Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
Het laatste nieuws over
LeisureKing ontvangen?

Geboekt, Betaald, Geregeld!

Het snelst groeiende online ticket-, reservering- en voorraadsysteem voor elke onderneming, groot of klein, die zich bezighoudt met ticketverkoop en leisure-activiteiten. Een totaalpakket welke te koppelen is aan uw eigen website zodat reserveringen, betalingen en voorraadbeheer voortaan volledig online kunnen plaatsvinden, uiteraard met een maximaal aantal tickets per tijdslot. LeisureKing maakt ondernemen weer leuk!

Kijk wat wij voor u kunnen doen

LeisureKing ook voor uw branche?


Verkoopt u tickets, of bent u actief in de leisure branche zoals een fiets- of sloepverhuurder? Heeft u een museum, speelparadijs, attractiepark, escape room, klimpark of bowlingbaan? Check dan hier wat LeisureKing specifiek voor uw organisatie kan betekenen. Staat uw branche er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen of wij iets voor u kunnen betekenen.Geboekt

De klant kan uw complete aanbod snel en overzichtelijk bekijken en boeken. Het LeisureKing systeem zorgt ervoor dat uw voorraad altijd is bijgewerkt. Daarnaast is het eenvoudig te koppelen aan uw eigen website.

Betaald

Onze software maakt de reservering en uw klant kan online betalen. Tot en met de factuur en betaling is alles geregeld.

Geregeld

U krijgt bericht wanneer er iets geregeld moet worden, uw voorraden worden automatisch bijgewerkt.


de voordelen van Leisureking

Dit zeggen onze klanten over ons:

De volgende bedrijven maken o.a. gebruik van LeisureKing

Overige links

CONTACT

@: info@leisureking.nl
T: 088-730 7676 (ma-vr 09:00-17:00)
..