Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
Het laatste nieuws over
LeisureKing ontvangen?

Ticketverkoop


Wist u dat LeisureKing ook perfect werkt voor de verkoop van tickets? Ons ticketsysteem wordt al veelvuldig gebruikt door verschillende musea, attractieparken en evenementorganisaties van klein tot groot. Bent u op zoek naar een goed en makkelijk ticketsysteem? Bekijk snel de voordelen van het LeisureKing ticketsysteem.

Tijdsloten & voorraad
Met tijdsloten zorgt u voor een betere spreiding van bezoekers en dus een goede doorstroom bij de entree. Uiteraard kunnen uw bezoekers deze tickets gemakkelijk en snel online boeken via uw eigen website. Hierdoor krijgt u minder telefoon en mail, en weet de klant precies waar hij of zij aan toe is.

Eigen stijl
De stijl van het ticket en het boekingsvenster op uw website kunt u zelf naar wens aanpassen. Uw eigen kleuren, lettertypes en natuurlijk uw logo komen dus ook op het ticket. En uiteraard wordt het ticket automatisch via de mail of SMS naar de bezoeker verstuurd.

Geen dure aanschaf externe hardware
Het alles-in-éénsysteem van LeisureKing werkt volledig in de cloud. Het is dus niet nodig om dure externe hardware aan te schaffen. Het scannen van de tickets bij de entree kan gewoon met uw eigen smartphone. Simpel, snel en zonder dure aanschaf!

Binnen 1 dag online!
Wilt u snel online tickets aanbieden voor uw activiteiten of evenement? Met het ticketsysteem van LeisureKing zijn uw tickets binnen 1 dag online te boeken. Door onze snelle en persoonlijke service, en doordat erg geen externe hardware nodig is heeft u alles binnen 1 dag geregeld. Meldt u dus snel aan!

Eenmalig event?
Ticketsystemen duur? En niet te gebruiken voor een eenmalig event? Natuurlijk niet! LeisureKing heeft ook hier een goede oplossing voor. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden om uw gave evenement ook professioneel boekbaar te krijgen. Want ja, dit kan echt!

Bekijk onze starterspakketten

Voordelen van LeisureKing

Binnen 1 dag alles online
Geen maandelijkse kosten
Geen dure aanschaf van hardware
Tickets op basis van voorraad, spreiding van bezoekers
Bar- of QR-code scannen op de smartphone van de klant
Groter bereik door boekingen via verschillende platforms
Tickets geheel in eigen stijl te maken
Dit zeggen onze klanten over ons:

De volgende bedrijven maken o.a. gebruik van LeisureKing

Overige links

CONTACT

@: info@leisureking.nl
T: 088-730 7676 (ma-vr 09:00-17:00)
..