Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
Het laatste nieuws over
LeisureKing ontvangen?

Ticketverkoop


Wist u dat LeisureKing ook perfect werkt voor de verkoop van tickets? Ons ticketsysteem wordt al veelvuldig gebruikt door verschillende musea, attractieparken en evenementorganisaties van klein tot groot. Wilt u, misschien wel door de corona, ook graag entreetickets verkopen voor uw locatie? Lees dan snel verder, we hebben een aantal veelgestelde vragen op een rijtje gezet die gelden voor musea.

Tijdsloten, wat betekent dit eigenlijk?
Het kan zijn dat uw museum in coronatijd maar een maximaal aantal bezoekers mag ontvangen. Ons ticketsysteem houdt dit maximum exact bij. Hierdoor kunnen er nooit te veel bezoekers tegelijk aanwezig zijn in uw museum. Door het gebruik van tijdsloten kunt u de bezoekers daarnaast ook nog beter spreiden. Op deze manier heeft u een veilige doorstroom door uw museum.

Tickets online verkopen, kan dit morgen worden geregeld?
Tickets verkopen via uw eigen website. Het klinkt misschien spannend en ingewikkeld, maar wij kunnen dit snel en gemakkelijk voor u inregelen. Met een kleine aanpassing kunnen uw tickets morgen al worden verkocht via uw eigen website. Ook dit regelen wij helemaal voor u in.

Hoe ziet een ticket eruit?
Uiteraard mag het logo van uw museum niet ontbreken op het ticket, daarnaast zorgen wij dat er op elk ticket een unieke barcode (QR-code) wordt weergegeven. Als de bezoeker heeft betaald dan wordt dit ticket automatisch en veilig via de mail verstuurd naar de bezoeker. Diegene kan het ticket dan uitgeprint meenemen of via de smartphone laten zien bij de entree.

Als er tickets zijn gekocht, krijg ik dan direct mijn geld?
Ja hoor, door het systeem te koppelen met uw bankrekening worden de verkochte tickets automatisch bijgeschreven op uw rekening. U kunt er ook voor kiezen dat de tickets vooraf online betaald worden zodat u het geld al voor het bezoek op uw rekening heeft staan. Dit verkleint ook de kans op die vervelende no-shows.

Wat kost een ticketsysteem eigenlijk?
Voor musea is dit geheel gratis, wij vertellen graag in een persoonlijk gesprek hoe we dit voor uw museum kunnen inregelen en vertellen u graag welke functies LeisureKing nog meer heeft!

Hoe ziet LeisureKing eruit op een website?
Neem eens een kijkje op de website van Museum Hoorn (www.museumhoorn.nl). Het systeem is voor iedereen makkelijk en overzichtelijk en het is een fluitje van een cent om uw museumbezoeker een ticket in een tijdslot te laten kopen. Het plaatsen van het reserveringsvenster is mogelijk op elke soort website.

Bekijk onze starterspakketten

Voordelen van LeisureKing

Binnen 1 dag alles online
Geen maandelijkse kosten
Geen dure aanschaf van hardware
Tickets op basis van voorraad, spreiding van bezoekers
Bar- of QR-code scannen op de smartphone van de klant
Groter bereik door boekingen via verschillende platforms
Tickets geheel in eigen stijl te maken
Dit zeggen onze klanten over ons:

De volgende bedrijven maken o.a. gebruik van LeisureKing

Overige links

CONTACT

@: info@leisureking.nl
T: 088-730 7676 (ma-vr 09:00-17:00)
..