Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
Het laatste nieuws over
LeisureKing ontvangen?

RentSeeDo voor uw loyaliteitsprogramma

Via RentSeeDo.com, onderdeel van LeisureKing, kunt u 5.000 activiteiten door heel Nederland direct boeken. Naast een handige boekingssite voor de consument kan RentSeeDo ook als white-label worden gebruikt voor loyaliteitsprogramma’s. Samen met RentSeeDo is het dus mogelijk om een loyaliteitsprogramma op maat samen te stellen voor retailers in Nederland. En daarbij kan er uiteraard gebruik gemaakt worden van tickets en kortingscodes.

Inspiratie waarvoor u RentSeeDo kunt inzetten:

We Do Local
Er zijn retailers die graag lokale ondernemers betrekken bij hun loyaliteitsprogramma’s. Met het aanbod van RentSeeDo is het mogelijk om bepaalde activiteiten zichtbaar en boekbaar te maken, in een straal rondom een retailer. Zo kan er bijvoorbeeld worden gespaard voor korting bij de lokale bootverhuurder: hoe leuk is dat!?
Outdoor
Buiten is een populair thema en er zijn steeds vaker leuke spaaracties om de klanten naar buiten te krijgen, denk aan korting op outdoor gear. Combineer dit nu ook eens met bijpassende activiteiten. Met RentSeeDo.com kunt u makkelijk en snel bij alle fietsverhuurders van Nederland reserveren of direct alle klimbossen van Nederland boeken.
Gezond Leven
Met het thema gezond en sportief leven is het met het aanbod van Rentseedo makkelijk scoren. Of u nou wil mountainbiken, kanoën, paardrijden of indoor skiën. Met het aanbod van RentSeeDo zit u altijd goed voor een gezond loyaliteitsprogramma.
Doelgroepen
Richt de retailer zich op ouderen? Een toepasselijk loyaliteitsprogramma is dan bijvoorbeeld sparen voor een dagje fietsen op een E-bike. Zijn gezinnen of stelletjes de doelgroep? Kies dan voor sloep varen, een escape room, een surfclinic of een bezoekje aan een lokale speeltuin met de kids.

Hoe het werkt?

Bent u nog op zoek naar een origineel en goedwerkend loyaliteitsprogramma voor een retailer? Kies dan een segment of thema en wij zorgen voor een divers aanbod met bijbehorende tickets en kortingscodes. Zo heeft u gemakkelijk en snel een loyaliteitsprogramma samengesteld, en ook nog eens volledig in de huisstijl van de retailer.

De rol van LeisureKing

LeisureKing maakt het mogelijk dat alle activiteiten van RentSeeDo gemakkelijk online te boeken zijn. Alle activiteiten aanbieders maken namelijk gebruik van het reserveringssysteem van LeisureKing. LeisureKing zorgt er dus eigenlijk voor dat al die activiteiten gemakkelijk te boeken zijn, en maakt het daarbij ook het gebruik van tickets en kortingscodes mogelijk.

Meer weten?

Bent u op zoek naar een loyaliteitsprogramma of wilt u simpelweg meer weten over dit concept? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag alle mogelijkheden omtrent het samenstellen van loyaliteitsprogramma’s, en zijn hierin erg flexibel. Neem dus gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Een greep uit de activiteiten van RentSeeDo:

Dit zeggen onze klanten over ons:

De volgende bedrijven maken o.a. gebruik van LeisureKing

Overige links

CONTACT

@: info@leisureking.nl
T: 088-730 7676 (ma-vr 09:00-17:00)
..