NieuwsDoor:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Online tickets verkopen voor je museum?

Geplaatst op: vrijdag 1 juli 2016


Je twijfelt enorm of je moet overstappen op digitale tickets voor je museum. Overstappen op een ticketsysteem is vooral spannend voor de medewerkers, die veelal vrijwilligers zijn. Maar wist je dat online tickets parallel kunnen lopen met je huidige toegangskaarten? Oftewel, je kunt naast kaarten aan de kassa ook online, via jouw eigen website, toegangskaarten verkopen. Verkoop je online, dan heb je de opbrengsten van de toegangskaarten al binnen voordat de bezoeker langskomt. Wanneer een bezoeker met een digitale toegangskaart het museum bezoekt kun je de ticket scannen met een scanapparaat. Het overstappen op digitale toegangskaarten kan even spannend zijn, maar al snel weet iedere medewerker hoe het werkt.

LeisureKing is een betrouwbaar en gemakkelijk ticket- en reserveringssysteem voor musea. En bovendien de goedkoopste van Nederland! LeisureKing is zeer gebruiksvriendelijk en zorgt er ook voor dat de betalingen veilig verlopen. Wij begrijpen dat het een heel avontuur voor je is. Daarom helpen we je graag! Maak een afspraak via info@leisureking.eu of bezoek een demodag!

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Online tickets verkopen voor je pretpark?

Geplaatst op: donderdag 30 juni 2016


Met LeisureKing kun je snel en eenvoudig tickets online verkopen via je eigen site. Je kunt tickets verkopen met of zonder datum en de prijs bepaal je zelf. Het is zelfs mogelijk om toegangskaarten in dalperiodes tegen andere tarieven aan te bieden. De opbrengst van verkochte tickets wordt binnen een week op je rekening gestort.

Op de tickets staat een barcode die bij de ingang van het pretpark kan worden gescand. Op die manier kun je eenvoudig controleren of een bezoeker een geldig ticket heeft. LeisureKing is het goedkoopste ticket- en reserveringssysteem dat in de markt is en heeft vele voordelen. Zo kunnen wij jouw tickets ook online verkopen via onze eigen kanalen en zorgen wij ervoor dat de administratie wordt geregeld. Wil je een oriënterend gesprek of jouw pretpark aansluiten op LeisureKing? Neem dan contact met ons op via info@leisureking.eu of kom naar onze demodagen.

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Online tickets verkopen voor je evenement?

Geplaatst op: woensdag 29 juni 2016


Je organiseert een evenement en wilt graag de toegangskaarten online verkopen. Dat kan tegenwoordig heel gemakkelijk en veilig met LeisureKing. Geen administratieve rompslomp en alle reserveringen direct in een gebruiksvriendelijk overzicht. LeisureKing is een ticket- en reserveringssysteem dat ook de betalingen voor je regelt. Het systeem kan meerdere data toevoegen, waardoor je ook voor meerdaagse evenementen de tickets eenvoudig online kunt verkopen.

LeisureKing is geschikt voor kleine plaatselijke evenementen waarbij deelnemers zich van tevoren moeten inschrijven en een klein bedrag moeten overmaken, maar ook voor evenementen met 500 toegangskaarten of meer. Als de kaarten eenmaal verkocht zijn kun je de reserveringen digitaal inzien. Bezoekers nemen de tickets zelf mee naar de locatie van het evenement. Met behulp van een scanapparaat kan de barcode op de toegangskaarten dan worden gescand. Zo zijn de tickets snel te controleren op geldigheid. LeisureKing maakt het dus mogelijk om evenementen snel online boekbaar te maken zonder moeilijke handelingen. Kijk voor meer informatie op www.leisureking.eu of neem contact op via info@leisureking.eu.

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

LeisureKing in de Rai!

Geplaatst op: maandag 1 februari 2016


Ontmoet ons daar, wij hebben GRATIS kaarten voor je.

Op 18 februari a.s. staat LeisureKing in de Rai te Amsterdam op de beurs EvenementContact.. Wil je weten of LeisureKing geschikt is voor jouw bedrijf of ben je toe aan een update? Er zijn diverse ontwikkelingen gaande waar we graag meer over vertellen. Bezoek onze stand en bestel hier gratis kaarten De toegangscode is: zsX544YUAV. We zien je graag de 18e!

ZEER GESCHIKT VOOR TICKETS!

Steeds meer musea en speeltuinen gebruiken LeisureKing als ticketssysteem. Het voordeel is dat er QR-codes met de tickets worden meegestuurd welke makkelijk bij de toegangscontrole gescand kunnen worden. Na het scannen schrijft LeisureKing automatisch de reservering weg waardoor een tweede scan niet mogelijk is. Het scannen kan gewoon vanaf de smartphone worden gedaan, printen is verleden tijd!

ONDERZOEK SAXION HOGESCHOOL BEWIJST TREND

LeisureKing heeft HTRO Saxion Deventer opdracht gegeven om een onderzoek te doen onder boekers van activiteiten. Hieruit is gebleken dat over 2 jaar 78% van de boeker online wil reserveren. Wil je het totale onderzoek lezen? Klik dan hier!

GRATIS DEMO DAGEN!

Ben je niet in de gelegenheid om ons te bezoeken tijdens de EvenementContact beurs, meld je dan gratis aan voor een van onze demodagen. Er is er altijd wel eentje bij je in de buurt en in 1 ½ uur tijd wordt je geheel bijgespijkerd over LeisureKing en de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Kijk op www.leisureking.eu wat we voor je kunnen betekenen.

BOWLINGBANEN EN ESCAPE ROOMS OVERSTAG

Ondertussen melden zich wekelijks bowlingbanen en escape rooms aan om LeisureKing als online reserveringssysteem te gebruiken. Neem gerust contact met ons op als jij ook morgen online boekbaar wilt zijn!

HOT NEWS! * HOT NEWS! * HOT NEWS!

LeisureKing is met een aantal grote sites bezig waarbij jij als gebruiker veel voordeel van krijgt. Bekijk met regelmaat onze site en mis de nieuwsbrieven niet! Kortom hou LeisureKing in de gaten!

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Portal websites zijn geen oplossing voor goede marketing!

Geplaatst op: donderdag 8 oktober 2015


We kennen allemaal de sites waar je met je diensten op kunt staan. Sites als bedrijfsuitje.nl, www.1001activiteiten.nl en www.dagjeweg.nl.

Allemaal sites die het mogelijk maken om je bedrijf te profileren. Al deze sites vragen geld voor de plaatsing waarbij je klant geen idee heeft of je überhaupt beschikbaarheid hebt.

Een bezoekje aan zo'n site levert vaak voor veel bezoekers frustratie op. Het is immers een "gouden gids" waar je gewoon vermeld staat tussen al je concullega's. Via een "slim filter systeem" vertelt elke site of je wel of niet gevonden wordt n.a.v. de wensen van de bezoekers. Vaak is een bezoeker 7 keer aan het klikken om op jouw site terecht te komen, om vervolgens je bedrijfsgegevens op te zoeken en je te mailen of te bellen. Iedereen weet dat dit een tijdrovende zaak is. Zeker als de aanvraag die de klant bij je bedrijf doet ook nog eens niet beschikbaar blijkt te zijn. Dit is echt zonde.
A) de potentiele klant heeft nee te horen gekregen en moet weer terug naar de portalwebsite en is ontevreden
B) jij betaalt geld voor de plaatsing maar de klant boekt niet, dus je hebt geen omzet maar wel kosten. Dit is onnodig en vooral zonde van de tijd en het geld van iedereen.

Daarom zouden portal websites domweg je voorraad zichtbaar moeten hebben, waardoor de klant gelijk ziet dat je beschikbaarheid hebt. Hierdoor heb jij een grotere kans dat je klant reserveert. Daarnaast hoeft de bezoeker op de portal site geen 7 keer te klikken om je te vinden of om op je website te komen. De bezoeker kan rechtstreeks op de portal website reserveren en betalen. Wanneer er dan een boeking komt via één van de sites neemt de voorraad automatisch af. Is dit een utopie of is dit mogelijk? Ja; met LeisureKing is dit zeker mogelijk.

Zo kun jij straks met je bedrijf geboekt worden via bijvoorbeeld plaatselijke VVV's die jullie voorraad online hebben staan op hun website. Zo kan een "Landal" straks online jouw diensten aanbieden, zonder tussenkomst van de telefoon of mail. Zo kunnen straks boekingssites voor hotels een koppeling maken met jouw dienst en voorraad, zonder tussenkomst van enige communicatie. Maar het gaat nog verder; het kan dan ook andersom! Jij kunt je diensten ook online aanbieden in combinatie met bijvoorbeeld hotels of andere verhuurbedrijven. Je kunt dan arrangementen met elkaar samenstellen zonder dat je ingewikkelde constructies hoeft te verzinnen. Jij bent "king" over je eigen diensten en je voorraad. Je bepaalt zelf wanneer, hoe vaak en hoelang je je diensten wilt aanbieden. Je bepaalt zelf het minimum aantal beschikbaarheid van je materiaal en uiteraard bepaal je zelf de prijs. En het allerbelangrijkste; je bepaalt zelf op welke portal sites je zichtbaar wilt zijn met je voorraad.

Portal websites zullen straks ook jouw diensten online aanbieden met gebruik van LeisureKing, waardoor de investering in deze platforms in de toekomst je echt directe handel bieden. Waarschijnlijk zal ook hun verdienmodel dan langzaamaan gaan veranderen.

Platforms als NuFietshuren en ElkePlek gebruiken LeisureKing al als boekingssysteem. Mocht je ook tegen dit probleem aanlopen? Neem dan contact met ons op via Leisureking, bezoek ons op de demodagen door het hele land, bezoek onze themabijeenkomst: De Online Toerist op beurzen of kom naar het inspiratiecongres De Online Toerist.

    
Meld u hier aan voor meer informatie