NieuwsDoor:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Rij voor de kassa voor altijd verleden tijd!

Geplaatst op: maandag 22 maart 2021


✔ Jouw activiteiten zijn online boekbaar
✔ De klant krijgt een automatische bevestiging na boeking
✔ Jouw park, escape room, museum of bowlingbanen staan klaar
✔ Je personeel staat te trappelen om klanten (weer) te verwelkomen

We zien het helemaal voor ons, en jij bent er al helemaal klaar voor om straks je klanten (weer) te mogen verwelkomen.

Er is alleen nog één nadeel: je weet dat het een drukke dag gaat worden en hoe creëer je dan een overzichtelijke weergave van alle reserveringen van vandaag? Daarnaast zou het erg handig zijn als je op het piekmoment met een aantal collega’s tegelijk gasten kunt inchecken, en niet vastzit aan één computer. En wat te denken van de rij voor de kassa? Zeker in deze coronatijden niet echt wenselijk.

Dat kan makkelijker dachten wij bij LeisureKing. Daarom hebben wij een nieuwe Front Desk Kassa-omgeving voor op jouw eigen mobiele telefoon ontwikkeld! Je klant meldt zich, waar jij je ook bevindt. Je scant de QR-code die de klant heeft ontvangen en ziet direct wat de klant heeft gereserveerd en welk tijdslot daarbij hoort. Een simpele en eenvoudige gebruikersomgeving, puur en alleen voor jouw medewerkers. Er zit geen limiet op het aantal mobiele telefoons dat je kunt inzetten. Dat is service!

Ben jij benieuwd naar deze nieuwe omgeving? Laat het ons weten, dan plannen we een moment in om het geheel vrijblijvend aan je te laten zien en toe te lichten.

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Nieuwe kassa-omgeving waarmee je tijd en geld bespaart

Geplaatst op: maandag 15 maart 2021


We mogen weer een nieuwe update onthullen! Speciaal voor jou als LeisureKing gebruiker presenteren wij vol trots onze nieuwe Front Desk Kassa-omgeving!

Front Desk Kassa-omgeving
Wij zijn continu bezig om LeisureKing verder te ontwikkelen. En regelmatig ontvangen wij van jou als gebruiker feedback over hoe we het systeem nog beter kunnen maken. Bedankt daarvoor! LeisureKing zorgt er uiteraard voor dat jouw tickets, verhuuritems en producten eenvoudig online te boeken zijn, met de tijdsloten en prijzen die jij als ondernemer bepaalt. Echter, kregen we in het verlengde hiervan regelmatig de vraag of het wel nodig is dat jij als ondernemer in exact dezelfde LeisureKing-omgeving werkt als je collega die aan de kassa staat.

De nieuwe Front Desk Kassa-omgeving staat los van de bekende omgeving en is speciaal gebouwd voor de operationele tak binnen jouw bedrijf. De nieuwe omgeving gebruik je om snel een reservering te maken, een reservering aan te passen, een QR-code te scannen die verbonden is met een reservering of om alleen een ijsje te verkopen aan het loket. Slechts een paar functies die het werk van jouw uitvoerende collega makkelijker en overzichtelijker maken. Bovendien hebben we deze omgeving speciaal ontwikkeld voor smartphones en tablets. Verhuur je dus boten en heb je geen laptop aan de kade staan? Heb je een eendaags evenement en mogen 20 vrijwilligers tegelijkertijd de toegangstickets scannen? Geen probleem, een smartphone is voldoende!

Pinnen? Ja graag!
Met de nieuwe Front Desk Kassa-omgeving gekoppeld aan onze pinapparaten wordt het proces helemaal geautomatiseerd. Stel, je collega staat bij de kassa en er wordt een ijsje verkocht. Doordat we een slimme koppeling hebben tussen de nieuwe kassa-omgeving en het pinapparaat, verschijnt het bedrag direct op het pinapparaat, en wordt het verwerkt in LeisureKing. Op deze manier is niet alleen de pinbetaling aan de kassa geregeld, maar zie je ook snel en makkelijk hoeveel ijsjes er op een dag zijn verkocht. Je administratie is daarmee op orde en voor het bestellen van nieuwe ijsjes kijk je gewoon in LeisureKing naar wat er is verkocht. Bovendien kunnen we deze omgeving ook makkelijk koppelen aan een mobiel pinapparaat, zodat je deze functie op iedere plek kunt gebruiken. Is het contract van je huidige pinapparaat verlopen? Of ben je ondertussen toe aan een pinapparaat van deze tijd? Wij verhuren en verkopen pinapparaten inclusief een koppeling met je LeisureKing account.

Met deze nieuwe kassa-omgeving kun je dus veel tijd besparen, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere zaken, zoals gastvrijheid en aandacht voor de klant. LeisureKing maakt ondernemen weer leuk!

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Heb je hier al aan gedacht?

Geplaatst op: maandag 1 maart 2021


De eerste zonnige dagen hebben we weer achter de rug. Bij LeisureKing zien we dat ook direct terug in de boekingen. Door heel Nederland gaan mensen eropuit om die paar activiteiten te doen die wel mogen. Afgelopen week werden er alweer veel fietsen en kano’s online geboekt. Maar dit geldt mogelijk niet voor jouw activiteit(en).

Stuur je boeker belangrijke info via de mail
Ben je er wel klaar voor als je straks weer open mag? Heb je alles netjes op orde of loop je toch nog tegen bepaalde zaken aan? Wist je dat je met LeisureKing heel gemakkelijk de bij jou geldende coronamaatregelen in een apart mailtje naar de boeker kunt sturen? Zo ontvangt jouw boeker, na de reservering en betaling, bijvoorbeeld de routeomschrijving naar je locatie en kledingadvies of andere zaken die voor jouw activiteit belangrijk zijn.

Vergroot je omzet met upsell
Wat wij ook steeds meer zien is dat bedrijven naast hun eigen activiteiten upsell gaan verkopen, zoals een lunchpakketje. In LeisureKing kun je dit als upsell in het verkooptraject opnemen, maar je kunt de boeker bijvoorbeeld ook een herinneringsmail sturen met de vraag of ze bij de activiteit ook koffie met gebak, lunch of diner willen reserveren. In LeisureKing kun je dan gemakkelijk en overzichtelijk terugzien wie welke horeca heeft afgenomen.

Profiteer van het gemak van online reserveren
Straks, als het seizoen weer los mag en gaat, profiteer jij van het gemak wanneer je alles van tevoren hebt geautomatiseerd. Het klinkt ingewikkeld, maar het is vooral accepteren dat je minder zelf hoeft te doen. De telefoon gaat niet meer over, want de klant kan online reserveren. Je hebt minder "no show", want je klant heeft al betaald en komt ondanks het mindere weer gewoon opdagen. En je pinautomaat is gekoppeld aan LeisureKing, waardoor je administratie op orde is. Gemak.

Scannen
Maak jij gebruik van tickets? Om het je nog makkelijker te maken scan je de ticket, die de bezoeker via de mail heeft ontvangen, bij binnenkomst. Gewoon via je smartphone of pc. Maar de scanfunctie kun je bijvoorbeeld ook gebruiken om bij te houden aan wie je welk materiaal hebt verhuurd. Of om kapot materiaal te registreren. Even scannen en het wordt administratief verwerkt.

Wil je zelf eens ervaren hoe LeisureKing voor jou kan werken? Probeer het eens een maand lang gratis! Dit is het ideale moment. Er komen boekingen binnen, maar je bent nog niet super druk. Perfect om te ervaren hoe LeisureKing jouw organisatie kan helpen.

Tijdens de gratis demo maand heb je toegang tot alle functionaliteiten die ons ticket- en reserveringssysteem te bieden heeft. Uiteraard krijg je ook volledige support, zodat je het maximale uit het systeem kunt halen. Profiteer dus dubbel van dit mooie weer en meld je vandaag nog aan!

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Last minute acties? LeisureKing is jouw ideale partner!

Geplaatst op: maandag 22 februari 2021


Een dikke week geleden zaten we in een waar winterwonderland. Mensen gingen lekker naar buiten om te langlaufen en schaatsen. Iedereen was heerlijk aan het genieten van het witte landschap. Super om te zien hoe velen van jullie direct van deze kans gebruik hebben gemaakt. We willen graag even stilstaan bij deze last minute acties waarin ons reserveringssysteem vele partijen heeft geholpen.

De schaatsbanen in Nederland mochten open! Geweldig natuurlijk, maar in dit rare coronajaar wel even een hoop gedoe. Tijdsloten, maximum aantal deelnemers en dan ook nog eens enkel voor leden. LeisureKing heeft meerdere schaatsbanen binnen één dag online weten te krijgen. En zodra het licht op groen stond en de baan open kon werden de tickets gretig gekocht. Binnen een half uur werden er soms meer dan 1000 kaarten verkocht! Heel goed, en wat fijn dat wij hierin een rol mochten spelen.

Daarnaast hebben we voor een aantal klanten de activiteit langlaufen online gezet. Ook dit waren weer last minute acties. Snel meedenken, regelen en alles binnen een paar uur online. Zo konden diverse LeisureKing klanten profiteren van de ongewone sneeuwval en zo, in deze moeilijke tijd, toch nog een mooie bonus omzet meepakken.

Fantastisch natuurlijk, maar wat kun jij met deze informatie hoor ik je denken… LeisureKing wordt vaak gezien als reserveringstool, waar alles standaard is en waar je dus af en toe omheen moet werken. Maar het tegendeel is juist waar! LeisureKing zorgt er juist voor dat jij snel kunt schakelen.

Ben je bijvoorbeeld als ondernemer betrokken bij een lokaal evenement van één of meerdere dagen? En heb je hier straks een bezoekersregistratie voor nodig? Wij kunnen dit voor je regelen! Want naast het online reserveren van fietsen, sloepen, bowlingbanen en vele andere activiteiten, heeft LeisureKing ook een volledig ticketsysteem. Van klantregistratie tot het scannen van tickets met je mobiele telefoon, alles van A tot Z geregeld.

Dus, ben jij betrokken bij (lokale) evenementen of ben je vanuit je eigen bedrijf altijd actief met nieuwe snelle acties? LeisureKing is hiervoor jouw ideale partner!

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Snel schakelen is de key

Geplaatst op: maandag 8 februari 2021


Afgelopen week was er weer een persconferentie rondom de coronamaatregelen. Wederom werden er diverse punten besproken waar jij als bedrijf mee te maken krijgt. Dan is het belangrijk dat je snel kunt schakelen binnen je bedrijf.

Hopelijk mag je straks weer open en kunnen de mensen weer heerlijk genieten van een dagje uit met jouw activiteit en bijvoorbeeld een BBQ als afsluiting. Maar het kan natuurlijk ook gebeuren dat je de eerste paar weken maar een minimale bezetting mag hebben. Dan is het handig als je een systeem hebt waarin je zelf alles kunt instellen, zodat je snel kunt schakelen wanneer dat nodig is. Zaken als de beschikbaarheid moeten gewoon direct kunnen worden aangepast. Snel kunnen schakelen is essentieel!

Met LeisureKing hou je de vrijheid van het ondernemen. Wij leveren enkel het systeem. Jij krijgt alle vrijheid om aan alle knoppen te draaien, zoveel je wil. Je prijs aanpassen aan de weersomstandigheden? Extra verhuurmogelijkheid instellen om in te spelen op de vraag? Extra mogelijkheden met speciale acties tijdens vakanties en feestdagen? Dat kun je allemaal zelf regelen, en binnen één minuut is het ook online aangepast. Je hoeft hiervoor geen contact met ons op te nemen. Vind je het toch wel spannend om wijzigingen door te voeren? Dan helpen we je natuurlijk, zodat ook jij morgen zorgeloos kunt ondernemen.

En komt de overheid weer met een nieuwe maatregel? Dan helpen wij je met het instellen van tijdsblokken en maximaal aantal bezoekers per blok. Alles online en scanbaar. LeisureKing is de tool, je klanten kunnen makkelijk online reserveren en betalen, en jij krijgt de vrijheid!

Wil je ook snel kunnen schakelen? De vrijheid van het ondernemen behouden? En alles in eigen beheer hebben? Je bent er slechts één telefoontje van verwijderd. Neem dus snel contact met ons op.

    
Meld u hier aan voor meer informatie
....