NieuwsDoor:

LeisureKing

Logo LeisureKing

LeisureKing: koppelbaar aan uw website

Geplaatst op: maandag 13 juli 2015


De klant boekt direct, via uw eigen website, het materiaal of activiteit en betaalt online!


Het gratis systeem van LeisureKing is te koppelen aan uw website. De klant boekt en betaalt in een geheel vertrouwde omgeving met de service die zij gewend zijn. Dit gebeurt allemaal binnen uw eigen website, met het systeem van LeisureKing. Alles in the cloud, maar uiteraard beheert u als gebruiker de wachtwoorden. Daarnaast is het betaalgedeelte geregeld via Pay.nl, een van de grootste partijen van Nederland met een officiële bankvergunning. En staat daarmee onder toezicht van de Nederlandse Bank.

Een van onze klanten, Erik van Leijenhorst van Leijenhorst 2wielers, deelt graag zijn ervaringen over het werken met LeisureKing.

Waarom ben je overgestapt naar een online reserveringssysteem?
"Ik zocht een online reserveringssysteem die bij mij past. Ik wil namelijk alleen betalen voor de periode dat ik ook daadwerkelijk fietsen verhuur. Voor veel systemen moet je een maandbedrag betalen, terwijl LeisureKing je alleen laat betalen wanneer je ook echt handel hebt. Op no- cure no- pay basis. Daarnaast levert het me nu simpelweg geld op bij elke online reservering en betaling. Ja je leest het goed; ik krijg geld toe wanneer er transacties zijn. Daarnaast heb ik overal inzichtelijk hoeveel reserveringen ik heb staan, dus thuis op mijn tablet zie ik direct de reserveringen voor de aankomende tijd in het systeem staan. Door het gebruik van LeisureKing heb ik overzicht en scheelt het heel veel tijd. Misschien wel het belangrijkste voordeel is dat mijn klant mij nu niet meer belt of mailt om een fiets te huren waardoor ik meer tijd over heb om te sleutelen in de werkplaats."

Hoe makkelijk en snel is het te realiseren?
"Het invoeren van je voorraad in het systeem van LeisureKing is even een werk, maar daar ontkom je niet aan. Ik had LeisureKing snel door. Het is zo gemaakt dat je stap voor stap met duidelijke uitleg precies weet wat je moet invullen. Met een dag werk heb je alles inzichtelijk in het systeem staan. Daarna heb ik mezelf echt moeten leren om te werken vanuit het systeem, maar dat went snel hoor!"

Hoe werkt het online reserveren eigenlijk?
"Ik heb mijn verschillende soorten fietsen in het systeem LeisureKing gezet inclusief de verhuurprijs. Deze gegevens zie je direct terug op mijn website. Ook kan de klant een korte omschrijving lezen en daarbij gelijk een reservering plaatsen door de dag in te vullen en de gewenste huurtermijn. Daarnaast kan je makkelijk reserveringen maken en terugvinden in het overzicht inclusief klantgegevens. Uiteraard kan ik ook nog rechtstreeks reserveringen invoeren in het systeem."

Hoe is de service van LeisureKing?
"Dat zit wel goed bij LeisureKing. Het systeem van LeisureKing blijft continu in ontwikkeling. En er zijn vele extra voordelen. Zo heb ik bijvoorbeeld nu ook mijn omzetten per maand, per dag of per fiets inzichtelijk. Ik heb direct een lijst met mailadressen beschikbaar van al mijn boekers die ik ook nog eens een nieuwsbrief kan sturen. Daarnaast wordt er vanuit LeisureKing digitaal een enquête verstuurd, zodat ik ook naderhand weet wat ze van mijn fietsen vonden. De recensies komen straks ook online te staan op mijn site, allemaal automatisch."

Ja, ik wil ook graag tijd overhouden! "Door het gebruik van LeisureKing heb ik alle reserveringen, voorraden en omzetten overzichtelijk.

De tijd die ik win door het automatiseren van mijn werkzaamheden, besteed ik aan reparaties in de werkplaats. En uiteraard stap ik graag zo nu en dan zelf op de fiets!"

- Erik Leijenhorst
Leijenhorst 2wielers, Voorthuizen
LeisureKing is het snelst groeiende reserverings- en voorraadsysteem, geschikt voor ondernemingen die zich bezighouden met leisure-activiteiten. LeisureKing werkt juist heel goed voor het midden- en kleinbedrijf! Als u al eens gedacht heeft aan het digitaliseren van uw huidige reserveringssysteem, dan is nu het moment om de stap te zetten. Bent u ook toe aan een online systeem waar u direct kunt zien wat u morgen gaat omzetten?

Zet de stap met LeisureKing, maak een afspraak en wordt ook online-proof!

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

LeisureKing overtuigt de leisure branche!

Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2015


De digitale transformatie dringt steeds dieper door in het bedrijfsleven. Vele branches zijn hier al van op de hoogte en vaak ook al online & mobile-proof. Langzaamaan begint die ontwikkeling zich ook in de wereld van de leisure-activiteiten te ontplooien.

De leisure branche in Nederland, raakt steeds meer overtuigd van het feit dat de moderne consument online wil boeken en betalen. LeisureKing gaat daarom het hele land door: van de Randstad, Zeeland en de Veluwe tot aan het hoge Noorden, inmiddels hebben wij al vele ondernemers gesproken met uiteenlopende leisure-activiteiten en enthousiast gemaakt met het gratis systeem van LeisureKing.

Het kan zijn dat LeisureKing nog niet bij uw bedrijf is geweest. Wellicht twijfelt u nog? Niet doen! U wilt toch niet achterblijven? Nu is het moment daar om de stap te zetten naar een online boekings- en betalingssysteem zodat ook uw klant online kan boeken en betalen. Maar hoe pak je dat aan, op welke manier zet je jouw huidige systeem, voor zover daar sprake van is, of de papieren agenda om tot een digitaal, inzichtelijk en eenvoudig reserverings-traject voor de klant die precies weet hoe de online wereld in elkaar steekt?

Kijk, dat is waar LeisureKing om de hoek komt kijken. Wij hebben dat helemaal voor u uitgedacht en met de kennis van de digitale ontwikkelingen en ervaring binnen de leisure branche, weet LeisureKing het verschil te maken binnen uw bedrijfsvoering. Met uw aanbod aan activiteiten en het GRATIS online boek- en betaalsysteem van LeisureKing, sluit u perfect aan bij de wensen van de klant, zonder extra moeite en ook nog eens met een besparing op personeelskosten.

Wellicht denkt u dat uw verhuur-items een te complexe structuur hebben voor het digitaliseren van boekingen. Dit is zeker niet het geval, LeisureKing komt vrijblijvend langs om te kijken wat de wensen zijn en op welke manier het systeem voor u ingericht kan worden.

LeisureKing is het snelst groeiende reserverings- en voorraadsysteem, geschikt voor ondernemingen die zich bezighouden met leisure-activiteiten. LeisureKing werkt juist heel goed voor het midden- en kleinbedrijf! Als u al eens gedacht heeft aan het digitaliseren van uw huidige reserveringssysteem, dan is nu het moment om de stap te zetten. Bent u ook toe aan een online systeem waar u direct kunt zien wat u morgen gaat omzetten? Zet de stap met LeisureKing, maak een afspraak en wordt ook online-proof!

Alle activiteiten in het gareel

-Henk, Beachclub 't Gorsje, Ouddorp -

Dit is Henk, een sportieve ondernemer die nu dankzij LeisureKing al zijn activiteiten en evenementen netjes en overzichtelijk heeft geregeld.

"Bij Beachclub 't Gorsje hebben we te maken met veel verschillende boekingen van o.a. het kitesurfen, blokarten en het raften en de vele andere strandactiviteiten. Dit blijkt, vooral in het hoogseizoen,altijd weer een tijdrovende en nauwkeurige bezigheid.

LeisureKing maakt dat dit allemaal automatisch verloopt, het scheelt enorm veel tijd! En helemaal ideaal: Ik kan dit van afstand monitoren! Als ik bijvoorbeeld zelf sta te genieten van de ondergaande zon op het strand!".

Wilt u net als Henk efficiënter werken? Neem contact op met LeisureKing en ontdek alle voordelen.

LeisureKing on tour!

Binnenkort uw adres in onze navigatie?

Zoals gezegd is LeisureKing momenteel actief in het land. Ernest is de man die u alles over LeisureKing kan vertellen. Hij heeft inmiddels vele enthousiaste ondernemers gesproken, steeds meer bedrijven gebruiken LeisureKing. Wilt u zelf ervaren hoe aanstekelijk zo'n gesprek werkt? En bent u benieuwd wat LeisureKing allemaal biedt en dan met name kan betekenen voor uw bedrijf? Ernest stapt in de auto en komt graag uw kant op, om te vertellen over de mogelijkheden.

Neem contact op met Ernest van Veldhuizen. Hij is te bereiken (tijdens kantooruren) via: 06 4591 5817 of 088 730 7676. Natuurlijk ook via de mail: ernest@leisureking.eu of info@leisureking.eu.

Benieuwd naar het gratis systeem, maatwerk of gewoon nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Een kijkje in de wereld van LeisureKing

Geplaatst op: maandag 2 maart 2015


Neem een kijkje in de wereld van online reserveren en betalen. In een korte promo ziet u hoe eenvoudig het systeem van LeisureKing is in te richten. Vul de gegevens stap voor stap in met behulp van de wizard en in een handomdraai voert u uw materialen en voorraad in. Vervolgens koppelt u deze aan de te boeken activiteiten. Zo bent u klaar om de moderne consument te bedienen van het gemak van online reserveren en betalen. Klaar voor de nieuwe wereld!

Door het invoeren van uw voorraad, materialen en activiteiten is het vervolgens een fluitje van een cent om overzicht te houden in de boekingen, betalingen en omzetcijfers. Maar ook het versturen van automatische bevestigingen, facturen uitdraaien en enquêtes van de klant te bekijken. Kortom LeisureKing zorgt voor efficiëntie in uw bedrijfsvoering!

LeisureKing is het snelst groeiende reserverings- en voorraadsysteem, geschikt voor ondernemingen die zich bezighouden met leisure-activiteiten. LeisureKing werkt juist heel goed voor het midden- en kleinbedrijf! Als u al eens gedacht heeft aan het digitaliseren van uw huidige werkwijze dan is nu het moment om de stap te zetten. Bent u ook toe aan een online systeem waar u direct kunt zien wat u morgen gaat omzetten? Zet de stap met LeisureKing, maak een afspraaken boek tijdswinst!

"Een partij die het waar maakt"

- Eric, Hotel Panoramablick, Sauerland -

In het mooie Sauerland runnen Sonja en Eric een goedlopend hotel, de gedreven ondernemers hebben te maken met veel soorten reserveringen en arrangementen. Om dit goed te managen hebben zij al vele systemen gebruikt, maar nooit naar tevredenheid.

"Eindelijk is er een partij die het wel waarmaakt!De reserveringen van o.a. skiverhuur en hotelkamers verlopen allemaal automatisch via het systeem van LeisureKing. Makkelijk zelf in te richten en alles efficiënt en overzichtelijk in één systeem". Aldus Eric. "Wij hebben nu tijd om nieuwe plekken te ontdekken voor onze gasten! Dat maakt het ondernemen weer leuk.

Ook partner worden van LeisureKing?

Neem contact op met LeisureKing en ontdek alle voordelen.

Boek tijdwinst!

Tijd over voor het echte ondernemen

Een van de grote voordelen van het gebruik van LeisureKing is dat het automatiseren van uw reserverings- en voorraadsysteem u aanzienlijk veel tijd bespaart. Tijd die u weer kunt investeren in het bedenken van nieuwe activiteiten en evenementen. Of zoals Sonja en Eric; ontdekken van nieuwe plekjes en routes.

Regelmatig deelt LeisureKing informatie over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van online boeken en betalen. Lees ook eens onze blogs!

Ook tijdwinst boeken? Neem contact op met Ernest van Veldhuizen. Hij is te bereiken (tijdens kantooruren) via: 06 4591 5817 of 088 730 7676. Natuurlijk ook via de mail: ernest@leisureking.eu of info@leisureking.eu.

Benieuwd naar het systeem? Maak een afspraak!

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Weten wat u morgen omzet? Zelfs op vakantie heeft u overzicht!

Geplaatst op: donderdag 12 februari 2015


Als echte ondernemer is het moeilijk om de zaken los te laten, zeker op vakantie of tijdens een korte onderbreking van uw werkzaamheden. Natuurlijk vertrouwt u op uw medewerkers en laat u de zaak in goede handen achter. Maar stelt u zich eens voor als u toch mee kunt kijken? Hoe fijn is dat! Aan de rand van het zwembad, op een bergtop of gewoon op de bank. Altijd en overal inzicht in de boekingen, voorraad en betalingen. Een systeem waar uw complete voorraad in staat en waarbij deze gekoppeld is aan uw (online) kassa en website. De klant boekt makkelijk en snel via uw online systeem terwijl u geniet van een drankje of de ondergaande zon. Uiteraard wordt de klant vriendelijk en correct geholpen, na de boeking ontvangt zij een bevestiging via de mail en het is geregeld! Zowel voor uw klant als voor u een fluitje van een cent!

Nog zo'n handig voorbeeld: met het gratis online systeem van LeisureKing kunt u ook nog eens gericht uw marketing inzetten. Omdat u online de boekingen kunt inzien, weet u wat er de komende dagen gepland staat. Vallen de boekingen tegen of is er onverwachts materiaal voorhanden? Dan kunt u snel schakelen; een Facebook-actie of Twitter-bericht is snel gemaakt om ook de laatste materialen te verhuren! Zo laat u geen moment onbenut zonder extra personeel of kosten te maken. Weer zo'n win-win situatie!

We hebben het al vaker gezegd: LeisureKing werkt juist heel goed voor het midden- en kleinbedrijf! Als u al eens gedacht heeft aan het digitaliseren van uw huidige werkwijze dan is nu het moment om de stap te zetten. Bent u ook toe aan een online systeem waar u direct kunt zien wat u morgen gaat omzetten? Zet de stap met LeisureKing, maak een afspraak en boek tijdswinst!

"Tijd over om te sleutelen"

Essie Tweewielers

Edwin Essenstam is een echte vakman, het liefste is hij aan het sleutelen in de reparatieafdeling. Natuurlijk moeten de zaken wel goed verlopen en is verhuur een groot onderdeel van zijn handel.

"Door het gebruik van LeisureKing zijn de boekingen en betalingen online geregeld. De klant wordt makkelijk en snel op haar wenken bediend en ik kan lekker sleutelen om de fietsen weer tip top in orde te maken voor de volgende reservering! Er is tijd om nieuwe dingen te bedenken, het maakt het ondernemen zoveel leuker!" Aldus Edwin.

Wilt u net als Edwin efficiënter werken? Neem contact op met LeisureKing en ontdek alle voordelen.

Ons gemist op de beurs?


Boek een demo! Vandaag hebben wij velen enthousiast gemaakt tijdens EvenementContact! Wellicht bent u een van de gelukkigen die de demo live heeft kunnen bekijken. Zo niet, niet getreurd! LeisureKing komt graag langs om het systeem aan u te demonstreren.

Even voorstellen: Ernest van Veldhuizen kan u alles over LeisureKing vertellen. Hij is te bereiken (tijdens kantooruren) via: 06 4591 5817 of 088 730 7676. Natuurlijk ook via de mail: ernest@leisureking.eu of info@leisureking.eu.

We zien u graag!

Benieuwd naar het systeem?
Maak een afspraak met LeisureKing voor een demo!


Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

U beseft ook dat de wereld aan het veranderen is?

Geplaatst op: donderdag 5 februari 2015


Het internet heeft steeds meer invloed op branches en bedrijven, groot of klein, en de impact wordt alsmaar groter. Er is een digitale transformatie gaande in het bedrijfsleven. Dit is voelbaar in ons dagelijks leven, de consument wil het graag allerlei zaken snel en online geregeld zien. Van boeken, betalen tot aan de bevestiging ontvangen, alles het liefst digitaal. Er treden steeds meer verschuivingen op binnen de wereld van de leisure-activiteiten. Het traditionele reserveringstraject roept om een nieuwe aanpak. Kunt u zich voorstellen dat uw smartphone of smartwatch straks uw portemonnee gaat worden? De moderne consument gaat mee in de snelheid van het online aanbod en wil ook graag op die manier aankopen doen en activiteiten boeken. Er komt geen telefoontje of mail meer aan te pas, dat is de toekomst, ook binnen uw branche.

Als ondernemer bent u natuurlijk op de hoogte van ontwikkelingen binnen uw branche. U heeft er vast weleens over nagedacht om aanpassingen aan te brengen in uw werkwijze rondom het reserveren en het betaalproces. Maar waar te beginnen? En de snelheid van de digitale wereld houdt u wellicht tegen om de stap te zetten. Geen nood, LeisureKing biedt uitkomst en brengt uw bedrijf verder in beweging! En denk nou niet dat dit alleen voor de grotere partijen in uw branche handig is, LeisureKing werkt juist heel goed voor het midden- en kleinbedrijf! Als u al eens gedacht heeft aan het digitaliseren van uw huidige werkwijze dan is nu het moment om de stap te zetten. Zo blijft u de concurrent voor en komt u uw klant tegemoet in het reserverings- en betaalgemak waar zij al aan gewend zijn. Een typische win-win situatie.

Door een online systeem bespaart u op personeelskosten!
Stelt u eens voor dat u 25% kunt reduceren op personeelskosten doordat u een beter boekingssysteem heeft, gekoppeld aan uw voorraad, gekoppeld aan uw facturatie en online bevestigingsmail. Er komt geen verkoper meer aan te pas, alles gaat digitaal. Uiteraard is klantcontact belangrijk, daar heeft u juist meer tijd voor door het reserveringsproces te versnellen! Ook bouwt u gemakkelijk een database op met mailadressen wat eventueel gebruikt kan worden voor de marketing. U heeft alle NAW gegevens van de klant voor een offline mailing, u kunt gemakkelijk zien wat uw bestsellers zijn en u heeft inzicht in de omzet per activiteit. U kunt zelfs de voorraad van andere 'collega- ondernemers' inzien, wanneer hij dit ook wenst, zodat u elkaar niet hoeft te bellen voor een reservering. U kunt uw activiteiten of verhuurmaterialen verwerken in het systeem van LeisureKing waardoor alles gestandaardiseerd is en de klant al binnen een paar minuten geboekt en betaald heeft!

Volgende week kunt u LeisureKing live ontmoeten!

U heeft een mooie uitnodiging ontvangen van LeisureKing. Op 12 februari a.s. staan wij met een demonstratie van ons systeem op de beurs: Evenementcontact. Bent u enthousiast of nieuwsgierig geworden, kom dan naar d&eac dag voor de totale evenementenbranche. De toegang is gratis, u dient alleen een e-ticket te downloaden.

Even voorstellen!

Wilt u meer weten over LeisureKing en bent u geïnteresseerd in de werking van het systeem? Maak vrijblijvend een afspraak met Ernest van Veldhuizen. Ernest is te bereiken via ernest@leisureking.eu of telefonisch op 06 4591 5817. Ontdek de voordelen van LeisureKing zelf en ervaar de meerwaarde voor uw organisatie!

    
Meld u hier aan voor meer informatie