijk inrichten. Bij het plaatsen van de reservering wordt er rekening gehouden met de AVG en ontvangt je bezoeker een QR-code en ticket per mail of eventueel per sms. Die QR-code kun jij scannen met je eigen mobiele telefoon en de LeisureKing-app om de bezoeker toegang te geven. Klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het zeker niet! We maken graag een demo-account voor je aan, zodat je het zelf kunt ervaren.

Met LeisureKing ben jij klaar voor de toekomst en zal ook 82% van je reserveringen online gaan plaatsvinden. Wil jij dit? Laat het ons weten en wij regelen het in.

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Checklist voor jouw nieuwe seizoen

Geplaatst op: vrijdag 9 april 2021


Met onderstaande checklist willen wij jou als LeisureKing-gebruiker helpen om optimaal aan het nieuwe seizoen te beginnen.

Zijn jouw tijdsloten goed aangemaakt?
Kijk goed of jouw tijdsloten juist zijn ingesteld. Met tijdsloten kun je reguleren dat het nooit te druk wordt op je locatie. Maar heb je er ook wel eens aan gedacht om tijdsloten in te zetten om jouw boot, fiets of E-chopper, twee, drie, of misschien wel vier keer per dag te verhuren? Het is zelfs mogelijk om tussen de tijdsloten door tijd over te houden om je accu’s te wisselen of je verhuuritem schoon te maken.

Zijn jouw automatische mails goed ingesteld?
Jouw mailplannen zorgen ervoor dat je gast extra goed geïnformeerd is over de reserveringsstatus. Maar wist je dat je deze momenten ook kunt gebruiken om van tevoren te ‘upsellen’? Attendeer jij je gast er van tevoren automatisch op dat je bijvoorbeeld lunchpakketjes verkoopt? En wist je dat je ook achteraf een mailtje kunt sturen om je gast kennis te laten maken met alle andere activiteiten die je aanbiedt? Je kunt zelfs een kortingscode aan de mail toevoegen om herhaalbezoek van je gast te stimuleren!

Is jouw personeel goed getraind?
Zoals je weet organiseren wij maandelijks verschillende gratis webinars. Schrijf jezelf en jouw collega’s in om optimaal aan het nieuwe seizoen te beginnen! Maar wist jij dat LeisureKing ook trainingen op maat verzorgt? Wij maken speciaal voor jouw bedrijf een training en zorgen ervoor dat je collega’s met een leuk en interactief programma het optimale uit het LeisureKing-systeem en een klantbezoek leren halen. Wil je meer weten? Bel of mail ons eens!

Ben jij al wegwijs in de nieuwe Front-Desk gebruikersomgeving?
Speciaal voor jou heeft LeisureKing sinds dit jaar een nieuwe, makkelijke kassa-omgeving beschikbaar. Nieuwsgierig geworden? Log hier in en bekijk het zelf! Deze gebruikersomgeving is volledig gebouwd voor mobiele apparaten. Hiermee heb je dus altijd en overal toegang tot de kassa-omgeving op jouw mobiel, tablet of gewoon jouw computer. Wist je dat je LeisureKing ook aan een pinapparaat kunt koppelen of een QR-scanner kunt installeren? Zo kun je jouw gast nog sneller helpen, in nog minder handelingen. Lijkt dat je wat? Laat het ons weten, dan vertellen we je alles over de mogelijkheden.

Meld u hier aan voor meer informatie