Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
Het laatste nieuws over
LeisureKing ontvangen?

Stage lopen bij LeisureKing

LeisureKing is een uniek bedrijf in Nederland en Europa. LeisureKing BV is officieel opgericht in 2013 en heeft als doelstelling dat iedereen die iets met leisure activiteiten onderneemt (van klein tot groot, van verhuur, attractiepark tot events), met LeisureKing online boekbaar kan worden. LeisureKing zorgt er tevens voor dat leisure bedrijven via verschillende online platforms vindbaar en boekbaar worden. LeisureKing is ervan overtuigd dat het aantal activiteiten dat online geboekt en betaald wordt alleen maar blijft stijgen. LeisureKing heeft totaal 12 personeelsleden in dienst variërend van ontwikkelaars, webbouwers, marketeers, vloggers en accountmanagers in Nederland en Europa.


Stagiair(e) Junior Accountmanager

Ben jij het nieuwe commerciële talent dat ons jonge team komt versterken met het verkopen van LeisureKing? Wil jij een belangrijke rol krijgen in het uitbreiden en onderhouden van ons (inter)nationale klantenbestand? Ben jij goed met klantcontact via verschillende kanalen zoals e-mail, telefoon en onze online chat? Kom dan Ernest, Bart en Erik helpen en ontwikkel jezelf snel in de commerciële wereld!

Tijdens je stage zul je druk bezig zijn met direct klantcontact en het uitbreiden en op orde maken van de database. LeisureKing is namelijk het snelst groeiende online reserverings- en voorraadsysteem voor ondernemingen die zich bezighouden met leisure activiteiten. Met deze stage zorgen wij er samen voor dat LeisureKing blijft groeien.

Ben je enthousiast geworden en wil je in aanmerking komen voor deze stageplaats? Stuur dan jouw sollicitatie naar patricia@leisureking.eu of reageer dan via onderstaand formulier!


SollicitatieformulierDit zeggen onze klanten over ons:

De volgende bedrijven maken o.a. gebruik van LeisureKing

Overige links

CONTACT

@: info@leisureking.nl
T: 088-730 7676 (ma-vr 09:00-17:00)
..